Ankara'daki Falcılar

yakın zamanda değil ama ben gecen yıl bu zamanlar nura gittim sevgi kafedeydi o zamanlar hala aynı yerdemi bilmiyorum. çok pozitif bir kadın güleryüzlü ve rahatlamış çıkmıştım ancak dediği hiçbirşey çıkmadı bana. gecenlerde yasemine gittim o da gecmişe ait çok iyiydi ancak gelecekle ilgili beklemedeyim. işin ilginç yanı ben artık iyi şeylerde deseler rahatlamış olarak çıkamıyorum. benim favori falcım pınardır. bendeki başarısı %50 yakın zamanda bu oran artabilir. Ancak 3 yıl önce baktırdığım uzun soluklu bir faldı. yine bir fal krizim tutarsa tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Ben Nur a mayis ayinda gitmistim. Gayet pozitif ve sevimli bir bayandi. Bana ne dedigini net hatirlamiyorum ama yanindan ben de bayagi enerjik cikmistim. Bana hoslandigin adam sana bir sey hissetmiyo demisti, buna ragmen gayet mutlu ayrilmistim. Lakin verdigimiz paraya deger mi bilmem.

ya nur ablanın banada cogu soyledıgı sey cıkmamıstı ama benım olmaz dedıgım bı konu hakkında ısrarlı bı sekılde olucak demıstı ve olmustu o yuzden tekrar onamı gıtsem dıye dusnuyorum ama karasızım:44::44:bende bugun balkon kafedekı serhata gıttım ıdare eder gıbıydı ama bakalım cıkıcakmı falı zaman gostercek :)

kızlar kızılayda iyi tarot bakan biri var mı ? tavsiye edebileceğiniz birisi. geçenlerde arkadaşımla gittim. kadın doğru düzgün açılım yapmadan suratıma bakarak konuştu. belli ki tarottan anlamıyordu. doğru düzgün açılım yapacak birisini tavsiye eder misiniz?

Ben bugun asmalı konaktaki heline gittim. bazı cok ufak seyler tutmasada geneli cok iyiydi gercekten cok begendim bilmesine imkan olmayan şeyleri bildi.tavsiye ederim

Ben Yildiz i cok begendim, ama burda hic tutturamadi diyenler de var.

canım bu ikisi aynı kişimi??cunku ben faca kafeye gıttım senın soyledıgın bayan ıcın ayrıldı o bayan dedıler eger aynı kısılerse ben denemek ıstıyorum
size mesaj attım.burda fazla lanse edince bir falcıyı yanlış anlaşılıyor malumunuz . ben çok memnunum ama kişiye göre değişir.

deneye deneye bulacağız evim kafedeki gülcan hanım iyi diyorlar ama randevuyla gidiliyormuş,mavişede gideceğim tesadüfi buldum orayıda orda bi de neshlihan mı lale mi 5 liraya bakan biri var pembe saçlı falı kötü ağzı kötü, bir şeyler diyor ama ne dediğini kendinde bilmiyor sakın o kadına baktırmayın saçma sapan konuşuyor. güneş kafeye gittik gecenlerde ordaki ışık diye birine baktırdım onuda beğenmedim,şöyle biri var böyle bir şey var diyerek baktı hep hiç beğenmedim. bir dahada asla gitmem o kafeye orda bi gariplk var yapmacıklar falcılarda sahipleride.hem orda arzu hanım vardı çok iyi bakıyordu nokta atışı yapıyor kovmuşlar büyük ihtimal,sürekli falcıları değişiyor oranın..

yeri nerde sühelya hanımın ? ne kadara bakıyor?

Geçen gün yükselde tombişin olduğu binada allitra mı ne öyle bir yere gittim tek falcı vardı zaten ortam soğuktu fal çok açık uçlu ve kısaydı hiç beğenmedim. O binada aynı katta bir yer daha var 7,5'e bakıyormuş kapıdan fiyat sordum kapıyı açan kadından olumlu enerji aldım gideniniz var mı

ufffff ben yarın yada sonrakı gun bırıne gıtcem ama kıme gıtsem bılmıyorum ya galıba uyan20 arkadasın soyledıgı hulya hanıma gıtcem gıbı gelıyo:44::44::44:

catı kafedekı satıya fal baktıran varmıııı?????????

bende memnun kaldıgım falcımı yazdım diye ihtar aldım. gerçekden çok ilginç. özel mesaj gönderip mantıgını sormak istedim ama arkadaş listeme eklemem falan gerekiyormuş. ben burdan sorayım gerçekden derin bir merak uyandırdı bende. 670 sayfa mekan-falcı isimleriyle dolu. onlara ihtar yokda bana mı var. cümlelerimi yanlış kurdum çok mu reklam koktu. peki gercekden memnun kaldıysam suç mu bu! bende kızılaydakı sude kafeden memnun kaldım. sizi rahatsız eden nedır açıklarsanız sevinirim.umarım yasaklamazsınız cevabı merak ediyorum

Kızlarrr :)))))) Eskişehirde KADRİYE var diyordunuz odun pazarında. Ben yarın eskişehire gidicem de bir denemek istiyorum... Numarası olan varsa nolur yazsın bana acillll :))))))

Kızlarrr :)))))) Eskişehirde KADRİYE var diyordunuz odun pazarında. Ben yarın eskişehire gidicem de bir denemek istiyorum... Numarası olan varsa nolur yazsın bana acillll :))))))

Şekerim ben de uzun zamandır onun peşindeyim ama nafile bir şey bulamadım Bulursan bana da gönderir misin ?

Arkadaslar tekrar merhaba,
Çıkan bir falımı sizle paylaşmak istedim. Tam 2 sene önce tunalıda aslı yıldıza baktırmıştım ve o zamanki olmasını istediğim şeylerim tam tersini söylediği için hiç begenmemiştim çünkü hep gelecege yönelik bakmıştı. Dün odamı toplarken kağıtları buldum ve dediklerinin çıktıgını farkettim. Pahalıydı biraz ve korkmuştum açıkçası kadından ama ilgilenenler olur belki

Biraz daha ekleme yapayım, tüm falcıların dediklerini yazdıgım kağıtları aynı yere koydugumdan:))))
Şimdi bir döem pınar furyası çıktı, kadının hakkını yemeyim gerçekten dediklerinden çıkan şeyler oldu ama asıl olmasını istedigim şey pınarın dediginin tam tersi şekilde gerçekleşti.
Bu temmuzda da pınar hasta oldugu için annesine baktırdım. Bakış tarzı pek hoş degil, tutuk tutuk, sürekli soru sorup kart açıyo ve bir sorunun cevabını 10kez kartı açtıktan sonra söyleyebildi bence 50 tlye degmez.
Süheyla hanımı yazan çok olmuş. Aynı süheyla hanım mı bilmiyorum ama bahçelide bir bayana baktırmıştım kahve ve el falı bakmıştı. El falında annemin geçirdgi ameliyatı bile bilmişti ama kahve falına bakım da dedikleri hiiiiiç olmamış:)
Figen, eylül, sevda haklarında yorum bile yapmıyorum:))
En son destina arkadasımın tavsiyesi üzerine mercan sayhana baktırdım. Farklı bir bayan, telefonda bakmasına agmen ruh halimi çok iyi bildi geçmişe dair pek bişe söylemedi gelecek hakkında konuştu çıkarsa buradan paylaşırım.
İstanbuldaki falcılar topiğnde olgu die birinden bahsediliyor, burada yasemn hanm çok bahsedildi. Kararsız kaldım hangisine baktırayım sizce yasemn hanım 6kasıma kadar ankarada degilil ama olgu telde bakor en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…