ben rana bistrodaki meryem hanımdan açıkcası pek de memnun kalmadım ama burdan gidip de çok memnun kalan arkadaşlar var. bence sen bi taynattaki meryem hanımı dene. rengarenkteki fatoş hanımı da deneyebilirsin. Fal cafe de sadece rukiyeye gittim ben. 3 defa toplamda. bildiğin hatırlıyor hatun ne zaman gelip gittiğini ki benim arada 1 sene boşluk var:) ama daha önce söylemiştim bence cold talking olayını yapıyor o.
dilek bir inşaat firmasında işe başlamışmış.cafe sahibi öyle dedi.yalan doru bilmem.dilek hanıma fal baktıran varmı nerde çalıştığını bilen varsa yazarsanız çok sevinirim kafeden ayrılmış
özel msg ile tarif edicem yerini sana.eğer aradığın kadın o ise sen de bana yaz lütfen olur mu?Çok memnun olurum canım, ben gittiğim zaman aslında küçüktüm aşk falan filan olaylarını merak ediyordum aslında ama su falı baktırmıştım. Hatta dua falan okutmuştu bişiler yazıp suya atmıştım tam net hatırlamıyorum o kısmı. Hatta faldan sonrada bir süre duayla gezmiştim sanırım.
O zaman bana fal bakan kişi tarih vermemişti sanırım ama hep geleceğe dair konuşmuştu. isim vermişti tanışcaksın demişti tanıştım o kişiyle hatta gelişmeleri bile bildiğini söyleyebilirim. Ev alacağımızı ve ailemle ilgili daha birçok şeyi bildi. Bazıları 1 sene sonra falan olmuştu hatta ama çıktı baya dediği. Tabi ben o süre sonra onu bulmayı denediğimde tekrar bulamadım.
Birkaç aydır o kadın aklımda bulsam gidip su falı baktırıcam yine.
bugün arkadaşım rengarenk cafede derya diye birine baktırdı ben de uzaktan dinledim. vasatın vasatıydı, çook kötü baktı o fala ben de bakardım o kadar yani.... çok yuvarlak şeyler. asla gitmeyin
hala rengarenk cafeyı bulamadım bırde nerde bu kızlar
hush yatnaydakı meryeme gıttım bugun tarot fal sana 15 olsun dedı yapdıgım meslegı bumu dedı sonra hoslandıgım cocugu soyledı ama sankı cıkıyomusuz gıbı falan bahsettı onu bılemedı mesela :) gelecekle ılgılı hep aynı seyı soyledı cok kısa baktı ve anlamadım bısey kahveme dogru durust bakmadı bıle rengarenkdekı fatosu senın yonlendırmen oldugu ıcın bırde onu denemek ıstıyorum bırde taynatda bı kadın daha vardı herkese sende nazar var dıyordu o sallıyodu sanırım adı guldu :))
hayır gıtmedım ıncı hanıma nerde bu ıncı hanım evet haklısın meryem fena degıldı tutturdukları oldu ama hayatımda kımsenın olmadıgını bılememesı ılgınc geldı bakalım temmuz agustos cıkacakmı :))
karanfil metro çıkışından yukarı doğru yürü 50-100 metre sonra sol tarafdaki bir apartmanda
bjklıkız sen gıtmısmıydın fatoşa nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?