Ankara'daki Falcılar

slm kızlar . aylardır takip ediyorum siteyi ve yeni üye oldum.Kızılay ve bahcelideki hemen hemen tüm falcılara gittim. çoktandır gitmiyorum tavsiye edeceginiz iyi bir falcı varmıı

yani bu enerji işi bende baya birilerine gittim

bahçelide koyu kahvede süheyla hanım var dedikleri bende nerdeyse çıkıyo çıkmayan eski sevgilimin bana geri dönmemesi ama hala hala onunla bişiyler olucağını söylüyo ama zaman vermiyo artık bir buçuk 2 ayda bir giderim yanına yani hiç yoktan terapi gibi oluyor diğerleri gibi ticari bi kaygısı yok, 4 fala birden bakıyo ilk gidene 35 tl alıyo bence 4 fala göre ankara düzeyinde bide kalitesini düşünürsek normal fiyatı diğer gittiklerinizde ele bakmıyo

kızılayda eylül kafe de mustafa var 2 kere gittim ilkinde dedikleri şeylerin hepsi çıktı yakın zamana bakıyo 2. sinde de geçmişe yönelik bildi bakalım diğerini bilicek mi kahve+ tarot 20 ye bakıyo bana

bir de taynat da meryem vardı onunda dedikleri çıktı 2 ay kadarönce gitmiştim ama bi kere gittim buna kahve + tarot 25e bakıyo

diğerlerinden açıkcası bende pek memnun kalmadım yıldız dan neslihandan nuraydan canan var bide adlarını hiç bilmediğim 5 er 10 ar liralık falcılar

şekerim bu eylül kafe nerdedirr?? merak ettim mustafayı şimdi banada yakın zaman lasım :)

Yazdıklarını destekliyorum ve genelde mesajlarıma bakılırsa bu yönde eleştirilerimi yapıyorum eminim okuyorlardır milleti soymayı bıraksalarda dürüst olsalar keşke.İnsanların umutlarını sömürmeseler bilmedikleri konularda da saçmalamasalar.

şekerim bu eylül kafe nerdedirr?? merak ettim mustafayı şimdi banada yakın zaman lasım :)

sakarya metrodan çıktığını düşün ilk soldan dönüyosun çiçekcilerin tarafına döndükten sonra 4 5 bina ilersinde sol tarafında kalıyo zaten orda kağıt dağıtan gençler var önünde

çok komiksin dileğin eski patronu ekmek yedirmem ona fal baktırmam diyo da onun söylediklerini yazmışssın güzellik dilek sakaryada bebe kafede ve tek falcı esmer falcı hiç görmedim orada dilek 172 boyunda çekik gözlü geçen yıl taynatta yadı sonra rengarenk teydi sonra başka bi yerde şimdi tüm türkiyede hatta kıbrısta kıskançlık başa bela :)

bu nekı sımdı ben anlayamadım?????reklamın dozajını ıyıce kacırdınız yanı

Canım sen o zaman Dilek'in konser tarihlerini de ver madem yurt dışı turneleri başlamış gideriz.
Unutmadan!Bu yazından sonra da her yerden gelirlerde bu siteyi takip eden hiçbir Ankara'lı gelmez.Zira iyi bir falcının reklamını ona giden müşterileri yapar,KENDİSİ değil

aklı başındaki bütün herkes sana gülmüştür eminim:) neden mi? senin 30 mesajın war hepsinde dilek reklamı yapmışsın.benim 134 mesajım war hepsi birbirinden farklı kişilerle ilgili yorumlar...dilek 1.72 boyunda demek ki:))))) nerden biliyorsun ölçtün mü? tam tamına 1.72 :)))) demek ki sen aslında kendi boyunu ölçmüşsün dilek...ayy pardon meltemk:)

ya nolurrrrr su kırıkkaledekı marzıyenın telını bılen bırı varsa yazsın nolur nolur nolur((((((((

Selam Ankara Sakaryada bi cafe var sanırım ismi Saklıbahçeydi orada bi bayana baktırmıştım.20 tl ama çok az bakıyoryani bi 5 dk sürmedi net bakıyor kadın .diğerleri uzatıyoda uzatıyo toplasan 3 4 cümle eder.Yani bildi bir iki şeyi .bide kızılayda var bildiğim genç bi erkek bakıyor oda iyi fena değil.(ağzımda ciklet vardı benim))çıkarırmısın benimkiler biraz ukala demişti)ödüm patladı)

Bende sakaryada girgir diye bir kafede tugce diye genc bir hanima baktirmistim yaklasik 1 1,5 ay once 6tl ye gayet iyi bakmisti cok memnun kalip tanidigim herkesede onermistim neyse bugun yine gidelim dedik ve tami tamina 3 dk surdu tamam 6 tl cok bir para degil fakat 3 dk da dalga gecer gibi yani resmen salladi basindan diger arkadaslarimada ayni.seyi.yapti belki gununde olmayabilir onu anlarim ama bakma o zaman o gun bilseydim baska yere giderdim cok.sinir oldum yani. Neyse sizinle paylasayim dedim sonra sizde benim gibi sinir olmayin...

kizlar ben yeni üye oldum , eger istanbul yesilkoy yakinlarinda oturuyorsaniz size Esra diyorum ve baska dabisey demiyorum, 4 senedir baktiriyorum ve süper

Ben de aylardir Eskisehir kadriye ve kirikkale marziye icin yalvariyorum ne olur sesimizi duyan varsa yardim etsin :)

sanırım verzogen arkadaşımızda Eskişehirdeki bayanın numarası var. ancak uzun zamandır burada yazmıyor. dilersen özel mesaj at belki kontrol ediyordur.

Ben bu sitede yazmaya başladığımdan bu yana, burada reklam yapan falcı veya yakınlarıyla hep atıştım.ama artık kötü içerik bildirimini uyguluyorum.hiç muhatap
olmadan, site yöneticisi gerekeni yapıyor. ancak beni asıl rahatsız eden buradaki arkadaşların hemen atlayıp adres tel bilgilerini istemeleri.
biz burada falcı gezinenleri ortaya cıkarırsak piyasalarınıda kırarız kendilerine gelirler. çok iyi falcının reklama ihtiyacı olmaz.biz öneririz.

Marziye icin o kadar heveslenmeyin derim kizlar baktirmis biri olarak soyluyorum tamam tutturdugu bazi seyler var fakat bazi seyler yani oyle woow falan degildi...

olsun ya ben genede bı onu denemk ıstıyorum fal ısı frekans ısı bellı olmaz sızde numarası varsa alabılırmıyız lutffeeennnn(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…