Kızlaar ben dün Güneşin oraya gittim Dilek'e baktıracaktım o yokmuş Adana'dan falcı getirttik falan dediler Arzu kadının adı ona baktırdım o kadar falcıya gittim en iyilerinden biriydi bayıldım tek kelimeyle mükemmeldi.
taynat cafe de sibel e fal baktıran var mı?
bu zamana kadar onlarca fal baktırdım ama bu kadar kötüsünü hiç görmedim. arkadaslarla toplanıp öylesine bırbırımıze attıklarımız bile daha destekliydi...
gittim çok sıra yoktu zaten hemen aldı beni ilk olarak cok sıkıntılı bi dönemden gecmıssın dedi--falcıya sıkıntısı olmayan gıtmez zaten genelde :)
sonra bi telefon alacaksın dedi işle ilgili bu gercekten beklediğim bişey umarım bunu tutturmustur :)
annenın hastaneyle bi işi olacak dedi ama annem vefat edeli 14 sene oldu
kısmetın var,yolun var,haberın var dedi
bu kadar ucu acık bır fal olabılırmı hiç begenmedım memnun kalmadım dedim :) içimde tutsam çatlardım cunku... hemen sahıbını cagırdı hanfendı memnun kalmamıs dedi..sahıbı oldukça negatıf bır bayan... evet hiç memnun kalmadım dedım onada aynı sekılde... saygısızlık yapıyorsunuz dıyo bana... neden saygısızlık olsun memnunıyetı aktarınca guzel de şikayet olunca mı kotu dedım... bana diyorkı hanfendı acın bakın benım kafemın adı kadınlar kulubunde gecıyor herkes övüyor... sen merak etme ben kk nın kaç yıllık uyesıyım senden ıyı bılıyorum dedım parayı masaya bıraktım cıktım...
hem sınırlerım bozuldu hem param bosa gıttı... kadının falcılıkla yakından uzaktan alakası yoktu....
Kızlaar ben dün Güneşin oraya gittim Dilek'e baktıracaktım o yokmuş Adana'dan falcı getirttik falan dediler Arzu kadının adı ona baktırdım o kadar falcıya gittim en iyilerinden biriydi bayıldım tek kelimeyle mükemmeldi.
berrının numarası bnde var
yasemine gittik arkadaşımla geçen gün ,dedikleri çıkarmı bilmiyoruz tabiki ama durumumuzla ilgili nokta tespitleri olduğu söylenemez yani çok memnun kalmadık belkide beklentimizin yüksek olmasındandır.
Pınarın ofisi kızılayda ykm nin arka sokağında. randevuyla bakıyor.
güneş kafe nerdedir??? merak ettim şimdi
Arkadaşım neye göre mükemmeldi? geçmişi ve anı biçok falcı biliyor. önemli olan gelecekle ilgili dedikleri. yeni baktırdıysan gelecekte belli değildir lütfen buradaki arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim. ha bide şu var ki, burada bazı arkadaşların falcı beklentisi çok yüksek senin beklentinle bizimki tutmayabilir.
yasemin hanımın no sunu dahaönce forumdan biri yazmış doğru mu bilemiycem,aradım ama cvp veren yok.arkadaşlar adresi bilen varsa yazabilir mi,ya da no?
Sence neye göre mükemmel olabilir ben yazıyorsam bana göre mükemmeldir değil mi canım? :) Ben memnun kaldıklarımı da kalmadıklarımı da söylüyorum geçmiş şuan ve ana göre. Falcıya bir şey bekleyerek gitmek yanlış bir düşünce bence onun dediklerine bağlı kalınır yoksa ne diye gidersin bir nevi meditasyon gibi kafan dağılsın diye yani ne beklentisi olacak yani
Şekerim numarayı ben yazmıştım , ben arayınca da ilk arayışımda açmıştı :) Kendisine ulaşmak biraz zormuş , o yüzden sabırla arayın derim :)
bende baktırdım ama attı hep tutturamadıda pek
rana yasemin hanımın tam adresını verebılır mısın nerde nasıl gıdılıyo,haftasonu ank.ya gelıcem,tarif eder misin
gönderdim özel msj
Rana cok tşk ederim,bana fiyatınıda belirtir misin
rica ederim 40 tl umarım memnun kalırsın,paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?