evet falı çok iyi hisleri kuvvetli ama sonuçta biz oraya geleceği bilmekten cok rahatlamak için gidiyoruz. fatoştan çıktığımda resmen negatif enerjiden ölceğimi hissettim bianda mutsuzluk, baş ağrısı çöktü. böyle yaparak müsteri kazanamaz tabiki şahsen ben bir daha asla ve asla gitmem. çevremdekilerede gitmemeleri gerektiğini söylüyorum. bunu buraya yazış amacım da kötülemek değil isteyen gidip baktırsın baktığı fal da iyi ama bi anda negatifliğini size bırakır. üstelik ukalaca dediği laflara da sinir olur çıkarsınız yanından.aslında baktığı 3 dkda bile birçok şeyi bildi, ama bu şekilde müşteri kazanamaz ki, gerildim olduğum yerde resmen
evet falı çok iyi hisleri kuvvetli ama sonuçta biz oraya geleceği bilmekten cok rahatlamak için gidiyoruz. fatoştan çıktığımda resmen negatif enerjiden ölceğimi hissettim bianda mutsuzluk, baş ağrısı çöktü. böyle yaparak müsteri kazanamaz tabiki şahsen ben bir daha asla ve asla gitmem. çevremdekilerede gitmemeleri gerektiğini söylüyorum. bunu buraya yazış amacım da kötülemek değil isteyen gidip baktırsın baktığı fal da iyi ama bi anda negatifliğini size bırakır. üstelik ukalaca dediği laflara da sinir olur çıkarsınız yanından.aslında baktığı 3 dkda bile birçok şeyi bildi, ama bu şekilde müşteri kazanamaz ki, gerildim olduğum yerde resmen
aslında baktığı 3 dkda bile birçok şeyi bildi, ama bu şekilde müşteri kazanamaz ki, gerildim olduğum yerde resmen
evet falı çok iyi hisleri kuvvetli ama sonuçta biz oraya geleceği bilmekten cok rahatlamak için gidiyoruz. fatoştan çıktığımda resmen negatif enerjiden ölceğimi hissettim bianda mutsuzluk, baş ağrısı çöktü. böyle yaparak müsteri kazanamaz tabiki şahsen ben bir daha asla ve asla gitmem. çevremdekilerede gitmemeleri gerektiğini söylüyorum. bunu buraya yazış amacım da kötülemek değil isteyen gidip baktırsın baktığı fal da iyi ama bi anda negatifliğini size bırakır. üstelik ukalaca dediği laflara da sinir olur çıkarsınız yanından.
ahaha haklı olabilirsin canım senin önerceğin biri var mı peki? şöyle bi durumda var forumda bahsedilmişti evinde bakan birinden ancak 50 tlye bakıyormuş. bana göre cok pahalı. daha makul biri varsa önerilere açığız :)Bu bahsettiğiniz cafelerde çalışan falcılardan biri benim falımı tuttursun üstüne ben para vereceğim. :))))
bizim elektriğimiz tutmamış olabilir mi acaba :26:
bilmiyorum ama benim bir arkadasımla şöyle bir olay geçmiş aralarında; arkadasımın saçları uzun ve gürdür herkes imrenir zaten. fatoş da senin saçların peruk diye tutturmuş. arkadas yok kendi saçım dedikçe fatoş iyice delirmiş. tarotun ortasında tamam sen git benim başım ağrıyor söyle senden para almasınlar diyerek kovmuş kızı yanından. bence bizdeki enerji değil fatoşdaki enerjide birşeyler var :))
yuh, kovulur o zaman bence yakında,terbiyesiz
Fatoş abla hakkında yorumlarınızı okudum da çok şaşırdım ya.. Bana hiç öyle davranmadı ya hatta çay ısmarlıyım istersen falan dedi.. Bu fatoş abla rengarenkdeki değil mi? Kısa boylu toplu bir bayan?
evet hatta siyah saçlı. bende şaşırdım açıkcası ilk gittiğimde gayet güleryüzlü biriydi bir yıl önce gitmiştim. birde geçen gün gittim o zaman gayet asık suratlıydı arkadasıma yaptığından da bahsettim bilmiyorum belki gününde değildi diycem ama baya bi tesadüf olması lazım.
Bir de evim cafeye gitmek istiyorum ben çok meşhurmuş orasıda. Giden var mı oraya, nasıl bir yere önerir misiniz? ve en önemlisi nerede nasıl giderim?
Belki morali falan bozuktur, ay kovulmasın ordan ben bir daha gitmek istiyordum ona ama...
ha bir de ben ilk gittikten bir hafta sonra yine gitmiştim bakıyım aynı şeyleri söyleyecek mi test etmek için. İkinci gittiğimde ismimi hatırladı dedi kahve bakmışım sana kahve falına ayda bir baktır tarot bakıyım sana. Ay yok abla ddim tarotu sevmiyorum ben, hem tarot hem kahve bakıyım sana olmaz kahve falın güzel çıkmaz dedi. Tamam dedim ben de, ama 10 lira aldı benden sadece. Dediki tarotun benden olsun gülümsedi falan. :) Ondan da çok ısındım ben öle paragöz falcı değil yanii (sanki)
yok ben yasemine gidecektim aslında, sen gittin mi yasemine?
o zaman gülcan hanımı anlatır mısın bana? Ne kadara bakıyorla başla mesala?
evim cafedekilerin hepsi 10 tlye bakıyor kahve falına. ( bir hanım 7.5a bakıyordu ama adını hatırlayamıyorum suan) gülcan çok güleryüzlü bi bayan. kahve ve 5 kart seçtiriyor. benim sevdiğim kişinin adındaki ve soyadındaki harfleri de söyledi. yakın geçmişi bildi. geleceği bekliyorum suan :) biraz kısa anlattığını söyleyebilirim. yalnız evim cafede şunu farkettim oraya grup halinde gidersen seni çok daha önce alıyorlar. ben tek gittim benden sonra gelen 4 kişilik bi kız grubu vardı onlar da randevu almamıştı onları benim önüme geçirmeye çalıştı. bu evim cafedeki ortamdan kaynaklanıyor yanlış anlamayın falcıyla alakası yok.o zaman gülcan hanımı anlatır mısın bana? Ne kadara bakıyorla başla mesala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?