Ankara'daki Falcılar

Yıldız'ın da Mustafa'nın müşterisi çok fazla zaten. Belli bir kitleleri var. Demek ki bir şeyler biliyor bu insanlar.
Bana tutmamış olması bir şeyi değiştirmez.
Bu arada yurt dışı demişken bana da hep yurt dışına gideceğimi söylüyorlar daha gidemedim.
İnşallah olur o da bir gün.

Zamani tutturabilen pek yok bence. Bundan 3 yil once de bir yurtdisi basvurusu yapmistim, o zaman bunlar bana yurtdisi gorunuyor demisti, ama o zaman olmamisti, simdi oldu. O zaman cok beklentim vardi, olmayinca bayagi uzulmustum, bu yil olacagi varmis. Herkes soyluyorsa eninde sonunda gidersin bence, zamani belli olmaz. Bana da herkes yabanci birine asik olup evlenceksin dedi insallah o tutar tryamour yoksa durum fena :) Bana nasilsa 10 lira verdigim falcinin bile bilesi geliyor, benim de sezgilerim kuvvetlidir, galiba o yuzden bu konuda sansliyim :)

Evet bu kadar insan diyorsa eninde sonunda olacaktır. :) Ki zaten yabancı dil alanım benim. Gitmem lazım yurt dışına.
İnşallah yabancı damat da gelir sana.
Benim de hislerim çok kuvvetlidir. Mesela bi falcı bana asla şunu yaşamayacaksın demişti, benim bi kulağımdan girdi öbüründen çıkt tabi, inanmadım. Daha doğrusu o an inandım ama sonra inanmadım.
Falcı bahane benim hissettiklerim şahane bence.

Ayrıca parayla ilgili değil bence falcıların ne kadar iyi olduğu mevzusu. Benim çok sevdiğim bi falcı var Leyla. Dediklerini yaşamışımdır hep. 5liraya bakar falı. İstersen 10 , 15, 20 lira da oluyor tabi. Yani çok paraya gerek yok kesinlikle.

Sirada Yasemin, Mustafa , Suheyla 3lusunden birini denicem galiba yorumlarim yakinda :)

İsteyenlere yaseminin numarasını attım.

Tryamour daha önceleri sormuştum ama bulamamıştım...lütfen özelden banada dikmende yasemin hanımın telefonunu atarmısın...çok gitmek istiyorum..şehir dışındaymış diye yazmış arkdaşlar dönünce ararız artık...yardımını bekliyorum...

Eylul'e son gunlerde giden varsa yorumlarini yazabilir mi? Galiba o tarotta iyiydi, ben 2 yil once gittigimde bana bir ters davranmisti sinir olmustum ama dedigi seyler cikmisti galiba, tekrar gitsem mi bilemedim.

kızlar
haftasonu karamel cafe de leyla gittim ilk defa gittim ve herşeyi bildi.bakalım dedikleri çıkacakmı gelecekte?

Merhaba,
Ben daha önce birkaç kere Nisan'a gitmiştim. Öncekiler hep tutmuştu ama son sefer söyledikleri olmayacak gibi. Hangisi daha tutarlı sence? Yasemin Hanım'ı da denemek istiyorum ama kararsız kaldım ona mı gitsem yoksa bir daha Nisan'a mı gitsem diye.

Merhaba,
Ben daha önce birkaç kere Nisan'a gitmiştim. Öncekiler hep tutmuştu ama son sefer söyledikleri olmayacak gibi. Hangisi daha tutarlı sence? Yasemin Hanım'ı da denemek istiyorum ama kararsız kaldım ona mı gitsem yoksa bir daha Nisan'a mı gitsem diye.

kızlar
haftasonu karamel cafe de leyla gittim ilk defa gittim ve herşeyi bildi.bakalım dedikleri çıkacakmı gelecekte?

Bana söyledikleri çıkıyor onun. İyi yapmışsın gitmekle. İnsanın ağzını açıkta bırakıyor bazen bildikleriyle.

Kızlar karamel cafe nerde? Leyla için randevu almaya gerek var mı?

Randevuya gerek yok. Kafe konur sokakta. Sorsan gösterirler. Dost kitabevinden dümdüz ilerle. O sokak.
Hatta bi restorant var; onun üstünde kafe.

Son düzenleme:
Ben dün Taynattaki Meryem'e gittim birkaç yıldır ara ara gittiğim bir falcıdır nokta atışlarına sık sık rastlarım dün gittiğimde aynen aklımdaki cümleyi söyledi böyle düşünüyorsun kim için diye hiç falı açmadan söyledikleri düşündüklerim ve yaşadıklarımla doğrudan alakalıydı,tutarsız bir yorumu olmadı tavsiye ederim.

Cok tesekkur ederim...

uzun zamandır izini kaybettiğim geçenlerde tesadüf arkadaşlarla dinlenmek için girip oturduğumuz yerde eski falcımı buldum herkese tavsiye edebileceğim bir falcıdır kahvede anlık ve yakın zamanda tutturan tarottada uzun vadeli bakan ve dedikleri bende isabetli olan vede çıkan bir falcı tekrar denedim acaba eskisi gibimi diye inanın söledikleri ve benim için hadi olmaz canım dediğim birşey oldu şok oldum bilemiyorum belkide frekanslarımız tutuyor bende herzaman iyi olmuştur gönül rahatlığıylat tavsiye edebilirim konur sok 2 de faca kafede başı kapalı bir bayan.

merhaba arkadaşlar, ben bu siteye yeni üye oldum. acaba dikmendeki yaseminin numarasını bilen var mı? ailevi ciddi bir sorunum var da, mesaj hakkım olmadığından mesaj atamıyorum. bana mesajla bildirebilir misiniz? teşekkürler.

Taynattaki Meryem'e ben de gitmiştim ve bayağı memnun kalmıştım. Geleckle ilgili bazı yorumları gerçekten çok isabetliydi. Bana %80 tutturmuştu.

Yasemin hanımın telefon numarası XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…