- 18 Aralık 2010
- 1.271
- 3.534
- 333
Yasemin hanımın telefon numarası xxxxxxxxxxxxxx
yarın filan süheylaya gitmeyi düşünüyorum randevuya gerek var mı?
sadece sunu bılmeniz gerekiyor arkadaşlar, bahçelievler de ki medyum suheyla dan bahsediliyor ıse sakın ha sakın ondan uzak durun. kesinlikle hçbişey bilmeyen, sizİ bir yerden yakaladığı zaman ıse sonuna kadar somuren bır kadın. asla acıması yok.butun pıskolojınızı bozar ve sizi mahveder.benden aldığı rakamı soylemek istemiyorum. yapıcam dedıklerının hıc bırını yapmadı, sızı oyalar,yalan soyler ustelık paranızın karşılığını alamazsanız.almayı bıle talep edemezsınız cunkı kadından korkarsınız. bı muddet sonra sıze verdiğiniz parayı unutturur. siz kadına hıbe ettiğiniz parayla kalakalırsınız ortada.lanet olsun der bırakırsınız . kadın jeeple dolaşıyor .aldığı ahların bedelini umarım oder. çok canım yandı. sızın yanmasın. bu sahtekarlara sakın ınanmayın.
kızlar
haftasonu karamel cafe de leyla gittim ilk defa gittim ve herşeyi bildi.bakalım dedikleri çıkacakmı gelecekte?
kızlar büyük bir hüsran ile yeniden yazıyorum..
dün okadar övmelerime dayanamayarak iş yerindeki arkadaşımı da gönderdim oraya
bana söylediklerinin aynısını ya resmen aynısını kıza da söylemiş
şuan şoktayım..
fosmu yani şimdi buuu :26:
sadece sunu bılmeniz gerekiyor arkadaşlar, bahçelievler de ki medyum suheyla dan bahsediliyor ıse sakın ha sakın ondan uzak durun. kesinlikle hçbişey bilmeyen, sizİ bir yerden yakaladığı zaman ıse sonuna kadar somuren bır kadın. asla acıması yok.butun pıskolojınızı bozar ve sizi mahveder.benden aldığı rakamı soylemek istemiyorum. yapıcam dedıklerının hıc bırını yapmadı, sızı oyalar,yalan soyler ustelık paranızın karşılığını alamazsanız.almayı bıle talep edemezsınız cunkı kadından korkarsınız. bı muddet sonra sıze verdiğiniz parayı unutturur. siz kadına hıbe ettiğiniz parayla kalakalırsınız ortada.lanet olsun der bırakırsınız . kadın jeeple dolaşıyor .aldığı ahların bedelini umarım oder. çok canım yandı. sızın yanmasın. bu sahtekarlara sakın ınanmayın.
Mesela ne söyledi ikinize de aynı dediğin ?
sana şukadarını diyim 1 cümle dışında herşey aynıydı hatta söyleyiş sırasına kadar
bende çok şaşırdım çünkü bana söylediği herşey doğruydu ama bu kadar tesadüf olması imkansız
o yüzden benim bütün umudum söndü gitti
sadece sunu bılmeniz gerekiyor arkadaşlar, bahçelievler de ki medyum suheyla dan bahsediliyor ıse sakın ha sakın ondan uzak durun. Kesinlikle hçbişey bilmeyen, sizi bir yerden yakaladığı zaman ıse sonuna kadar somuren bır kadın. Asla acıması yok.butun pıskolojınızı bozar ve sizi mahveder.benden aldığı rakamı soylemek istemiyorum. Yapıcam dedıklerının hıc bırını yapmadı, sızı oyalar,yalan soyler ustelık paranızın karşılığını alamazsanız.almayı bıle talep edemezsınız cunkı kadından korkarsınız. Bı muddet sonra sıze verdiğiniz parayı unutturur. Siz kadına hıbe ettiğiniz parayla kalakalırsınız ortada.lanet olsun der bırakırsınız . Kadın jeeple dolaşıyor .aldığı ahların bedelini umarım oder. çok canım yandı. Sızın yanmasın. Bu sahtekarlara sakın ınanmayın.
sakın arkadaşlar o kadının (süheylanın) öteki dünyada yeri yok benimde 1000 tl gittiiiiiiiiiii.yok over kanseriymiş yok bilmem ne innmayın sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?