- 20 Şubat 2010
- 32.915
- 6.266
- 773
haa bişi daha, betüle ben 4-5 yıl önce gitmiştim, ne o anki durumla ne de gelecekle ilgili söylediği hiç bişi çıkmadı. hatta birlikte gittiğimiz arkadaşa söylediklerinin de tam tersi oldu. sevgilinden ayrılacaksın onunla olmaz demişti ama arkadaşım o adamla evlendi:)
kızlar bu cidan cafedeki figen her gün orda oluyo mu? günleri saatleri var mı?
cidan'da önceden şu an ismini hatırlayamadığım platin sarısı saçlı yaşça büyük bir bayan vardı. hayatımda ilk ve son gittiğim falcıdır kendisi, çünkü resmen tırsmıştım delikafadulden
daha sonra hayatımda olup biteni benle yaşayan ve falı anlattığım bir arkadaşım da çok meraklandı, gittik fakat kendisi işten atılmış sanırım. onu bilen, bulan varsa, lütfen beni bi haber etsin delikafadulden
figen hanım da iyi bakıyor sanırım, yalnız giden arkadaşlarım o kadar da memnun kalmadılar. ben şahsen kendisine baktırmadım ama çevremde ilgili çok insan var ona dayanarak söylüyorum. yine de dediğiniz gibi biraz da frekans işi sanırım..
Yaaa bilmiyorum ama benim burda yazılanlardan gerçekten kafam karısıyor arkadasın dediği gibi fal frekans işi ve elinizden geldiği kadar umutsuz sıkıntılı ve kısa aralıklarla falcıya gitmeyin özellikle tarot açısından söylüyorum lütfen arkadaslar sık tarot falı baktırmayın tarot kartlarının gerçekten gizemi vardır olayların akısını etkiler fala inanan tarota da inanır o yüzden sakin umutlu huzurlu ve saglıklı (regli olmadıgınız günlerde)fal baktırın kesinlikle olumsuz olmayın fal bakan kişinin de olumsuzlugunu üzerine alırsınız..
Daha öncede yazmıstım bunları umarım hersey gönlünüzce olur olumlu düşünün ve hersey olumlu olsun...
cidan'da önceden şu an ismini hatırlayamadığım platin sarısı saçlı yaşça büyük bir bayan vardı. hayatımda ilk ve son gittiğim falcıdır kendisi, çünkü resmen tırsmıştım delikafadulden
daha sonra hayatımda olup biteni benle yaşayan ve falı anlattığım bir arkadaşım da çok meraklandı, gittik fakat kendisi işten atılmış sanırım. onu bilen, bulan varsa, lütfen beni bi haber etsin delikafadulden
figen hanım da iyi bakıyor sanırım, yalnız giden arkadaşlarım o kadar da memnun kalmadılar. ben şahsen kendisine baktırmadım ama çevremde ilgili çok insan var ona dayanarak söylüyorum. yine de dediğiniz gibi biraz da frekans işi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?