Ankara'daki Falcılar

Destina, mercan sayhan hakkında ne düşünüyorsun ? Ben de bir ara telefonla baktırmayı düşündüm ama bilemedim, görüşlerini paylaşır mısın?

Ben bir kere baktırmıştım. Anı çok çok iyi bildi. Bayağı da uzun baktı. Ama gelecekle ilgili söyledikleri sıfırdı maalesef

hımmmmm ahsene bende gıttım ama ben memnun kaldım sankı hatta sankı degıl ben memnun kaldım bende baya nokta atışları oldu verdıgı zamanlardan bırının olmasına 4 5 gun var olursa burdan yazıcaktım ama şımdı şüpheye dustum yahu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Herkesin herkesle enerjisi tutmuyor canım sen umudunu yitirme :)) Bu arada whattodonow mesaj hakkım yok arkadasım

10 ekimde sevgilinden haber alıcaksın.16 kasımda işle ilgili bi gelişme olucak eskişehire gideceksin.aralıgın 10 gibi söz yada nişan olucak 2013ün 8.ayında evleniceksinmi dedi

Son düzenleme:
kızlar 3.göz cafeye arif diye biri gelmiş.acaba daha önceki sayfalarda bahsedilen arifmi?orda hülya hanım vardı ama şuan ayrılmış çok iyiydi bence şimdi nerde kimbilir

kızlar 3.göz cafeye arif diye biri gelmiş.acaba daha önceki sayfalarda bahsedilen arifmi?orda hülya hanım vardı ama şuan ayrılmış çok iyiydi bence şimdi nerde kimbilir

3.gözdeki arif ,şilandaki arif mi diye soruyorsanız o değil ve arkadaşım bakıttı memnun kalmadı.hülyayı bilmiyorum.orda birde derya diye biri var

ankarada gecenlerde arkabahçee kafedeki narin'e,evim kafededki menekşeye ve tesadüfende güneş kafedeki arzu ya gittim adanadan özel getirmişler sırf bu iş için.Karanfilin orda metro çıkışına yakın bir kafede yazıyordu fal 7,5tl die pankartta adaı bisera bistro kafemiydi neydi yanlış hatırlamıyorsam. bakalım bekleyelimde görelim ne olacak yada olmayacak :) Haşa tabiki allah değiller yüzde 100 bilemezler geleceği de sadece duymak istediklerimizi duymak için gidiyoruz o kadar.fal yorumdur baktırırısın muhabbet edersin eğlenirsin.. hayat fala bağlanacak kadar ucuz değil..

3.gözdeki arif ,şilandaki arif mi diye soruyorsanız o değil ve arkadaşım bakıttı memnun kalmadı.hülyayı bilmiyorum.orda birde derya diye biri var

teşekkürler.derya hanım nasılmış acaba?ordaki hülya hanım gerçekten süperdi şehir isim nedeiyse hepsini ututurdu.ama gitmiş söylemıyolar nereye gittiğini.40 lı yaşlarda sarışın bir bayandı

canım o dediklerine bende gittim:)ama hiçbiri bişiden anlamıo bence.sen hangilerini beğendin

birkez gittik biz hülyayı duymadım bilmiyorum canım.derya çok genç bi kız,ben deryaya arkadaşım arife bakıttık ...aman aman bir özelliği yok

yani kesin bir şey diyemem şöyledir böyledir diye ama 3de iyi anlatıyorlar.ağızları güzel laf yapıyor:)

mrb ben falcı gay denizi arıyorum acilen en son aldığım bilgiye göre filistin cad. civarındaymış bilen var mı yada bir arkadaşıma burdan bir arkadaş deniz diye bir falcı teli vermişti acaba o bu deniz mi iki tane varmış deniz diye falcılar.kesin çıktı falan demiş ama bilemiyorum acil bilgiye ihtiyacım var

10 ekimde sevgilinden haber alıcaksın.16 kasımda işle ilgili bi gelişme olucak eskişehire gideceksin.aralıgın 10 gibi söz yada nişan olucak 2013ün 8.ayında evleniceksinmi dedi

hayır bana bunları soylemedı bıtek 2013 un 8 ıncı ayında evlenıceksın dedı dıgerlerı aynı degıl ufffffff vala mevcut durumları bıldı soyledıklerıde cıkar dıye dusunmustum ya ufffff sımdı cok supheye dustum yaaaaaa((

Leylaya püh diyorum Bana güzel baktı gibime geldi, bana evleniceksin demişti bilemediyse üzülücem şimdi Zaten evde kalma yolunda ilerliyorum iyice sinir oldum şimdi.

Leylaya püh diyorum Bana güzel baktı gibime geldi, bana evleniceksin demişti bilemediyse üzülücem şimdi Zaten evde kalma yolunda ilerliyorum iyice sinir oldum şimdi.

Öffff çok güldüm yaaa :)))))))))) Ne alemsin canım ya :))))) Evde kalma yolunda mı ilerliyosun yoksa ruh sağlığın yerinde olarak hayatına devam mı edıyosun bılınmez :) Adamlar cok fenaaaa...

Kızlar ne dicem ben size... Benim gibi fal bakan varsa birkaç kişi, toplanalım şöyle ayda 1-2 , herkes de 10 tl koysun ortaya bi pasta alıp yiyelim :) Birbirimize de fal bakmış oluruz sohbet muhabbet. Hem çıktı çıkmadı diye sinir de olmayız hem paramız boşa gitti diye de üzülmeyiz. Vallahi bakın. Ben bunun organizasyonunu yaparım :)
Ben varım diyen bana özel mesajla mailini atsın, bir mail grubu oluşturayım ordan da bulusma ayarlarız :) Ama fal bakma şartı var, havadan gelip baktırıp kaçmak yok :)))) Ne diyosunuz????

Ben yurtdışında yaşıyorum, ankaraya geldiğimde gelirim. Hem de balık burcuyum, sezgilerim yüksek haberiniz ola :)

canlar selam arif bey hangi kafede çalışıyor biliyor musunus?? acil lazım
cevap atarsanız çok sevinirimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…