Belki morali falan bozuktur, ay kovulmasın ordan ben bir daha gitmek istiyordum ona ama...
ha bir de ben ilk gittikten bir hafta sonra yine gitmiştim bakıyım aynı şeyleri söyleyecek mi test etmek için. İkinci gittiğimde ismimi hatırladı dedi kahve bakmışım sana kahve falına ayda bir baktır tarot bakıyım sana. Ay yok abla ddim tarotu sevmiyorum ben, hem tarot hem kahve bakıyım sana olmaz kahve falın güzel çıkmaz dedi. Tamam dedim ben de, ama 10 lira aldı benden sadece. Dediki tarotun benden olsun gülümsedi falan. :) Ondan da çok ısındım ben öle paragöz falcı değil yanii (sanki)
aynı şeyleri söyledi mi peki
özelden cevap atamıyorum yeni üye olduğum için sanırsam :) ismini bildi ama 2 hafta sonra beklediğim sey gerçekleşmezse yeminliyim bir daha kızılaydaki falcılara gitmycem ahaha :)
aaa deme öle güzel geyik oluyo :)
ya şu evim cafe ye gitsem iki kahve içsem hem yasemine hem gülcan a mı gitsem acaba?
aaa deme öle güzel geyik oluyo :)
ya şu evim cafe ye gitsem iki kahve içsem hem yasemine hem gülcan a mı gitsem acaba?
bildiğim bi kaç falcı var ama yenilerden biri çok iddialı bu konuda isim yazmayım burda arıyordum özel kutudan msj atayımSlm arkadaşlar su falı baktırmak istiyorum önerisi olan varsa yorumlarını paylaşorsa sevinirim teşekkürler
özelden cevap atamıyorum yeni üye olduğum için sanırsam :) ismini bildi ama 2 hafta sonra beklediğim sey gerçekleşmezse yeminliyim bir daha kızılaydaki falcılara gitmycem ahaha :)[/QUOTE
kimmiş bu falcı adı ne
özelden cevap atamıyorum yeni üye olduğum için sanırsam :) ismini bildi ama 2 hafta sonra beklediğim sey gerçekleşmezse yeminliyim bir daha kızılaydaki falcılara gitmycem ahaha :)[/QUOTE
kimmiş bu falcı adı ne
kızılaydaki evim cafedeki gülcandan bahsediyorduk canım
bildiğim bi kaç falcı var ama yenilerden biri çok iddialı bu konuda isim yazmayım burda arıyordum özel kutudan msj atayım
falcılardan birisini sormuştum buldum teşekkür ediyorum baya zıplayanlar olmuş reklam felan yazmışlar demek ki bu işi meslek edinen arkadaşlar var 'kişi kendinden bilir işi diyorum bir daha da yorum yapmıyorum. aradığım kişiyi buldum :)
bilemedim ki simdi bende yasemini merak ediyorum adını duymuştum ama artık beraber fala gitcek kimse de kalmadı ahaha son bi haftadır herkesi götürdüm insanlar bıktı artık benden :)
beraber gidelim, beraber... Aslında şu forumdaki kızlar beraber toplanıp falcıya gitsek, ya da birbirimize fal baksak eğlenceli de olur hem:)
falcılardan birisini sormuştum buldum teşekkür ediyorum baya zıplayanlar olmuş reklam felan yazmışlar demek ki bu işi meslek edinen arkadaşlar var 'kişi kendinden bilir işi diyorum bir daha da yorum yapmıyorum. aradığım kişiyi buldum :)
Bir de evim cafeye gitmek istiyorum ben çok meşhurmuş orasıda. Giden var mı oraya, nasıl bir yere önerir misiniz? ve en önemlisi nerede nasıl giderim?
ahaha haklı olabilirsin canım senin önerceğin biri var mı peki? şöyle bi durumda var forumda bahsedilmişti evinde bakan birinden ancak 50 tlye bakıyormuş. bana göre cok pahalı. daha makul biri varsa önerilere açığız :)
30 tl'ye bakıyor bahsettiğim serpil hanım evinde veya telde bana iyi baktı birçok şeyi bildi bakalım çıkacak mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?