son zamanlarda sevgı kafedekı nura gıden varmıı??? bıde şu ınternetten bakım yapan gamze hanım hakkında soyledıklerı cıktı veya cıkmadı dıyebılcek bırısı varmıı???ıkısı arasında kararsızım ya uffff gene bunalıma gırmeme az kaldı
yakın zamanda değil ama ben gecen yıl bu zamanlar nura gittim sevgi kafedeydi o zamanlar hala aynı yerdemi bilmiyorum. çok pozitif bir kadın güleryüzlü ve rahatlamış çıkmıştım ancak dediği hiçbirşey çıkmadı bana. gecenlerde yasemine gittim o da gecmişe ait çok iyiydi ancak gelecekle ilgili beklemedeyim. işin ilginç yanı ben artık iyi şeylerde deseler rahatlamış olarak çıkamıyorum. benim favori falcım pınardır. bendeki başarısı %50 yakın zamanda bu oran artabilir. Ancak 3 yıl önce baktırdığım uzun soluklu bir faldı. yine bir fal krizim tutarsa tekrar gitmeyi düşünüyorum.
yakın zamanda değil ama ben gecen yıl bu zamanlar nura gittim sevgi kafedeydi o zamanlar hala aynı yerdemi bilmiyorum. çok pozitif bir kadın güleryüzlü ve rahatlamış çıkmıştım ancak dediği hiçbirşey çıkmadı bana. gecenlerde yasemine gittim o da gecmişe ait çok iyiydi ancak gelecekle ilgili beklemedeyim. işin ilginç yanı ben artık iyi şeylerde deseler rahatlamış olarak çıkamıyorum. benim favori falcım pınardır. bendeki başarısı %50 yakın zamanda bu oran artabilir. Ancak 3 yıl önce baktırdığım uzun soluklu bir faldı. yine bir fal krizim tutarsa tekrar gitmeyi düşünüyorum.
kızlar kızılayda iyi tarot bakan biri var mı ? tavsiye edebileceğiniz birisi. geçenlerde arkadaşımla gittim. kadın doğru düzgün açılım yapmadan suratıma bakarak konuştu. belli ki tarottan anlamıyordu. doğru düzgün açılım yapacak birisini tavsiye eder misiniz?
size mesaj attım.burda fazla lanse edince bir falcıyı yanlış anlaşılıyor malumunuz . ben çok memnunum ama kişiye göre değişir.canım bu ikisi aynı kişimi??cunku ben faca kafeye gıttım senın soyledıgın bayan ıcın ayrıldı o bayan dedıler eger aynı kısılerse ben denemek ıstıyorum
Bende dün gittim, iskambil kağıtlarıyla fal bakmadı bana, bende bilmediğim için istemedim. Bir daha gidersem isterim dedikodu falını. Dediğiniz gibi baya uzunca kapsamlı baktı. El falı ilk defa baktırdım ve isabetli tespitleri oldu. Küçük ama beni çok etkileyende bir tespiti oldu. Çok umutsuz gördüğüm bir durum için çok olumlu konuştu. Bekleyelip görelim bakalım. Çok teşekkürler. Sizinde gönlünüze göre olsun herşey.
koyu kahve de bahçeli 3. cadde de 3- 4 tane falı 35 tl ye bakıyoyeri nerde sühelya hanımın ? ne kadara bakıyor?
Kızlarrr :)))))) Eskişehirde KADRİYE var diyordunuz odun pazarında. Ben yarın eskişehire gidicem de bir denemek istiyorum... Numarası olan varsa nolur yazsın bana acillll :))))))
Şekerim ben de uzun zamandır onun peşindeyim ama nafile bir şey bulamadımBulursan bana da gönderir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?