Regl konusunu ben de düşünmüştüm aslında... Yani o dönemde baktırmanın olumsuz bir etkisi olur mu acaba diye... CADIARZU Sence iyi değil midir o dönemde baktırmak ve neden?
Demek ki aynı kişiden bahsediyoruz. CADIARZU Hatta ben ordaki adama sormuştum, o kadın yok, gönderdik onu demişti. :bbo:
Ben Kaan'a verdiği numaradan mesaj attım ama cevap gelmedi. senağlama
Yok ya hemen gitmek istemiyorum. Benim artık hiç inancım da yok. Olsa hemen giderdim. O kafeden ayrılsa bile umrumda olmaz. Gerçekten palavra bu fallar. Bana çıkmıyor hiç. Birkaç hafta sonra uğrarım belki.
Fala inanma falsız da kalma demişler dediğim gibi fal her zaman bakılacak bir olay değildir falcıya da duymak istediklerimizi bekleyerek gitmek çok yanlış olur ...iyi geceler kızlar umarım hersey gönlünüzce olur...
Eylül hangi kafede ?
Alevko yaa bana da pembe bi tablo çizdi. 6 aydır hiçbir haberleşme dahi bile yaşamadığım biri için arayacak dedi. Bana göre imkansıza yakın beklentim bile hiç yoktu. 47 gün içinde olmazsa yazarım. Ama iyice yoğunlaştı kadın 1 saat fal baktı istese 10 dk da gönderirdi ben de defalarca sordum olamaz diye belki başka biridir diye ama onun hakkında herşeyi bildi yaşadığı şehre kadar. Dediğiniz gibi kafam karıştı. Diğerleri hep yeni biri diyor. Ama kimseye lafını bile etmedim kart çekip soru bile sormadım haliyle kimse bahsetmedi. Ama eylül kendiliğinden anlattı ama düşük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?