Ankara'daki Falcılar

slm kızlar.A nkarada hemen hemen gitmediğim falcı kalmadı. Burdaki reklamlardan insan gercekten bıkıyor ve o yüden gittiğim falcılar hakkında bil vereyim dedim :).Bahcelide sadece süheyla derim diğerleri fos.gül falamı bakıyor müsteriylemi ilgileniyor belli değil. yaşlı bir kadın var bahçelide ismi aklımda degil 2 arkadas gitmiştik ikimizede aynı duayı verdi 41 kere oku dedii.
sakaryada demet tek kelimeyle atıyor. Pınar dediklerinin hiçbirisi çıkmadı okadar saat beklediğime yanarım.evin cafe sadece gülcan oda geçmişi çok iyi biliyor gelecege yönelik dedikleri çıkmadıı. serhat yazar çizer laf kalabalığı.güneş cafemi 2 falcı vardı tam bir komedi idii.daha nicelerii. adam akıllı bakan biri yokmu arkadaşlarr

ne yapmaya calısıyosun anlamıyorum ama ınsanların ip numaralarına kadar sorgulayıp sonrada buraya ısımlerını falan yazman hıc hos degıl umarım banlanırsın!!!!!!!!!!!!

Ne yapmak istediği hiç önemli değil.... Önemli olan bizim bunları ayırt edebilmemiz. Adım Nilüfer olmadığı için hiç umursamıyorum.Reklam yapamadığı için rahatsız olmuş arkadaş Bu sitenin yöneticisine havale
ediyorum. gerekeni yapacaktır.

ya ufffff valla gına geldı su abuk sabuk reklamlardan yokmu bana şoyle onerebılecegınız tarıh tutturan bı falcı ya bugunlerde okadar cok ıhtıyacım varkı boyle bırıne

canım birgül ü öneririm ama nerde bilmiyorum bıraktı diyorlar. önce evim deydi en son taynatta

canım birgül ü öneririm ama nerde bilmiyorum bıraktı diyorlar. önce evim deydi en son taynatta

işte onu bende arıyorum ama bulamadım en son turuncu kafede bırgul dıye bırı calısyo dedıler ama tatılde gelıcek falan dıyıp duruyolar ordanda ayrıldı galıba yenı yerını soylemıyolarrr

işte onu bende arıyorum ama bulamadım en son turuncu kafede bırgul dıye bırı calısyo dedıler ama tatılde gelıcek falan dıyıp duruyolar ordanda ayrıldı galıba yenı yerını soylemıyolarrr

canım bulursanız bana da özelden msj atın bana zaman verdi çokta inanmamaştım.
sevgilimle ayrıydık 10 güne barışırsınız dedi ki imkansız sanıyordum ben seni sevmiyorum diyerek ayrılmıştık
10. gün barıştık

banada oyle verdıgı zamanlar hep tuttu ama bulamıyorum kesın yenı bı kafeye basladı ama allah bılır nerde

banada oyle verdıgı zamanlar hep tuttu ama bulamıyorum kesın yenı bı kafeye basladı ama allah bılır nerde

evet o bırakmaz kolay kolay.
çünkü evim cafe de nişanlandı gitti dediler taynatta çıktı
taynatta da evlendi gitti kocası izin vermiyor dediler bu da kesin yalan...

arkadaşlar bu arada ben halen krizdeyim ve dilek hanıma git diyen ısrarlı arkadaştan ziyade evet bana dedi çıktı diyen reklam kaygısı olmayan bi tavsiye istiyorum :/

bu birgül nerdedir bilen var mı mesela

aynen oyle bı bulsaydık nerde oldugunu bıde 10 lıraya bakıyodu ve hakkınıda verıyodu yanı (en azından bana soyledıklerı cıktı reklam gıbı olmasında) ama nerde oldugu bellı degıl ıste

aynen oyle bı bulsaydık nerde oldugunu bıde 10 lıraya bakıyodu ve hakkınıda verıyodu yanı (en azından bana soyledıklerı cıktı reklam gıbı olmasında) ama nerde oldugu bellı degıl ıste

sen nerde baktırmıştın canım
ben evim de yıllar önce 5 e taynatta gecen sene 7 bucuğa baktırmştm

sen nerde baktırmıştın canım
ben evim de yıllar önce 5 e taynatta gecen sene 7 bucuğa baktırmştm

sen buraya yazdıktan sora taynatta baktırmıstım bende hemde ıkı kere ve ıkısınded verdıgı tarıhler tutmustu sonra ayrılmıs ordan taynata gıttım ama vermıyolar numarasını falan sınır edıyolar ınsanı(((

ben buraya yazdığımda hala taynatta mıydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…