slm kızlar . aylardır takip ediyorum siteyi ve yeni üye oldum.Kızılay ve bahcelideki hemen hemen tüm falcılara gittim. çoktandır gitmiyorum tavsiye edeceginiz iyi bir falcı varmıı
yani bu enerji işi bende baya birilerine gittim
bahçelide koyu kahvede süheyla hanım var dedikleri bende nerdeyse çıkıyo çıkmayan eski sevgilimin bana geri dönmemesi ama hala hala onunla bişiyler olucağını söylüyo ama zaman vermiyo artık bir buçuk 2 ayda bir giderim yanına yani hiç yoktan terapi gibi oluyor diğerleri gibi ticari bi kaygısı yok, 4 fala birden bakıyo ilk gidene 35 tl alıyo bence 4 fala göre ankara düzeyinde bide kalitesini düşünürsek normal fiyatı diğer gittiklerinizde ele bakmıyo
kızılayda eylül kafe de mustafa var 2 kere gittim ilkinde dedikleri şeylerin hepsi çıktı yakın zamana bakıyo 2. sinde de geçmişe yönelik bildi bakalım diğerini bilicek mi kahve+ tarot 20 ye bakıyo bana
bir de taynat da meryem vardı onunda dedikleri çıktı 2 ay kadarönce gitmiştim ama bi kere gittim buna kahve + tarot 25e bakıyo
diğerlerinden açıkcası bende pek memnun kalmadım yıldız dan neslihandan nuraydan canan var bide adlarını hiç bilmediğim 5 er 10 ar liralık falcılar
hanımlar ki,mseye öğüt akıl nasihat wermek haddim değildir.ama görüyorum ki bu kadar insan o kadar falcıya gitmiş we herkes ayıptır söylemesi kandırılmış..ben de diyorum ki,hadi sıra bizde,şu sahtekarlara sahtekar olduklarını hatırlatalım.çünkü hepsi çok kibirli,ben çok ünlüyüm....... ıwır zıwır konuşuyorlar..herkes kime gitti, kim nasıl sacmaladı ,kim nasıl insan kandırıyor acıkça yazalım we bir daha bunlara para kaptırmıyalım.yazık walla 5 palawraya 30 tl werilir mi?bırakalım onları kendi halleerine,güzelce sihirbaz makyajlarını yapsınlar,yarım metrelik topuklu ayakabilarını giyip süslenip yolunacak enayileri(hepimizi tenzih etmek istiyorum) boşuna beklesinler...beklesinler ...beklesinler....ama boşuna beklesinler....
şekerim bu eylül kafe nerdedirr?? merak ettim mustafayı şimdi banada yakın zaman lasım :)
şu dilek reklamını okudukça şiştim ama sustum.artık konuşcam ama.bu kadar reklam yeter....ben dilek'e 2 kez gittim.ilkinde iyi dinlememiştim dediklerini hatırlamıyordum.burada çok sözü edilince 2 ci kez gittim ciddiye almaya.yani 2.ci gidişim bayıldıımdan değil.neyse....önce kendini bir cilalayıp öwüyor sonra fala geciyor..fal aynen şu....eylülde bir gelişme olacak.ekimde bir gelişme olacak kasımda bir gelişme olacak.......böyle gidiyor.gelişme neyle ilgili belli deil...sonra kurşun muhabbeti başlıyor.
100 lira ya kurşun dökmek için falın ortasında resmen psikolojik baskı kuruyor.yani öyle bir yerde kurşun pazarlıığına başlıyor ki,hayır desen sanki falı noktalıyacak ewt desen boş yere 100 liran gidecek. we gelelim şu kalabalık ünlülerin falcısı muhabbetine...walla ben ona son gittiğimde aynen şunu söyledi.bak boş oturuyoruz sana 5 lira eksik ücretle bakıcam ama sen de bize biraz müşteri gönder.bu onunh sözleri we gercekten dilek we bir de esmer bir falcı wardı bomboş oturuyorlardı.we dilek bu sayfayı çok iyi takip ediyor..umarım bunları da okuyacak....zaten senden başka dilek i öwen de yok.bu çok dikkat çekici...
çok komiksin dileğin eski patronu ekmek yedirmem ona fal baktırmam diyo da onun söylediklerini yazmışssın güzellik dilek sakaryada bebe kafede ve tek falcı esmer falcı hiç görmedim orada dilek 172 boyunda çekik gözlü geçen yıl taynatta yadı sonra rengarenk teydi sonra başka bi yerde şimdi tüm türkiyede hatta kıbrısta kıskançlık başa bela :)
çok komiksin dileğin eski patronu ekmek yedirmem ona fal baktırmam diyo da onun söylediklerini yazmışssın güzellik dilek sakaryada bebe kafede ve tek falcı esmer falcı hiç görmedim orada dilek 172 boyunda çekik gözlü geçen yıl taynatta yadı sonra rengarenk teydi sonra başka bi yerde şimdi tüm türkiyede hatta kıbrısta kıskançlık başa bela :)
ya nolurrrrr su kırıkkaledekı marzıyenın telını bılen bırı varsa yazsın nolur nolur nolur((((((((
Ben de aylardir Eskisehir kadriye ve kirikkale marziye icin yalvariyorum ne olur sesimizi duyan varsa yardim etsin :)
Ben de aylardir Eskisehir kadriye ve kirikkale marziye icin yalvariyorum ne olur sesimizi duyan varsa yardim etsin :)
aklı başındaki bütün herkes sana gülmüştür eminim:) neden mi? senin 30 mesajın war hepsinde dilek reklamı yapmışsın.benim 134 mesajım war hepsi birbirinden farklı kişilerle ilgili yorumlar...dilek 1.72 boyunda demek ki:))))) nerden biliyorsun ölçtün mü? tam tamına 1.72 :)))) demek ki sen aslında kendi boyunu ölçmüşsün dilek...ayy pardon meltemk:)
kizlar ben yeni üye oldum , eger istanbul yesilkoy yakinlarinda oturuyorsaniz size Esra diyorum ve baska dabisey demiyorum, 4 senedir baktiriyorum ve süper
Aranızda tarot bilen varmı??
Marziye icin o kadar heveslenmeyin derim kizlar baktirmis biri olarak soyluyorum tamam tutturdugu bazi seyler var fakat bazi seyler yani oyle woow falan degildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?