Ankara'daki Falcılar

merhaba bende aynı şekilde düşünüyorum ben pınara ilk gittiğimde gayet iyiyidi herşeyini yaşadım daha sonraları rezalet hepsi yalan meryemi bilmiyorum tavsiye ediyorsun madem buarada bende falcıdan çok iyi anlarım hepsini biliyorum senin gibi hastalık haline geldi bu iş bende fakat yeni birini keşfettim kadının işi sdc bu işm değil fakat dehşet bakıyor randevu alana kadar canımız çıktı tavsiye ederim keşke benimde böyle yeteneklerim olsaydı yaa diye hayıflanıyorum zaman zaman :)

yazın ne kadar celişkili yazına göre henüz gitmedin ama çok iyi olduğunu yazıyosun hangisi doğru? bak bu mesajına cevap yazmayacaktım bakalım kaç kişi atlayacak diye?

ya ben baktırmadım demedim ki aman bu fal işini ne kadar ciddiye alıyorsunuz anlamadım denetleme memurumusun sen kafana yatmayanı kaileye almazsın bu kadar basit ben baktırdım bu kadına kızılay cafe falcısı falan değil ki bu insan bizim iş camiasında çok ünlü oldu tüm mesai arkadaşlarım baktırmaya başladıklarını öğrendim benimde dikkatimi çekti bende baktırdım ama randevu almak zor ya da benim şansıma öyle oldu yoğunluğuna denk geldim sanırım figen pınar mihriye fikriye erem efsun eylül ebru alev narin mustafa ve daha birçok falcıyı yakınen tanırım onlarda beni çok iyi tanır ve hepsi tutturamadı ben baktırmıyorum kızılaya rukiye de dahil sizlerin varsa bildiği paylaşın bende onlara gideyim

pupiqq gıttınmı baktırmaya nasıldı merak ettım

gittim canım. sadece foruma yazmak istemedim sonra reklam muhabbeti dönüyor ve bundan sıkıldım. her yeni üyeye böyle yapmayın arkadaslar tamam buraya girip reklam yapan da vardır ama direk sen reklam yaptın cart curt diye söyleyip insanları zan altında bırakıyorsunuz. fal olayına gelirsek karamel cafedeki leyla hanıma gitmiştim dediğim gibi yakın geçmişi en ince ayrıntısına kadar bildi. ailevi olaylarımı da bildi. yalnız bana verdiği tarihlerden biri 2 haziran diğeri de 3-4 gün içinde demişti geçen hafta. fakat öyle bir olay olmadı ben 3 veya 4 hafta olduğunu düşündüm. tekrar söylüyorum geleceği Allahtan başkası bilemez. leyla hanım da yüzde 95 ini tutturdu. sadece beklediğim bir olay var o kaldı. ben gidin derim en azından 10 tl ucuz yani. bu paraya değen bir falcı olduğunu düşündüm bende zaten forumdan duyup gitmiştim. 2 falcıya daha gittim onları da yazıyorum simdi inşallah faydam dokunmuştur

karamel cafedeki leyla hanımdan sonra geçen günde taynattaki meryeme gitcektim ama adresini bulamadım sağolsun bir arkadas forumdan cevap vermiş ama geç gördüm yine de teşekkür ederim :) bizde rengarenk cafedeki fatoşa ve evimdeki gülcana gittik. ilginç olan şey daha önce bahsetmiştim bir çocuğun bana açılmasını bekliyorum ve bence olması pek muhtemel değil. gittiğim b 3 falcı da aynı tarihlerde ( 2 haziran gibi) bu işin olacağını söylediler. fatoş çok iyi bi falcı zaten önceden de gitmişliğim vardır ancak son gidişimde hasta olduğundan mıdır nedir o kadar huysuz davrandı ki. bir hafta önce anneannemi kaybettim falda da yaşlı biri çıktı anneannen bu diyince bende söyledim vefat ettiğini hayır ben görüyorum işte burda zaten ölüp ölmediğini sana sormadım dedi. bu cümleden sonra bende film koptu zaten. çok büyük bir densizlik yaptı. falı bitirmesini bekledim sonra da hemen arkadasım baktırmadan çıkıp gittik. evim cafedeki gülcan içinse sunu söyleyebilirim çok güleryüzlü bi hanım , fala da iyi baktı. ama çok sıra vardı ve beklediğime değcek kadar uzun bakmadı. yani giderseniz mutlaka randevu alıp gidin derim ben yoksa 2 saat beklersiniz bakcağı da 6 dk bi fal olur. evim cafede tanıştığım bir kız bana şunu dedi eğer kahve falı için geliyosan değmez ama tarot ve kahve baktırırsan isime kadar söylermiş. ne kadar doğru kadar yalan bilemem.

kahve tarot tamam da, su falı ve aşk falı ne oluyor canım? Napıyorsun onlarda? Aşk falı heralde bunla aramda bi şey olacak mı falan diye mi? Ay merak ettim?:)

aşk falı dediği katrina falı mı kızlar ? :) bende kendim bakıyorum da katrinaya ve tarota. merak ettim :)

bende öyle düşünüyorum sonuçta 30 tl az para değil. ne kadar anlatcağı ve tutturacağı da belli değil :/ peki bu hanım sadece kahve falı bakıyor muymuş ? ya da ne kadara bakıyor biiyor musunuz arkadaslar ? :)

bugün rengarenkteki fatoşa gittim. iyi bir falcı gibi ama çok saygısız. çabuk ol falan dedi tarot açtırırken. kovulmaktan beter oldum. bence gitmeyin.

ben çok daha iyi falcı biliyorum arkadaşlar yeni keşfettik buarada çok müşterisi varmış ama kadın gerçekten çok iyi bakıyor randevu alana kadar canımız çıktı

falmeraklısı niciyle yazan ve reklam amaçlı yasaklanan arkadaşla yazılarınız ne kadar benziyo? asagı yukarı aynı şeylerden bahsetmişiniz.

arkadaşlar 3-4 ayrı nicle yazan reklamcılar var ben site yönetimine şikayet edeceğim sizde dikkatli olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…