kımseyı suclamak ıstemıyorum ama bu dıleğı oven 2 kısının dılekle ılgılı yorumundan baska neden baska hıc bır yorumu yok
akttif burdan okuduguma gore sende baya bı tecrubelısın ankaradakı falcılardan :)) senın baktırdıklarında en ıyısı hangısıydı
Aslında evet bayagı bi tecrübem var falcı konusunda ama ben henüz istediğime ulaşamadım öyle bir şahsiyet yok malesef...ama bende en fazla yüzde 50 yakalayan falcılar var.biri pınar 3 yıl önce dediği tarihler dahil hepsi çıktı ama tek olay için baktırmıştım. 2. kez tekrar gittim hiçbirşey çıkmadı. ama ilk baktığı fal benim için hayati bir önem taşıyordu.tarot soru cevap şeklinde ve isabetliydi.şu anda tekrar gitmeyi düşünmem.nisan var bazı şaşrtıcı şeyler söyledi ama onun falını anlamak biraz güç kafanda oturtman lazım. dediklerinden henüz tarihler gelmedi ama haziran sonu bişey bekliyorum bakalım çıkacak mı? en son rana bristrodaki meryeme gittim gecen hafta
söylediği şeyler şaşırtıcıydı ve bence gayette isabetliydi ancak zamana bağlı dedikleri hakkında yorum yapamıyorum. (geçmiş yorumlarını ben dikkate almam) onu bekleyip göreceğiz.beni rahatlattı ve mutlu ayrıldım yanından.zaten ben bu formdan 2 kişinin referansını almadan gitmem hemen atlamam çünkü çok reklamcı var ve herkesin fal beklentisi farklı beni uyduruk falcı kesmez benim çıtam yüksek.
ben soru sorma ısını yapamıyorum unutuyorum herseyı sonradan aklıma gelıyor falan :) ıstıyorumkı o anlatsın ben ole soruyum bu pınar nerde evet kesınlıkle bole bı sıtede herkes ısmını duyarmaya calısıyor
YKM nin arkasındaki sokakta ama randevu almak biraz sıkıntılı niyeyse?
hushun tavsıyesıyle taynatdakı meryeme gıtmısdım gun ıcın yorumları guzeldı gelecek ıcın bakcaz verdıgı tarıhlere 2 3 ay var oo sımartılmıs bır falcı yanı pınar hangı cafede
hushun tavsıyesıyle taynatdakı meryeme gıtmısdım gun ıcın yorumları guzeldı gelecek ıcın bakcaz verdıgı tarıhlere 2 3 ay var oo sımartılmıs bır falcı yanı pınar hangı cafede
pınar iyiymiş ama çok pahalıymış diye duydum ben
tek bir dediği bile çıkmadıEğer gidersen kesinlikle paylaş olumlu yada olumsuz düşüncelerini ki başka arkadaşlara faydamız olsun.
Evet bencede pahalı 3 yıl önce 30 tl idi şu anda kaçtır bilmiyorum.
Rengarenk kafedeki Derya ya da Fatoşu deneyen var mı arkadaşlar????
pınar iyiymiş ama çok pahalıymış diye duydum ben[/
pınara bir kere baktırdım ben dediği tek bir şey çıktı. ama yine forumdan bir arkadaşla tanışmıştım ona 2-3 falı aynen çıkmıştı
derya fal bakabiliyorsa ben androidim
Tarot mu baktırmıştınız? Fatoş hanım nasıl sizce? önereceğiniz bir falcı var mı????
tek bir dediği bile çıkmadı[/Q
taynatdakı meryemınmı dedıklerı cıkmadı
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) dün karamel cafedeki leyla hanıma fal baktırdım. forumdan duymuştum adını. bence çok iyi yani şöyle söyleyeyim. bana 1-2 saat önce beklediğin çocukla yüz yüze gelmişsin sana gülümsemiş ve ikinizde bu bakışmadan etkilenmişsin dedi. ve dedikleri tamamen doğruydu. özellikle benim için soru sormadan fal bakması önemliydi ve bana tek bi soru sormadan duymak istediklerimi söyledi. 3-4 güne kadar bu çocukla ilgili gelişmelerin olacağını da söyledi. bekliyorum bakalım umarım bu da çıkar :) gitmenizi tavsiye ederim en azından samimi ve içinizi karartmıyor tam tersi açılıyorsunuz benden söylemesii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?