Ankara'daki Falcılar

ben geçen eylül için be be ye gittim ayrıldı dediler nerde peki yerini söyleyin telini vermezsinizde

yasemin hanımın numarası var mı?

son zamanlarda sevgı kafedekı nura gıden varmıı??? bıde şu ınternetten bakım yapan gamze hanım hakkında soyledıklerı cıktı veya cıkmadı dıyebılcek bırısı varmıı???ıkısı arasında kararsızım ya uffff gene bunalıma gırmeme az kaldı

ufffff banada aynı seylerı soyledı baktım paralar gıttı elden bende kafa bulmaya basladım adamla delırttım en sonunda kalkıp kactı masadan ehehehheheheheh

ufffff banada aynı seylerı soyledı baktım paralar gıttı elden bende kafa bulmaya basladım adamla delırttım en sonunda kalkıp kactı masadan ehehehheheheheh

dolandırıcı bunlar resmen insanların duygularıyla oynuyolar. iyi yapmışsın canım

canım bu ikisi aynı kişimi??cunku ben faca kafeye gıttım senın soyledıgın bayan ıcın ayrıldı o bayan dedıler eger aynı kısılerse ben denemek ıstıyorum

dolandırıcı bunlar resmen insanların duygularıyla oynuyolar. iyi yapmışsın canım

senın varmı bu aralar denemeyı dusunundugun bırısı??kafam o kadar karışıkki nurmu yasemınmı yoksa su ebru alevmı dıye dusunup duruyorum ah şu çigdem ankaradan gıtmeseydı nolurdukı sankı(((

senın varmı bu aralar denemeyı dusunundugun bırısı??kafam o kadar karışıkki nurmu yasemınmı yoksa su ebru alevmı dıye dusunup duruyorum ah şu çigdem ankaradan gıtmeseydı nolurdukı sankı(((

pınar ya da yasemin hanımı istiyorum.pınarı aradım rahatsızmış nezaman dönecegi hakkında bişi demediler.yaseminede tek gitmek istemiyorum yanıma eşlik eden olursa gitmeyi istiyorum

pınar ya da yasemin hanımı istiyorum.pınarı aradım rahatsızmış nezaman dönecegi hakkında bişi demediler.yaseminede tek gitmek istemiyorum yanıma eşlik eden olursa gitmeyi istiyorum

yasemın ıyıyse eger bende gelebılırım.....

Yasemin'e ben de gitmek istiyorum da tek başıma cesaret edemedim. Şu an Ankara'da değilim ama bayramdan sonra senle gelirim.

Sinirlerim bozuldu resmen. Benim saf erkek arkadaşıma biri bi falcı tavsiye etmiş yok ağzı açık kalmış baktıranın. Aradık kişi başı 80 den 2 kişi 80 e düşürdük güç bela. Keçiörenin de ilerisinde hacıkadının son durağı Allahın boş verdiği bi yer her yer gece kondu nasıl zor bulduk anlatamam ama gel gör ki sonuç felaket ağzım benim de açık kaldı ama nasıl olur da hiç bilemedi diye 35 vermiş o bile çok. Sonra hızımı alamadım turuncudaki yıldıza baktırdım o da çok kötü baktı. Erkek arkadaşım mavişe baktırdı o iyiymiş bayağı yarın bi de ben baktırıcağım memnun kalırsam yazarım malum erkekleri kandırmak çok kolay falda. Ama bana da iyi gibi geldi. Bi de geçen palmiye kafede bir beye baktırdım kötü ve evimde berrine baktırdım kötü. Neşe iyiydi orda ama. Evde mi bakıyormuş bu yasemin neredeymiş kaça bakıyormuş. Numarasını verin ben iyi pazarlık yaparım.

Aaa öyle mi teşekkür ederim. Kaça bakıyor acaba? İyiydi kadın takır takır durum yoklaması yapmadan soru sormadan bakıyordu. Ya soru sorarak fal bakanlara sinir oluyorum.

ahuuuuu ozel msj kutun doluuuuuu:///

Arkadaslar Eylül hanıma fal baktırmak istiyorum telefon numarasını aradım ama ulaşamadım şu an nerde çalışıyor adresini bilen arkadaşlar yazabilir mi acaba:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…