Ankara'daki Falcılar

Regl konusunu ben de düşünmüştüm aslında... Yani o dönemde baktırmanın olumsuz bir etkisi olur mu acaba diye... CADIARZU Sence iyi değil midir o dönemde baktırmak ve neden?

Tam olarak nedenini bilmiyorum sadece ilk tarot falıma bakan abla öyle söylemişti bana size saydıgım zamanlarda fal baktırmamı söylemişti regli dönemlerinde bayanlar olarak olumsuz huzursuz ve kırılgan olabiliyoruz olaylara daha hassas yaklasabiliyoruz o yüzden olabilir ...

kleopatra, bir buçuk yıl falan olmuştur herhalde? hatırlamıyorum çok net.

tryamour, evet değişik bir tipti, falcı dediğinde akla gelecek o fantastik tiplerdendi el falı tarot falan da bakıyordu.

yok ya, fal bana göre bir şey değil. gelecek kaygısıyla yaşıyoruz her an gençler olarak zaten. bilmek istemiyorum sanırım

Demek ki aynı kişiden bahsediyoruz. CADIARZU Hatta ben ordaki adama sormuştum, o kadın yok, gönderdik onu demişti. :bbo:

Bana şimdiye kadar 2 kişi çok güzel fal baktı ...

1.sakaryada çiçekçilerin karsısında Keops Bazaaar diye bir yer açılmıştı oranın en alt katında bir ablaya tarot falı baktırmıştım değişik bir tipi vardı sarı saçlıydı yüzünde hint kınasından dövme vardı basında yarım bas örtü vardı tam bir falcı gibiydi :)dediklerinin hepsi çıkmıştı tabi su anda kaybettim nerde oldugunu bilmiyorum...
2.agustos ayında rastgele elime kagıt tutusturdular ben de cidan cafeye cıkmısım fal cafemiz bir üst katta dediler üst kata cıktım mor koltuklu bir yerdi orada kilolu sarısın bir bayana tarot falı baktırdım ve gerçekten çok güzel fal baktı ..
ve cidan cafedeki ablanın söylediklerinin aynısını kaan söyledi bana ...

Ben Kaan'a verdiği numaradan mesaj attım ama cevap gelmedi. senağlama

Yok ya hemen gitmek istemiyorum. Benim artık hiç inancım da yok. Olsa hemen giderdim. O kafeden ayrılsa bile umrumda olmaz. Gerçekten palavra bu fallar. Bana çıkmıyor hiç. Birkaç hafta sonra uğrarım belki.

Yok ya hemen gitmek istemiyorum. Benim artık hiç inancım da yok. Olsa hemen giderdim. O kafeden ayrılsa bile umrumda olmaz. Gerçekten palavra bu fallar. Bana çıkmıyor hiç. Birkaç hafta sonra uğrarım belki.

Fala inanma falsız da kalma demişler dediğim gibi fal her zaman bakılacak bir olay değildir falcıya da duymak istediklerimizi bekleyerek gitmek çok yanlış olur ...iyi geceler kızlar umarım hersey gönlünüzce olur...

Duymak istediklerimizi her zaman söylüyorlar zaten.
O yüzden bıktım ya. Palavra. Bin kez aynı şey söylensin ama olmasın, olur iş mi bu?.
Atmaca işte.

Sana da iyi geceler.

Dün gece dokuzda Eylül'e baktırdım tarot+kahve 20 tl ve saat ona kadar sürdü kafe kapanmasa daha da bakacaktı. Çok memnun kaldım. Hele bir de gelecek için dedikleri çıkarsa falcım belli oldu demektir. 47 gün dedi bakalım. Bu arada 5 yıl önce dediğiniz betüle gitmiştim çok kötüydü o zaman da pahalıya bakıyordu.

valla onu bunu bilmem de kızlar bundan 5 yıl öncesinde şu an hatırladığım 2 yıllık süreci ayrıntılarıyla anlatan kişi yıldızdı tayin olacağım şehirden orada tanıyacağım kişinin yaşına kadar herşeyi bilmişti
son 6 ayda da en az 30 falcıya gittim hepsi aynı şeyi söylerken bir tek yıldız çok farklı birşey söyledi ilişkim konusunda ve yine sadece onun dediği oldu ve yine tanışacağım ve evleneceğim kişiyi ve tarihi o söyledi ve dediği kişiyle tanıştım ve ...
eylül tamam şu anki durumu doğrudur anlattı ama çizdiği pembe tabloya göre eski erkek arkadaşım peri eli değmiş gibi değişecek ve bana geçen aylardan birinde yüzükle gelecekti öyle bir tablo çizdiki ben de rüyadayım sandım buraya da yazmıştım zaten
ama fal işi doğrudur frekanstır yıldıza benim de çok sık gittiğim dönemlerde bazen saçmaladığı olmuştur ama bugüne kadar bana tek falı çıkan kişidir de en yakın 5 kız arkadaşımın ve ailemden iki kişinin de dahil olmak üzere bütün olacak hayatını anlatan kişidir hı ben bi daha fal baktırır mıyım yok kafa karışıklığından başka birşey değil çünkü hala baktırdığımda yok eskisi sana dönecek onla evleneceksin diyenler de var hayat bu herşey olabilir ama bir fal gurmesi olarak size naçizane tavsiyem fallara inanmayın şu anki durumu öğrenin ona göre kendi mantığınızla ve kalbinizle hareket edin ben son 1 yılımı bu şekilde yanlış harcadım ama artık gerçeğin farkına vardım
yine bana bir falcının tavsiyesi şuydu ancak sen onu affedersen ve hakkını helal edersen senin hayatın ertesi gün düzene girecek dedi helal etmicem hakkımı dedim (ki gerçekten maddi manevi çok şey yapmıştım) kadın ısrarla ya bir dene dedi ve bir gün artık iyice dibe gittiğimi gördüm ve onu affettim. bir haftadan kısa bir sürede hayatımda düzelmeler oldu her anlamda çoğumuzun aynı dertten muzdarip olduğunu biliyorum ama siz de yapın bunu geçmişin bazen geçmişte kalması gerekiyor hayat bana bunu öğretti
ben artık pek fal baktırmadığım için çok sık girmiyorum buralara fazla uzun yazdım kusura bakmayın hepiniz sevgiyle kalın

Alevko ben de o durumu merak ediyordum. Demek nihayet yeni şahısla tanışabildin.
Her şey çok daha güzel olur umarım senin için bundan sonra. Ben de hiç inanmıyorum şu fallara.
Hele ki geçmiş meselelerine. Herkes önüne bakmayı bilmeli. Ancak o zaman yol alınabiliyor cidden.

Alevko yaa bana da pembe bi tablo çizdi. 6 aydır hiçbir haberleşme dahi bile yaşamadığım biri için arayacak dedi. Bana göre imkansıza yakın beklentim bile hiç yoktu. 47 gün içinde olmazsa yazarım. Ama iyice yoğunlaştı kadın 1 saat fal baktı istese 10 dk da gönderirdi ben de defalarca sordum olamaz diye belki başka biridir diye ama onun hakkında herşeyi bildi yaşadığı şehre kadar. Dediğiniz gibi kafam karıştı. Diğerleri hep yeni biri diyor. Ama kimseye lafını bile etmedim kart çekip soru bile sormadım haliyle kimse bahsetmedi. Ama eylül kendiliğinden anlattı ama düşük ihtimal.

Bana da çok pembe bir tablo çizdi. Yeni biri olacak da demedi üstelik. Ve hakkındaki her şeyi bildi. Zaten kişilik analizi konusunda ve geçmişi bilmede süperdi benim için. Ama dediklerinin olma ihtimali nedir bilemiyorum. Bana net bir zaman vermedi. Zor yani biraz o harika şeylerin olması.

arkadaşlar betül'e 2 yıl önce gitmiştim, söylediği şeyler çıkmadı.... karamsar tablo çizmişti ki şükür bu günüme:)))
sebahat demişsiniz nerede yer olarak ve fiyatı ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…