Aslında evet bayagı bi tecrübem var falcı konusunda ama ben henüz istediğime ulaşamadım öyle bir şahsiyet yok malesef...ama bende en fazla yüzde 50 yakalayan falcılar var.biri pınar 3 yıl önce dediği tarihler dahil hepsi çıktı ama tek olay için baktırmıştım. 2. kez tekrar gittim hiçbirşey çıkmadı. ama ilk baktığı fal benim için hayati bir önem taşıyordu.tarot soru cevap şeklinde ve isabetliydi.şu anda tekrar gitmeyi düşünmem.nisan var bazı şaşrtıcı şeyler söyledi ama onun falını anlamak biraz güç kafanda oturtman lazım. dediklerinden henüz tarihler gelmedi ama haziran sonu bişey bekliyorum bakalım çıkacak mı? en son rana bristrodaki meryeme gittim gecen hafta
söylediği şeyler şaşırtıcıydı ve bence gayette isabetliydi ancak zamana bağlı dedikleri hakkında yorum yapamıyorum. (geçmiş yorumlarını ben dikkate almam) onu bekleyip göreceğiz.beni rahatlattı ve mutlu ayrıldım yanından.zaten ben bu formdan 2 kişinin referansını almadan gitmem hemen atlamam çünkü çok reklamcı var ve herkesin fal beklentisi farklı beni uyduruk falcı kesmez benim çıtam yüksek.
Bende fal baktırmayı çok seviyorum sen anlamak istediğin gibi anlamışın...burda reklam amaçlı yazılara tepki verdim sen niye bana tepki verdin ki?
hayır sana tepki vermedim sdc falı para vs diye söylemişsin ya zaten fal bu yani ya baktırırsın ya baktırmazsın ama burda nasıl insanlar var pek bilmiyorum
üstüne falcı yok dediğiniz kişinin ismini bizimle buradan paylaşabilirsiniz ve nerede baktığını.. biz paylaşıyoruz
Bende fal baktırmayı çok seviyorum sen anlamak istediğin gibi anlamışın...burda reklam amaçlı yazılara tepki verdim sen niye bana tepki verdin ki?
hayır sana tepki vermedim sdc falı para vs diye söylemişsin ya zaten fal bu yani ya baktırırsın ya baktırmazsın ama burda nasıl insanlar var pek bilmiyorum
üstüne falcı yok dediğiniz kişinin ismini bizimle buradan paylaşabilirsiniz ve nerede baktığını.. biz paylaşıyoruz
yazın ne kadar celişkili yazına göre henüz gitmedin ama çok iyi olduğunu yazıyosun hangisi doğru? bak bu mesajına cevap yazmayacaktım bakalım kaç kişi atlayacak diye?
Fatih bana da sağ tarafında dua taşı demişti herkese aynı replik anlaşılan
5 kişi olamadığımız için o iş yattı bu haftalık. umarım ilerleyen zamanlarda toplanabiliriz çünkü nisan ı çok merak ediyorum ben de.
Teşekkürler :))
pupiqq gıttınmı baktırmaya nasıldı merak ettım
kahve tarot tamam da, su falı ve aşk falı ne oluyor canım? Napıyorsun onlarda? Aşk falı heralde bunla aramda bi şey olacak mı falan diye mi? Ay merak ettim?:)
nerde bu cafe adresini yazar mısın
rana bistro daki meryem hnm, 30 liraya bakıyormuş kahve+tarot a öyle yazıyordu ön sayfalardan baktım ben de... Hiç gitmedim ben Meryem Hnm'a 30 lira biraz fazla gibi ben öyle 5-10 liralık baktırmayı daha uygun buluyorum nedense.
evet cok dengesiz ve terbiyesiz gittiğime pişman oldumbugün rengarenkteki fatoşa gittim. iyi bir falcı gibi ama çok saygısız. çabuk ol falan dedi tarot açtırırken. kovulmaktan beter oldum. bence gitmeyin.
ben çok daha iyi falcı biliyorum arkadaşlar yeni keşfettik buarada çok müşterisi varmış ama kadın gerçekten çok iyi bakıyor randevu alana kadar canımız çıktı
evet cok dengesiz ve terbiyesiz gittiğime pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?