Oyyyy :)))) Leylaya arkadasımı goturmustum. Ona da demiş bu ikiz olayını :))))))))) Sevgilisinin ikizi vardı o ayrı biz cok sasırmıstık ama sızın bu yazdıklarınızı gorunce kahkaha atmadım değil. Leylada gittiii :)))
Bu arada Eylul Ablama kavustum ben... Artık baskasına gerek yok. 2 yıl olmustu neredeyse ulasamıyordum. Bir kız oncekı yazılarda yazmıs numarasını... Gercı numarasının acık edılmesınden hoslanmıyor haklı olarak. Ama artık be&be cafe de değilmiş kendi ofisini açmış... Yine muhteşemdi çatır çatır okudu.
Şu ebru alev çılgınlığını da gördükçe güler oldum :)) Bacaklarını aç otur derken, paramızı alıp bizi nasıl kandıracağının fiziksel ama mecazi boyutunu anlatmak istiyormus heralde :))))) Kusura bakmasın, şimdi cinleri bizi lanetler falan amannn :)))))))
kızlar merhaba. şöyle 3-5 sayfa yorumları okudum. dikmendeki yaseminden bahsetmişsiniz. ben senede 1 kere yasemin ablaya gidiyorum. ilk gittiğimde ağzım kulaklarımdaydı korktum, tırstım neler oluyor demiştim şaşkınlığımdan kadının neler söylediğini bile unuttum diyebilirim. sonrasında 1 arkadaşımı götürdüm (ki kendisi çok inanmaz böyle şeylere) bir ara bayılmak üzereydi su filan götürdüm kendine geldi. çıktığımızda şoklardaydı. yani diyeceğim şu ki yasemin abla gerçekten hakkını veriyor ne duymak istiyorsanız söylüyor. resim götürün yanınızda patır patır o kişiyle alakalı herşeyi söylüyor. o kişinin hakkınızda ne düşündüğünü bile söylüyor. aklınızdaki sorulara her şekilde cevap bulabiliyorsunuz kısaca. ev ortamı rahatsız edici diyenler olmuş korkmayın öyle tatlı kendi halinde samimi bir insan ki hiç bir şekilde rahatsızlık çekmezsiniz. çayınızı kahvenizi vs. sohbetinizi yapar yüzünüz güler bir şekilde çıkarsınız.
ama ben bir değişiklik yapmak istiyorum başka bir falcıya gitmek istiyorum. süheyla dan bahsetmişsiniz merak ettim tam olarak yeri nerdeki bu arkadaşın ? mesaj hakkım yok o yüzden soramıyorum da. bana en azından yer ismi verebilirseniz sevinirim
yasemin hanımın numarası var mı?
nagis88 cok tesekkür ederim. özel mesaj atamıyorum henüz.
bugun pnar hanımın ofisini aradım rahatsızmış kendisi gelmiyormuş.tesadüfen reklam yapan biri denk geldi 7.5 tl ye bende deneyim dedim.adı mustafaymış ay ne tuhaf biri o öyle ilk admı ve anne admı sordu kagıda felan yazdı kendince hesaplamalar yaptı sonra sol elimi actı cizgilerine baktı ve hayat çizgin uzun ömrün uzun olucak dedi.bu gittigim falcıların hepsi anlaşmış sanırım hep aynı şeyleri tekrarlıyolar.bana inatla kardesin var senin diyo yok diyorum annen aldrmış ozaman diyo yok diyorum ben 20 sene sonra olmusum tek çocugum diyorum ozaman annen hamile diyo annem 70 yasında dedim neyse boşver ozaman kafamızı karıştırmayalım dedihacı diyo sen bu cocuktan umudu kes diyo ama bi şekilde yine görüşmeniz olucak diyo.eski cıktıgımın resmini sordu bende yok dedim olsayd nediyecekti bilmiyorum artık.hatice adında bi kadın birinii bulacakmış cevremde öyle biri yokki evlenmem için 2si arasında kalıcakmışım iyi degerlendir dedi.kısa sürdü söyledikleri hiç tutarlı degildi inandırıcı gelmedi.ay bide salak gibi gittim tarotta baktırdım 20 tl ye daha ayrıntılı dedi bana kahvedekilerin aynısını söyledi gönderdi.insan daha cok duymak istiyor onuda duyamayınca hayal kırıklıgına ugruyor böyle gitti 27.5 tl
ufffff banada aynı seylerı soyledı baktım paralar gıttı elden bende kafa bulmaya basladım adamla delırttım en sonunda kalkıp kactı masadan ehehehheheheheh
uzun zamandır izini kaybettiğim geçenlerde tesadüf arkadaşlarla dinlenmek için girip oturduğumuz yerde eski falcımı buldum herkese tavsiye edebileceğim bir falcıdır kahvede anlık ve yakın zamanda tutturan tarottada uzun vadeli bakan ve dedikleri bende isabetli olan vede çıkan bir falcı tekrar denedim acaba eskisi gibimi diye inanın söledikleri ve benim için hadi olmaz canım dediğim birşey oldu şok oldum bilemiyorum belkide frekanslarımız tutuyor bende herzaman iyi olmuştur gönül rahatlığıylat tavsiye edebilirim konur sok 2 de faca kafede başı kapalı bir bayan.
slm.kızılayda son 2 senedir gitmediğim falcı kalmamıştır çünkü eski falcım son zamanları zırbalamaya başlayınca dedikleri olmamaya başladı bende falcı arayışına girdim sonunda gelişigüzel girdiğim cafede buldum falcımı. çay,tarot, kahve falı bakıyor ben genelde tarot baktırıyorum karanfil 2 de simit bahane hülya hanım var başı kapalı çok uygun bakıyor ve abartısız 40dk sürüyor ben memnun kaldım dedikleri çıktı%80 diğerlerin zamanı varmış tavsiye ederim.ayrıcada müşterilerinede son derece saygılı ben buna çok dikkat ederim sonuçta biz oraya stres atmaya gidiyoruz değilmi ama...umarım memnun kalırsınız sonuçta frekansların tutmasıda önemli.
dolandırıcı bunlar resmen insanların duygularıyla oynuyolar. iyi yapmışsın canım
senın varmı bu aralar denemeyı dusunundugun bırısı??kafam o kadar karışıkki nurmu yasemınmı yoksa su ebru alevmı dıye dusunup duruyorum ah şu çigdem ankaradan gıtmeseydı nolurdukı sankı(((
senın varmı bu aralar denemeyı dusunundugun bırısı??kafam o kadar karışıkki nurmu yasemınmı yoksa su ebru alevmı dıye dusunup duruyorum ah şu çigdem ankaradan gıtmeseydı nolurdukı sankı(((
pınar ya da yasemin hanımı istiyorum.pınarı aradım rahatsızmış nezaman dönecegi hakkında bişi demediler.yaseminede tek gitmek istemiyorum yanıma eşlik eden olursa gitmeyi istiyorum
pınar ya da yasemin hanımı istiyorum.pınarı aradım rahatsızmış nezaman dönecegi hakkında bişi demediler.yaseminede tek gitmek istemiyorum yanıma eşlik eden olursa gitmeyi istiyorum
Yasemin'e ben de gitmek istiyorum da tek başıma cesaret edemedim. Şu an Ankara'da değilim ama bayramdan sonra senle gelirim.
dediğiniz kişi zeynepse.limon bazarın orda cafe açmış ayrı
Aaa öyle mi teşekkür ederim. Kaça bakıyor acaba? İyiydi kadın takır takır durum yoklaması yapmadan soru sormadan bakıyordu. Ya soru sorarak fal bakanlara sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?