umarım:)sonunda ulaşıp randevumu alabildim cmtsi gidicem.Cok fazla sıkıntım var bu aralar, o yüzden cok mrk ediyorum, zaten ilk defa fal baktırcam.Umarım güzel şeyler duyarım.yardımın için tkrr tşk ederim canım.
tutturup tutturamadığını, yazar mısın ? bana düşünce okuyormuş gibi geldi.eylül ayında gerçekleşecek dediği birşey de gerçekleşmiş değil henüz.zaman gösterecek .ama kadının yanından inanılmaz ferahlamış çıkıyosun.çünkü duymak istediklerini söylüyor.mesela şunu merak ediyorum yasemine gidip de kafandaki adamla evlenmeyeceksin lafını duyan biri oldu mu? yoksa hep bekle onunla olacak muhabbetimi? cvp yazarsanız çok mutlu olucam
Güneş k-Konur1de Meşrutiyet tarafından girdiğinde sağda kalıyor turuncu bir bina :)
tutturup tutturamadığını, yazar mısın ? bana düşünce okuyormuş gibi geldi.eylül ayında gerçekleşecek dediği birşey de gerçekleşmiş değil henüz.zaman gösterecek .ama kadının yanından inanılmaz ferahlamış çıkıyosun.çünkü duymak istediklerini söylüyor.mesela şunu merak ediyorum yasemine gidip de kafandaki adamla evlenmeyeceksin lafını duyan biri oldu mu? yoksa hep bekle onunla olacak muhabbetimi? cvp yazarsanız çok mutlu olucam
whattodonow sana platoniklerle ilgili topicte falcının hoşlandığın insanla ilgili neler dediğini sormuştum, cvp vermemişsin.
Söyler misin rica etsem? Hani sonu kötü bitmiş ya.. Falcılar ne diyordu o dönemde sana?
aaa olur mu şekerim , aynı konu altındaki son sayfada açıklamlarımı bulabilirsin :) Yine tekrar edicem, reklam yapıyor demyeyin , Allah Yıldız dan razı olsun. ÇDobra dobra sana karşı bir şey hissetmiyor dedi.
Tamam canım yau, şimdi gördüm. :/
Ama demişler yani. Hem de burada en baba falcılar diye nitelediğimiz insanlar olmayacak demiş.
Ama biz falcı dinlemiyoruz ki, yapacağımız yapıyoruz yine de.
Sonuçta yüzde yüz güvenmiyoruz. :))
Olsun sen sonuna dek denemişsin. Bu da bir tecrübedir.
Leyla olmayacak demiş en başta. O olmaz diyorsa olmaz zaten.
Nur da aynı şekilde. Yıldız için bi şey diyemeyeceğim.
Angelodaki Bahar bilemiyor zaten. Salla onu. Ki bilememiş de..
Leyla en başta bu iş olmaz dedi. Lakin ben en son gittiğide daha önce de söylediğim seni hayal kırıklığına uğratan bir erkek var pişman gelecek klasiğini yaptı :) Bence Rukiye çizgiyi iyice bozmuş. Ben çok önce gittiğimde bana bu iş olmaz sen başka biriyle evleniceksin dedi . Bu temmuzda son kez gittiğimde diğer şeyleri teker teker bildi ama bu adam sana çıkma teklif edicek dedi ne alaka :) burayı salladı bence , ama onun dışında dedikleri yine tuttu. Rukiye full konstrasyon bakınca tutturuyor.
bu aralar bi fal baktırasım var. çevremden asmaaltı cafede yener diye birisi varmış hep duyuyorum.acaba daha önce deneyeniniz oldumu:?
aa o yener'i ben de duydum bu hafta eğer aynı kişiyse. kızılay'da yener diye biri varmış, 50ye mi ne bakıyormuş yanılmıyorsam - iyi diyorlardı. giden bilen var mıdır ki acaba forumdan?
aa o yener'i ben de duydum bu hafta eğer aynı kişiyse. kızılay'da yener diye biri varmış, 50ye mi ne bakıyormuş yanılmıyorsam - iyi diyorlardı. giden bilen var mıdır ki acaba forumdan?
Bu arada Leyla randevuyla mı bakıyor? Daha önce gitmiştim ama hatırlamıyorum
Aslında hala doğru söylüyor olma olasılıkları var. Belki de geri gelecek ama bu sefer de sen istemeyeceksin. Benim öyle olmuştu :)
Benim bildiğim randevusuz bakıyor. Ben gittiğimde 2 kişi vardı sırayla alıyordu.
Tamam. Teşekkürler. Belki bir kez daha deneyebilirim. Ama bu sefer bana da 'ikizlerin olacak' derse bu son olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?