arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) dün karamel cafedeki leyla hanıma fal baktırdım. forumdan duymuştum adını. bence çok iyi yani şöyle söyleyeyim. bana 1-2 saat önce beklediğin çocukla yüz yüze gelmişsin sana gülümsemiş ve ikinizde bu bakışmadan etkilenmişsin dedi. ve dedikleri tamamen doğruydu. özellikle benim için soru sormadan fal bakması önemliydi ve bana tek bi soru sormadan duymak istediklerimi söyledi. 3-4 güne kadar bu çocukla ilgili gelişmelerin olacağını da söyledi. bekliyorum bakalım umarım bu da çıkar :) gitmenizi tavsiye ederim en azından samimi ve içinizi karartmıyor tam tersi açılıyorsunuz benden söylemesii :)))
Arkadaşım aramıza hoşgeldin yorumun içinde teşekkürler. ancak sen tavsiyede bulunma sadece yorumunu yaz tek mesaj tek tavsiye reklammı gercekmi tereddüt yaşayan arkadaşlar vardır. eger aramızda olmaya devam edersen, aynı yazılardan sende acaba yaşayacaksın.
Merhaba, leyla iyidir ya, çok tatlı kadın derdini anlatınca da rahatlatıyor seni ama, ayrıldığım sevgilime, benim için o kız senin kaderin demiş, seni hiç üzmez falan demiş. Ama ayrıldık artık :) inşallah senin için dedikleri doğru çıkar.
iyi günler:)
sağol canım teşekkür ederim iyi dileğin için, tabi ki sonuçta geleceği o da bilemez ama açıkcası daha ilk cümlesinden tutturunca ilgimi çekti ve arkadaslarımın da dediklerini harfi harfine söyledi. belki sadece suanı bilebiliordur ama suan gelecekten de umutluyum 4 gün sonra gelişme olursa bu leylayı tuttum demektir :)) umarım sen de barışırsın ya da daha iyi biri olur hayatnda :)
canım kusura bakma da benim reklam gibi bi amacım neden olsun? ben sonuçta bu forumdan duyup gittim yukarda da bunu belirttim. sen tavsiyede bulunma demek de noluyor? bu konunun amacı tavsiyede bulunmak. yarın bigün leyla değil zeynepe ya da atıyorum baska birine gitsem onu da yazar tavsiye ederim. lütfen biraz anlayışlı olalım...
Arkadaşım hemen kendini savunmaya gecmişin ben sana reklam yapıyosun demedim ki? bunu sende bu formda bulunmaya devam edersen anlayacaksın reklam yapanlar çok biz yorum ve paylaşım istiyoruz. merak etme zaten forma reklem amaçlı girenler kısa sürede kayboluyorlar.
yine yaz buraya :)
Tarot mu baktırmıştınız? Fatoş hanım nasıl sizce? önereceğiniz bir falcı var mı????
Rengarenk kafedeki Derya ya da Fatoşu deneyen var mı arkadaşlar????
kesinlikle gitme paranıza yazık hiçbir dediği çıkmıyorpınar iyiymiş ama çok pahalıymış diye duydum ben
Kızlar tandoğanda yeni bir kafe açılı birkaç ay önce kadar, bugün gittiğimde fal bakıldığını farkettim. Hatta konuşmalarına denk geldim arapça birşeyler yazdığını falan söyledi birine garip geldi. Pınar ve berrin diye iki kişi var bakan. Kahve 20, tarot 30muş. Hiç bu isimleri duyan oldu mu acaba yada oraya baktıran?
Bugün zamanım olmadığı için baktıramadım ama bir ara gidip kahve baktırmayı düşünüyorum deneme amaçlı
şu annesi ve kızı olan mı? annesi esmer kız uzun biraz zayıf olan ise hiç baktırma derim hatta kızı yıldız name bakıyordu inan bana diğerlerinden farkları yoktur.
buraya yazmıştım sakııın sakıın baktırma!!! gel ben bakayım, daha iyi bakarım :)) O kadar kötü.
Not: ben baktırmadım arkadaşıma bakarken dinledim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?