Ankara'daki Falcılar

Malesef telefonu yok bende kirikkaleye gittigimde sora sora evini buldum herkes taniyo zaten onu orda kime sorsan evini gosterir...

anladım pekı kadın nasıl bırı yanı evıne gıtcem sonucta o acıdan sordum bıde gıdıpte evde olmamasından korkuyorum

kızlar benim 2-3 gündür kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum bi konuda. gelecekle ilgili bilgi veren falcı arıyorum ozellikle bir çok falcıya gidip denemiş olan arkadaşlar kimi önerirsiniz?

dilek hanım var canım, tesadufen kızılayda BeBe kafeye diye bir kafeye gitmistim, dilek hanım diye bir falcıları vardı, cok memnun kaldım canım ne soylediyse cıktı.. soklardayım.. kursun dokturdum cok rahatladım.. tavsiye ederım oraya gidebilirsin, yeri de cok ayak altı. sakaryada cicekcilerin ordan asagı iş bankasına dogru yururken sol tarafta koksal pastanesinin ustu..

ya ufffff valla gına geldı su abuk sabuk reklamlardan yokmu bana şoyle onerebılecegınız tarıh tutturan bı falcı ya bugunlerde okadar cok ıhtıyacım varkı boyle bırıne

ya ufffff valla gına geldı su abuk sabuk reklamlardan yokmu bana şoyle onerebılecegınız tarıh tutturan bı falcı ya bugunlerde okadar cok ıhtıyacım varkı boyle bırıne

hepimizin isteği,arayışları o yönde ancak malesef yok öyle biri. ben yıllar önce pınara gitmiştim memnun kalmıştım başarı oaranı %50 idi. bunun üzerine 2. kez gittim,
ancak dediği hiçbirşey çıkmadı.Ankaradaki biçok falcıya gitmişimdir hepsindende Andersenden masallar dinledim.kriz halındeysen git 5-10 tl lik birilerine oyalan.
Çok para verince çok beklentiye giriyorsun.

uffff bana tutturanlar oluyo ama elımı attıgım yerı kurutuyorum bıdaha bulamıyorum mesela taynat kafede bırgul vardı ıstedıgım seyın 14 gun ıcınde olucagını soylemıstı ve gercekten 14. gun olmustu onu kaybettım bıdaha bulamadım sonra cıgdem vardı o fal bakarken hadı canım atıyo demıstım ama soyledıklerı bırebır cıkmıstı tasındı ankaradan bıde hıc unutmam catı kafede surattı baya çilli bı kadına bes lıralık bı fal baktırmıstım 5 cunle soylemıstı ve resmen besıde tutmustu o kadında kayıp ahsenın soyledıklerıde cıkmaya basladı ama oda ayrılmıs cıdandan yanı anlıycan elımı attıgım yerı kurutuyorum salı gunude kırıkkaleye gıtmeye nıyetım var ama bakalım caymazsam gıdıcem ama bana tarıh tutturan bırı lazımmm

Ne güzel sana bu falcılardan tutturan olmuş. Bende Çiğdeme baktırmıştım (ilk olarak cidanda çiğdem diye başka birine baktırdılar kandırmışlardı birçok arkadaşı ve beni.) sonra gercek çiğdemi buldum o sıralar öyle övmüşlerdi ki, çok umutlu gittim hiçbirşey çıkmadı. yine buradan yasemin hnm çok övdüler 2-3 ay oldu gideli ama çıkan bişey yok henüz.Kırıkkaleye gidersen burada paylaş. belki birgün benimde yolum düşer.

,
boy meselesi gırgır dı , denizcim vazgeç artık kafe kafe gezmezkten canım dilek değilim ama senin gibi daimi müşterisiyim seni de çok iyi tanıyorum bilişim suçları denen bir birim varki kişisel saldırı yapan hakeret edenler çok dikkat etsin aypi numaraları aynı olanlar belli senin üç nick le girdiğin tespit edilebir mesala :) kşisel saldırı ispat gerektirir arkadaşım kafe kafe gezmeye devam ama iftira atmayacksın ben gamze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…