Ankara'daki Falcılar

Oooofff 45 çokkk. Değmez bence. Duymadım bilmiyorum Betül'ü. Nerdeymiş?

Hadi bakalım eğer istiyorsan inşallah evlenirsin.

Suzan bana da kahve falından sonra tek bir kart çektirmişti jest olarak. Ve süper bir kart çıktı. Ama kartın dediği hala olmadı malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm daha önce de yazan olmuştu. Ben gitmem sanmıyorum. O kadar para verilmez. :umursamaz:

kadın bi de burnundan kıl aldırmıyo.. gelmeden telefonla randevu alın falan pek havalı

Sakarya metro çkışından sonra sağdaki son apartmanda ikinci katta bi kafe var desire diye bi falcı var her şeyii biliyoo

Ben ne zaman gitsem ordaydı. Bilemiyorum... Ama çok sıra oluyor. Erken saatlerde gitmek daha iyi olur bence. Öğle vakitlerinde mesela...

aslına bakarsanız son gittiğim bütün falcıların dedikleri tersi yönde çıktı hepside aynı şeyi söylemişti,dilça daki suzan hanım yine orda renkli gözlü bi bayan..figen hanımı denemeyi düşünüyorum bi de ykm nin ilersinde bi cafede sebahat hanm varmş gittiğimde yoktu ama bi kaç yerden duydum iyi olduğunu..

sebahat hanım ilk baktığında iy bakmıştı fakat sonrakilerde hiç tutturamadı ...

arkadaşlar uzun zamandır konuyu takip ediyorum ve bugün tüm bildiklerimi yazmaya karar verdim, belki birinizin işine yarar. öncelikle çok falcıya gittiğimi belirteyim.
yıldız: temmuz ayında gitmiştim. bana o kadar saçma sapan şeyler söyledi ki yaşadığım durumlarla ilgili, inanılacak gibi değil, zaten bir süre sonra bitse de gitsem diye bekledim, yani hiç bu kadar saçmalayanı görmemiştim. mesele bir örnek vereyim. benim ilişkim nisan ayında bitmişti, bana dedi ki sevgilin ağustos ayında senden ayrılacak, oysa adam çoktan gitmişti:) daha çok şey var da detaya giremeyeceğim.
eylül: 2 hafta önce gittim. yaşadığım herşeyi sanki benimle birlikte yaşamış gibi anlattı bana ve hiç takılmadan tıkır tıkır anlattı. müthişti. beklentilerimle ilgili şeyler de söyledi ama tarih vermemişti. bugün yine gittim ve bu kez tarihler de verdi. yine inanılmazdı. detaylara yine giremiyorum, malum özel hayat:)
sonra cidandaki figene gittim. o da iyiydi doğrusu ama eylüle göre daha dolaylı konuşuyor. Yine de söyledikleri ve verdiği zamanlar Eylülle paraleldi.
geçen hafta kaana gitmiştim, tavsye üzerine çok kısa baktı ama sorularımın cevaplarını aldım. durum tespiti güzeldi ama tabi ileriye dönük söylediği şeyleri zaman gösterecek. o konuda net bir şey söyleyemem.
bir de asmalı konakta mehtap abla var, sadece kahve falı bakıyor. bi kaç kez gittim. ilk gittiğimde süperdi. çok güzel ve uzun uzun anlatıyor. çok isabetliydi. bir de çok canayakın bi kadın. söylediği şeyleri yazdırıyor ve söylediği bi çok şey çıktı. ben insan olarak da falcı olarak da sevdim onu.
sonuç olarak şunu söyleyeyim, falın gerçekten bir frekans işi olduğuna inanıyorum. bizim o anki ruh halimiz ya da fal bakanın ruh hali herşeyi etkiliyor. o yüzden birinin memnun kaldığından diğerinin memnun kalmaması normal.

haa bişi daha, betüle ben 4-5 yıl önce gitmiştim, ne o anki durumla ne de gelecekle ilgili söylediği hiç bişi çıkmadı. hatta birlikte gittiğimiz arkadaşa söylediklerinin de tam tersi oldu. sevgilinden ayrılacaksın onunla olmaz demişti ama arkadaşım o adamla evlendi:)

:bbo: :bbo: :bbo:

Yaaa bilmiyorum ama benim burda yazılanlardan gerçekten kafam karısıyor arkadasın dediği gibi fal frekans işi ve elinizden geldiği kadar umutsuz sıkıntılı ve kısa aralıklarla falcıya gitmeyin özellikle tarot açısından söylüyorum lütfen arkadaslar sık tarot falı baktırmayın tarot kartlarının gerçekten gizemi vardır olayların akısını etkiler fala inanan tarota da inanır o yüzden sakin umutlu huzurlu ve saglıklı (regli olmadıgınız günlerde)fal baktırın kesinlikle olumsuz olmayın fal bakan kişinin de olumsuzlugunu üzerine alırsınız..
Daha öncede yazmıstım bunları umarım hersey gönlünüzce olur olumlu düşünün ve hersey olumlu olsun...

kızlar bu cidan cafedeki figen her gün orda oluyo mu? günleri saatleri var mı?

cidan'da önceden şu an ismini hatırlayamadığım platin sarısı saçlı yaşça büyük bir bayan vardı. hayatımda ilk ve son gittiğim falcıdır kendisi, çünkü resmen tırsmıştım delikafadulden

daha sonra hayatımda olup biteni benle yaşayan ve falı anlattığım bir arkadaşım da çok meraklandı, gittik fakat kendisi işten atılmış sanırım. onu bilen, bulan varsa, lütfen beni bi haber etsin delikafadulden

figen hanım da iyi bakıyor sanırım, yalnız giden arkadaşlarım o kadar da memnun kalmadılar. ben şahsen kendisine baktırmadım ama çevremde ilgili çok insan var ona dayanarak söylüyorum. yine de dediğiniz gibi biraz da frekans işi sanırım..

Cidan'da o bayana en son ne zaman baktırdın?

Regl konusunu ben de düşünmüştüm aslında... Yani o dönemde baktırmanın olumsuz bir etkisi olur mu acaba diye... CADIARZU Sence iyi değil midir o dönemde baktırmak ve neden?

Ben hatırlıyorum bu kadını. Baktırmamıştım tabi ama bir dahaki gidişimde orada yoktu. El falı da bakıyordu. Değişik bir tipi vardı. Aynı insandan bahsetmiyor olabiliriz de gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…