Ankara'daki Falcılar

önceki msjlarını okudum da yaşar hanımın numarasını senden nasıl alabilirim?

sakın gitme hiçbir dediği çıkmadı ve bütün ağırlığını sana veriyor müthiş baş ağrısıyla çıkarsın yazık parana..zaten çarpılmış gibi bir tipi var.

sen galıba bırgulu soyluyosun taynatta ben ona gıtmıstım o cok ıyıydı gercekten ama evlenmıs artık fal bakmıyomus

sen galıba bırgulu soyluyosun taynatta ben ona gıtmıstım o cok ıyıydı gercekten ama evlenmıs artık fal bakmıyomus

hah birgül canım yaa.
ya evet kısa ama net şeyler söylüyordu değil mi?
ya ama evim cafede de nişanlandı gitti dediler kadın taynatta çıktı. neden taynatta da yalan söylemesinler ki?

hah birgül canım yaa.
ya evet kısa ama net şeyler söylüyordu değil mi?
ya ama evim cafede de nişanlandı gitti dediler kadın taynatta çıktı. neden taynatta da yalan söylemesinler ki?

olabılır tabı ama allah bılır nerdedır bende ahu gıbı yapıyorum sansıma gırıyorum bı kafeye baktırıyorum bakalım ıns ıyı bırını bulurum

sakın gitme hiçbir dediği çıkmadı ve bütün ağırlığını sana veriyor müthiş baş ağrısıyla çıkarsın yazık parana..zaten çarpılmış gibi bir tipi var.

Üzüldüm çünkü ondan ilk bahseden bendim bu sitede. Bana dedikleri çıkmıştı 4-5 yıl sonra olsa bile ki çok spesifikti. Ama tabi ki ben de her baktığı faldan memnun olmuyordum. Eskiden iyiydi de şimdi mi bozuldu inan bilmiyorum. Şimdi soru sor kısmıma erken giriyor ben de öyle sevmiyorum. İşin kolayına kaçmak oluyor. Ama kadında potansiyel var onu söyleyeyim. O zaman beni üzen şirket sahibi biri için hapse girecek demişti ki o zaman için bu imkansızdı ve kısa süre kalacak demişti ve dediği oldu mesela.
Ay alemsin öyle korkutucu değil ya ilk zamanlarda ben de bildiğim bütün duaları okuyordum. Sanki evde sıradışı şeyler var gibi gelirdi ama sonradan geçti. Ben de gittim mesela mantıcıya 35 verdim herkes övmüştü ama bana hiç bi şey bilemedi. O yüzden seni de anlıyorum.

ben birgül diyorum bulursanız haber verin...
böyle ucuza fal bakan cafelerde çalışıyor ama level atlamış olabilir

daha önce mercan sayhana fal baktırdığımı yazmıştım, son 1 haftadır dediği yönde şeyler yaşamaya başladım ama tam sonuç değil henüz. belki erken bir paylaşım oldu ama yine de yazayım dedim

Vallahi aklımı çeldin Destina bir arasam mı ben bu hatunu :)Baktırırsam telefonda baktırırım herhalde.

canım inan baktır baktırma diyemem, ben sadece olanı paylaşıyorum. hani hep dendiği gibi frekans işi, sonuçta az para da değil, memnun kalmazsan sorumlu hissederim kendimi. ancak beninm bu konudaki son kararım şudur ki, 3 ona 5 buna derken dünyanın parasını zaten veriyorum, üstüne bi de kafam karışıyo. öyle yapacağıma biriktirip mercana baktırıyorum, dediği şeyler çıkmaya başladı başka konularda da ama ben en çok insani yanını beğendim. yoksa falın çıkmadı diye hiç kimseden hesap soracak halim yok. karar senin. haa şunu da ekleyeyim eğer asıl olay gerçekleşirse burdan herkese de diyeceğim mercan en az bir kere muhakkak denenmeli diye

bugun pnar hanımın ofisini aradım rahatsızmış kendisi gelmiyormuş.tesadüfen reklam yapan biri denk geldi 7.5 tl ye bende deneyim dedim.adı mustafaymış ay ne tuhaf biri o öyle ilk admı ve anne admı sordu kagıda felan yazdı kendince hesaplamalar yaptı sonra sol elimi actı cizgilerine baktı ve hayat çizgin uzun ömrün uzun olucak dedi.bu gittigim falcıların hepsi anlaşmış sanırım hep aynı şeyleri tekrarlıyolar.bana inatla kardesin var senin diyo yok diyorum annen aldrmış ozaman diyo yok diyorum ben 20 sene sonra olmusum tek çocugum diyorum ozaman annen hamile diyo annem 70 yasında dedim neyse boşver ozaman kafamızı karıştırmayalım dedi hacı diyo sen bu cocuktan umudu kes diyo ama bi şekilde yine görüşmeniz olucak diyo.eski cıktıgımın resmini sordu bende yok dedim olsayd nediyecekti bilmiyorum artık.hatice adında bi kadın birinii bulacakmış cevremde öyle biri yokki evlenmem için 2si arasında kalıcakmışım iyi degerlendir dedi.kısa sürdü söyledikleri hiç tutarlı degildi inandırıcı gelmedi.ay bide salak gibi gittim tarotta baktırdım 20 tl ye daha ayrıntılı dedi bana kahvedekilerin aynısını söyledi gönderdi.insan daha cok duymak istiyor onuda duyamayınca hayal kırıklıgına ugruyor böyle gitti 27.5 tl

slm.kızılayda son 2 senedir gitmediğim falcı kalmamıştır çünkü eski falcım son zamanları zırbalamaya başlayınca dedikleri olmamaya başladı bende falcı arayışına girdim sonunda gelişigüzel girdiğim cafede buldum falcımı. çay,tarot, kahve falı bakıyor ben genelde tarot baktırıyorum karanfil 2 de simit bahane hülya hanım var başı kapalı çok uygun bakıyor ve abartısız 40dk sürüyor ben memnun kaldım dedikleri çıktı%80 diğerlerin zamanı varmış tavsiye ederim.ayrıcada müşterilerinede son derece saygılı ben buna çok dikkat ederim sonuçta biz oraya stres atmaya gidiyoruz değilmi ama...umarım memnun kalırsınız sonuçta frekansların tutmasıda önemli.

slm şekerim.1 sene önce arkadaşla gittik o bayana bizi hoş karşıladı sohbet havasında fal baktırdık sonra bizi evden yolculadı kapıdan çıktık 5dk sürmedi arkadaş müthiş başım ağrıyor dedi ve birden kustu sonra 10dk sürmedi bir baş ağrısı mide bulantısı sanki sırtımda tonlarca yük var olduğum yerde kustum ve biz otobüsteydik rezil olduk, ki benim hayatımda 2.kusmam o kadın resmen bizi 3 harfleriyle çarptı yani evdeki nazarı olumsuzlukları üzerimize yolladı gerçekten o kadında var birşeyler ama bizde tutturamadı ne bana nede arkadaşıma söledikleri çıkmadı ne söylediyse inanki tersi çıktı valla bilmem çarpılmak isteyen varsa cesareti varsa buyursun yaşar hanıma seçim size kalmış. size gelincede siz samimice verdiniz yaşarın telini sizi asla suçlamıyorum ama dedimya sonunda falcımı buldum ve bunuda yazdım isteyen gider fal işi frekans işi...kimine iyi gelir kiminede kötü...

peki teli falan var mı nasıl ulaşabilirim yaşar hanıma bide pınar ve eylüle ?

sakaryada bebe cafe ye gitmeden ki yer dimi, ordaki mustafa bende gittim geçen ona tarot kahve baktırdım 20 verdim dediği bi şey çıktı dersi almam kritikti dersi aldım valla :) bakalım diğer dedikleri çıkıcak mı zamanı var daha

bide pınarın teli falan var mı? ofisi tam olarak nerde bende çok merak ediyorum

Son düzenleme:

dediğiniz kişi zeynepse.limon bazarın orda cafe açmış ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…