Ankara'daki Falcılar

sanırım süheyla hanım randevulu çalışıyor, ben aradığımda çok geç bir saate vermişti hatta randevuyu çok yoğunum diye

sadece sunu bılmeniz gerekiyor arkadaşlar, bahçelievler de ki medyum suheyla dan bahsediliyor ıse sakın ha sakın ondan uzak durun. kesinlikle hçbişey bilmeyen, sizİ bir yerden yakaladığı zaman ıse sonuna kadar somuren bır kadın. asla acıması yok.butun pıskolojınızı bozar ve sizi mahveder.benden aldığı rakamı soylemek istemiyorum. yapıcam dedıklerının hıc bırını yapmadı, sızı oyalar,yalan soyler ustelık paranızın karşılığını alamazsanız.almayı bıle talep edemezsınız cunkı kadından korkarsınız. bı muddet sonra sıze verdiğiniz parayı unutturur. siz kadına hıbe ettiğiniz parayla kalakalırsınız ortada.lanet olsun der bırakırsınız . kadın jeeple dolaşıyor .aldığı ahların bedelini umarım oder. çok canım yandı. sızın yanmasın. bu sahtekarlara sakın ınanmayın.

Malesef o süheylayı da tanıyorum bi yakınımı da dolandırdı. Bir milyara yakın kaptırdı. En son kanserdi atlatmış demek ki. Babası da alzheimerdı evden kaçıp kaçıp duruyordu. Senin dediğin zayıf sarışın bi kadın. Burada bahsedilen kilolu gözlük takan bi bayan. İkisi de bahçelide. Senin adına çok üzüldüm bizim olay 5 yıl önceydi demek hala insanları dolandırıyor. Keşke daha önce yazsaymışım. İnsanlar çaresizlik içinde umut kapısı ararken onları sömürüyor onun gibi leş kargaları.
Burada övülen süheyla hanım tatlı pozitif bi bayan ben çok eskiden lak lak kafeden tanıyorum o zaman o kafede çok iyi falcılar vardı. Onları bulamazsam süyehla hanıma da baktırıyordum. Ama 30-40 a bakıyor galiba şimdi bana pahalı geldiğinden baktırmadım son zamanlarda.

Mustafaya gittim de pek memnun kalmadım. 30 a baktı. Yanında ki Eylül beni görünce tanıdı ben onu tanımadım. Düşünün yani bi falcının fal baktığından daha çok fal baktırmışım. O da 30 a bakıyormuş. Evim kafede bi kaç fal baktırdım parlak bir şey yok. Son zamanlarda Arzu var bi memnun kaldığım onu da yazmıştım zaten. Gül ablaya gittim o da havasında değildi malesef 35 e baktı bi de. Benim merak ettiğim bi şey var burda sürekli yazanlarla kesin göz aşinalığımız vardır. Malum o kadar sıra filan bekliyoruz. Ben bi hafta sonu gündüz bi yerde çıtır simit gibi mesela buluşmayı isterim aslında. Az buçuk hepimiz fal da bakıyoruz birbirimize bakarız işte. Fal kardeşliği :13:

kızlar
haftasonu karamel cafe de leyla gittim ilk defa gittim ve herşeyi bildi.bakalım dedikleri çıkacakmı gelecekte?

kızlar büyük bir hüsran ile yeniden yazıyorum..
dün okadar övmelerime dayanamayarak iş yerindeki arkadaşımı da gönderdim oraya

bana söylediklerinin aynısını ya resmen aynısını kıza da söylemiş
şuan şoktayım..
fosmu yani şimdi buuu :26:

Mesela ne söyledi ikinize de aynı dediğin ?

sizin bahsettiğiniz süheyla başkası sanırım. Çünkü bana birkeresinde fal baktığında benim birine işlem yaptırttığımı söylemişti. Tepkisini hatırlıyorumda inanın çok kızmıştı. Bu tip şeylere çok karşı bir insan. Denize düşen yılana sarılır misali o zaman gerçektende yaptırmıştım ama hiç bir şey değişmediği gibi daha çok kaos yaşamıştım.

Bu arada süheyla hanım iş konusunda bize bir ihale alacağımızı söylemişti. 2 gün önce ihale başkasına verildi biz çok üzülmüştük ama bugün ihaleyi alan kişiler şartları yerine getiremediğinden devre dışı bırakıldığı ve bizim ihaleyi aldığımızı haberini verdiler. Hem şaşkın hemde mutlu olduk tabi. Benim süheyla hanıma gitmekteki amacım iş değil tabi ama bu ayrıntıyı bilmesi söylediği diğer şeyler için umut oldu bana. İnşallah dediği gibi olur.

Mesela ne söyledi ikinize de aynı dediğin ?

sana şukadarını diyim 1 cümle dışında herşey aynıydı hatta söyleyiş sırasına kadar

bende çok şaşırdım çünkü bana söylediği herşey doğruydu ama bu kadar tesadüf olması imkansız

o yüzden benim bütün umudum söndü gitti

O cümlelerden bikaç örnek versen olmaz mı ? :26:
Ben de bana dedikleriyle karşılaştırayım diye söyledim.

Çünkü ben bu kadına 6 kez falan gittim. Gerçekten dediklerini yaşadım.

Karşısına geçtiğimde sen şunu mu yaptın , bu mu oldu diye direkt söylemeye başlıyor zaten ve ben de ağzım açık dinliyorum resmen.

Bence bu kadar üzülecek bi şey yok. Çok para verilmiyor zaten. :s Birinin beğendiğini başkası beğenmez. Frekans işi bu sonuçta, defalarca yazdık buraya. :s

sakın arkadaşlar o kadının (süheylanın) öteki dünyada yeri yok benimde 1000 tl gittiiiiiiiiiii.yok over kanseriymiş yok bilmem ne innmayın sakın.

sakın arkadaşlar o kadının (süheylanın) öteki dünyada yeri yok benimde 1000 tl gittiiiiiiiiiii.yok over kanseriymiş yok bilmem ne innmayın sakın.

arkadaşlar ben de bir zamanlar bu tip hatalar yapan biri olarak sakın sağlık konusunda denenlere inanmayın. tıp sektöründe bile %100 lük bir garanti ile hiçbir zaman size sonuç söyleyemiyorlar ki -okadar ilerlemiş alet ve tetkiklere rağmen- bir falcının dedikleriyle moralinizi bozacaksınız. sadece aklınızdan ben kanser miyim diye geçirirseniz fal bakan bunu telepatik hissedip size yansıtır o kadar. haa kötü niyetlilerle ne olur zaten yukarda arkadaşlar yazmış.

ben en son ocak ayında kist aldırdım. yumurtalıklarımdan. ca kanser tümör değerlerim tavan yapmıştı. tomografiye bile soktular acaba başka birşeyler daha var mı diye. hastaneye yattığımda psikolog durumumu kontrol etti moralim nasıl diye. ameliyattan önce doktorum bundan sonra hayatta ne yapacağımı falan soruyordu durumumu o kadar ümitsiz görüyordu yani.

ama çoook şükür ki her şey temiz çıktı. benim sahip olduğum kist tümör değerlerini yükseltebiliyormuş. sanırım daha önce patlamış ya da karna yayılmış o yüzden sapıtmış değerler. o yüzden bol bol dua edin. vücut sağlık o kadar mükemmel ki hemen paniğe kapılmayın derim.

fala ben geleceği bilmek için değil daha çok fikir yürütmek farklı bir bakış açısı kazanmak için baktırıyorum. arada devamlı kafamın uyuştuğu ve kaliteli birine gitmeyi tercih ediyorum. umarım herkesin dileği gerçekleşir...

Arkadaşlar yıllardır ankarada gitmediğim falcı kalmadı neredeyse.Dikmendeki yasemin hanım hariç.Telefonuna nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.Biri bana bu konuda yardım edebilirse çok sevinirim.Çünkü birkaç gün evvel gittiğim ebru hanım beni psikolojikmen resmen çökertti.Eğer son olarak yasemin hanımdan da aynı şeyleri duyarsam fal olayını tarihin tozlu sayfalarına gömücem.lütfen sesimi duyan biri bana msj atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…