Ankara'daki Falcılar

ya kızlar en baştan beri okumaya çalıştım ama kafam çok karıştı. eylüle gideyim dedim baktım onunda dedikleri çıkmıyor demişsiniz. en son figende karar kıldım ama figene gidipte dedikleri çıkan var mı? lütfen yaa, zaten moralim sıfır her şey belirsiz doğru düzgün birine gitmek istiyorum... figenin dedikleri çıkıyor mu???

Bana dedikleri çıktı. Benim dışımda 2 arkadaşıma dedikleri de çıktı.
Hem fiyatı da uygun. Canın sıkkınsa git ona.

canım hemde çoook sıkkın ve boşu boşunada umut veren birine gitmek istemiyorum gerçekçi olsun yani... sana güveniyorum Tryamour inşallah ayarlayıp gidicem ve çıkıp çıkmadığınıda yazarım inşallah burda...

Bak eğer mesele eski sevgilinin dönmesi durumu vs. ise sakın ümitlenme. Falcılar neredeyse herkese eski sevgilin geri gelecek der ama gelen olmaz. Benim 1,5 yıldır gittiğim tüm falcılar sevdiğim çocuğun bana döneceğini söyledi. Hiç tık yok. En ufak kıpırtı yaşamıyorum. O yüzden işin o kısmını geç bence. Eğer ille de ben duymak istiyorum dersen herhangi bir falcıya gidebilirsin. Hepsi bu konuda ümit verici konuşuyor çünkü.
Figen'in bana çıkan falı yeni tanışacağım insanı bilmesi olmuştu mesela. Çok şaşırmıştım. Her şeyini tarif etmişti ve dediği gibi biri girdi hayatıma, hiç ummadığım bir anda. Sevgilimden ayrılacağımı söylemişti, o da oldu.

yok ya mevzu eski sevgili filan değil :) sadece geleceğin belirsizliği sinirimi bozuyor. evet, gelecek her zaman belirsiz ama şu an psikoljik olarak çok boşluktayım yani birazda ondan... amaaan işte ben ve benim garip hallerim :) bi boşluk bulup gitsemde bi rahatlasam :)

Heaa iyi o zaman. Hayatın monotonluğundan sıkılıp yeni bir heyecan olacak mı diye gidenlerdensin demek... Dene o zaman Figen'i.

falcılar böyle şeyleri de söylüyor mu yaohaoldumsmile
peki tryamour sen figeni buldun gittin o da mı sana dönecek dedi
eylülün pembe falı için biri soru sormuş da sadece eylül değil tabi pek çok pembe falcı var yani hani şöyle düşünmek lazım bu adamın bugüne kadar ne hayrını gördüm ki bu gelişinde göreyim:umursamaz: keyfine bakıp yaşamak lazım kös kös oturup beklememektense hı olur da gelirse baktın ki değişmiş düzelmiş hoşgeldin dersin devam edersin olur biter

Nasıl şeyleri söylüyor mu? fisfisfis bilmiyorumkismile

Figen'e ilk gidişimde nasıl biriyle beraber olacağımı bildi ve oldum 2 ay sonra. Hatta o zaman sormuştum peki nasıl devamı gelir mi bu yeni kişiyle diye, cevap vermekten kaçınmıştı. Sonra anladım ki Figen'in yöntemi bu. Bir şeyin devamı gelmeyecekse, sonu iyi olmayacaksa bunu zar zor çıkarıyor ağzından ya da mimikle ifade ediyor. Ve o kişiyle uzun sürmedi beraberliğim. 2. gidişimde çok sevdiğim insanla beraberdim. Onunla ayrılacaksın dikkat et, bir yıkım yaşanacak, kötü olacak ama yeniden birleşme var demişti. Ve çok kötü günler geçirdim, ayrıldık. ( Ne zaman yeniden biraraya geliriz diye sormuştum cevap veremedi. Bilemiyormuş. 3. gidişimde sevdiğim çocuğun adını söyledi direk. Şok olmuştuk arkadaşımla. Gelecek dedi ama zamanı var vs. Öyle işte. Herkesin ortak paydada buluştuğu eski sevgili meselesi dışında dedikleri oldu yani. sempatiksalakcinni

figen bana da dönecek dedi, bu da mı pembe fal şimdi

Ya bana dediğim gibi gittiğim her falcı (Mihriye hariç) geri dönecek dedi. Ki Mihriye yaz ayında sevgilim olacağını söylemişti, çok mutlu olacaktım sözde. O yüzden dediklerini hiç kaale almıyorum onun. Neysee...
Dönmüyor işte. Ben alıştım valla. 15 ay olmuş artık. Bana ne yani, gelse nolur sanki.
sempatiksalakcinni İlk başta seviniyorsun falan ama aylar geçince anlıyorsun ki hepsi fos. Azcık kafa dağıtması açısından ideal tabi. sempatiksalakcinni

bana yıldız dışında hepsi dönecek dedi, yıldız ise ayrılacaksınız demişti, ağustos ayında evi terkedecek dedi. oysa biz zaten nisanda ayrılmıştık:)

ha figenle ilgili bişi daha söyleyeyim. cumartesi gittim ben ona, o zaman dedi ki, biz haşa Allah değiliz herşeyi bilmeyiz. ama bazı konularda inat ederim. senin de yeniden birleşeceğin konusunda çok inat ediyorum dedi. annemin çok spesifik bir hastalığı var, onu da söylemişti, aklımdayken yazayım dedim

Son düzenleme:
bana yıldız dışında hepsi dönecek dedi, yıldız ise ayrılacaksınız demişti, ağustos ayında evi terkedecek dedi. oysa biz zaten nisanda ayrılmıştık:)

E sen biz zaten ayrıyız demedin mi? Ne tepki verdi öyle deyince?
Yıldız Figen'le aynı şeyleri söyledi bana bir konu hariç.

Tryamor figen nerde ve ne kadara bakıyor sen bi eylülden memnun kaldın galiba değil mi?

Eylül mükemmeldi şimdiki durumu ve geçmişi bilme açısından. Ve daha önce de yazmıştım; bana biri sana sülük gibi yapışacak ama sen istemeyeceksin o kişiyi demişti. Bunu dediği gece o sülük gibi olan şahıstan mesaj aldım. Ve hiç ummuyordum. Bunu bilmişti işte.

Figen Dilça Cafe'nin olduğu binanın en üst katındaki Cidan'da bakıyor. Kapalı bir kadın. Çoookkk sırası olur genelde ama çok uzun bakmadığı için çabuk geçer. 11tl fiyatı.

yıldız o kadar çok saçmaladı ki, sadece bu konuda değil, hemen her konuda. yani nerden tutsan elinde kalacak şekildeydi. hiç birine itiraz etmedim, sadece dinledim, verdiğim paraya acıdım ve çıktım.
eylüle ilk gittiğimde tarih vermemişti ama son gidişimde biraz daha netleştirdi tarihleri. ilk baktığında söylediği şeylerden de bir kaçı çıktı, zaten onlar için de tarih vermemişti. hatta dedi ki bana, sen boşanma ilamını da getirsen ben ayrıldığınızı görmüyorum...

Son düzenleme:

Tesekkür ederim canım aradan cıkıyor öleee sülüklerrolumunekankayizsmile

yıldız o kadar çok saçmaladı ki, sadece bu konuda değil, hemen her konuda. yani nerden tutsan elinde kalacak şekildeydi. hiç birine itiraz etmedim, sadece dinledim, verdiğim paraya acıdım ve çıktım.

Bende çok iyi tutturdukları oldu baya. Ama bazen tökezlediği olduğunda ben hemen söyledim. İtiraz ettim. Bozuldu tabi o da. sempatiksalakcinni

Sana tutmamış frekansı demek ki. Ben gittiğimde gelen diğer müşterileri hep tanıdığıydı mesela. Yine gelmişler kendisine. Epeyce müşterisi var ve dedikleri çıkmasa bir daha kapısını çalmazlardı herhalde. Bekleyip görüzcez artık.

önceki sayfalarda yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir. bir de mehtap ablaya baktırın derim. eylüle gitmeden önce gördüğüm en iyi falcı olduğunu düşünmüştüm. bir de ykm nin yanındaki sokakta pınar isimli bi kız var. suya 80e bakıyor. kafe değil. bir bürosu var. pahalı ama o da çok iyi. ben bir yakınım için birşey sormuştum. yıkım var bu işte dedi ve bahse konu adamın başka bi kadınla evlendiğini öğrendik sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…