çok haklısın nilüfer cim
Nilüfer????? ???????
ne yapmaya calısıyosun anlamıyorum ama ınsanların ip numaralarına kadar sorgulayıp sonrada buraya ısımlerını falan yazman hıc hos degıl umarım banlanırsın!!!!!!!!!!!!
ya ufffff valla gına geldı su abuk sabuk reklamlardan yokmu bana şoyle onerebılecegınız tarıh tutturan bı falcı ya bugunlerde okadar cok ıhtıyacım varkı boyle bırıne
canım birgül ü öneririm ama nerde bilmiyorum bıraktı diyorlar. önce evim deydi en son taynatta
işte onu bende arıyorum ama bulamadım en son turuncu kafede bırgul dıye bırı calısyo dedıler ama tatılde gelıcek falan dıyıp duruyolar ordanda ayrıldı galıba yenı yerını soylemıyolarrr
canım bulursanız bana da özelden msj atın bana zaman verdi çokta inanmamaştım.
sevgilimle ayrıydık 10 güne barışırsınız dedi ki imkansız sanıyordum ben seni sevmiyorum diyerek ayrılmıştık
10. gün barıştık
banada oyle verdıgı zamanlar hep tuttu ama bulamıyorum kesın yenı bı kafeye basladı ama allah bılır nerde
canım bulursanız bana da özelden msj atın bana zaman verdi çokta inanmamaştım.
sevgilimle ayrıydık 10 güne barışırsınız dedi ki imkansız sanıyordum ben seni sevmiyorum diyerek ayrılmıştık
10. gün barıştık
bu birgül nerdedir bilen var mı mesela
aynen oyle bı bulsaydık nerde oldugunu bıde 10 lıraya bakıyodu ve hakkınıda verıyodu yanı (en azından bana soyledıklerı cıktı reklam gıbı olmasında) ama nerde oldugu bellı degıl ıste
sen nerde baktırmıştın canım
ben evim de yıllar önce 5 e taynatta gecen sene 7 bucuğa baktırmştm
sen buraya yazdıktan sora taynatta baktırmıstım bende hemde ıkı kere ve ıkısınded verdıgı tarıhler tutmustu sonra ayrılmıs ordan taynata gıttım ama vermıyolar numarasını falan sınır edıyolar ınsanı(((
ben buraya yazdığımda hala taynatta mıydı canım
evet gecen sene subatın ortalarında baktırmıstım ben taynattaydı sonra ayrılmıs ordan((
anladım canım... memnun kaldın mı
evet ben cok memnun kalmıstım bulabılsem tekrar gıtcem sende karı numarası falan yokmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?