koyu kahvedekini bilmiyorum ama evinde bakana dikkat edin, sahtekarmış.yakın zamana kadar koyu kahve de çalışan suheyle hanım nerede çalışıyor şimdi?
L'amore die bi kafe de 7.caddeden burgerın oldu sokaktan giriyosun azcık yürüyünce sağ tarfta kalıyo kafekoyu kahvedekini bilmiyorum ama evinde bakana dikkat edin, sahtekarmış.
burada ismi geçen bütün falcılara gittim sayılır.rukiye mercan sayhan bir iki tane daha dışında.sewgi kafedeki nur hanıma da gittim.gecmişi çok iyi bilir.amagelecek öngörüsü sıfır.bana 1 martta birtarih werdi.asla 32 demiyorum 31 günde olacak dedi.mayıs geldi hala hiç bir şey yok.yani hiçbiri geleceği bilemiyor.eylül de gecmişi bilir sadece.olacak dedikleri olmaz..fazla yazmıyayım.sonra reklamcılar kızıyor:)
evt izmir var istanbul var ankarada olsun malum birsürü fal kafe var hangileri ii paylaşalaım:))
merhaba arkadaşlar ankarada sürekli gittiğim iki falcı var, bunlardan bir tanesi eylül, diğeride bahçelide kadriye hanım, gerçekten ikisininde çok iyi olduğunu düşünüyorum; ancak uzun yıllar gittiğimden ve çok derin sıkıntılar yaşadığım bir dönemde farklı falcılarda denemek istedim, leş gibi bir ortamda fal bakan sevgi cafe nur hanım hakkında burada yazılanları biraz inanılmaz buldum, çok klişe laflarla ağızdan laf alan, geleceğe dairi bırakın şu anı dahi bilemeyen ayrıca kötü kalpli birisi olduğuna inandığım için gerçekten gitmenizi önermem, bu arada laklak cafe gülsüm iyiniyetli, olumsuzlukları dahi karşısındaki insanın psikolojisine göre yorumlayan, geleceği allahtan başka kimsenin bilemeyeceğini bilen ahkam kesmek yerine durum analizi yapan iyi bir kadın, kibele cafedeki ışın ve sibel hanımlar insanlar herşeyden evvel, fala garanti verilmeyeceğini söyler sibel hanım istediğiniz şeyi söylediğinde yada söylemediğinde, ama nur hanım kötü kalpli bir kadın ve inanın geleceği boşverin şimdiye dair bir tek şey tuttursa ve tarot duygularla beraber birazda akıl işidir o bayanın bir tarot kitabında yazılanları anlayabilecek kapasiteye sahip olmadığı gidin ortama bakın etrafa ve kendisine zaten aşikar olduğunu görürsünüz, yazık kızlar lütfen dikkat edin....
arkadaslar merhaba , uzun zamandır sıteye giriş yapmıyordum, bu topıkde yazanları ara ara okusamda uzun zaman oldu gıttıgım falcıları paylaşmayalı, en son yasar hanımdan bahsetmıstım. ondan sonra bır cok yere gıttım figen ın bıldıgı bı kac sey oldu o kadın eger gunundeyse gercekten guzel bakıyor. bahcelide chadır cafede sarısın nuran ısmınde bır bayana gıttım cok ovmuslerdı saka gıbı kadın hıcbrsey bılmedı. K harfı kımde var dıyo kımsede dıyorum nerelısın dıyo , yok o degıl annen nerelı dedı soyledım yok degıl dedı hangı koyunden dedı kasımonü dedim hah ıste k orada var demekkı annen koyden bırınden haber alıcak dedı ahahaha kartları yuzune vurup cıkıcaktım da hadı neyse dedım. palavracı ya tam. bıde senı salak yerıne koymuyolar mı..
gelgelelım murata. bı arkadasım bahsetmıstı ızmırde cok basarılı dıye bır gun burda da ısmının gectıgını gorunce google dan arattım cafenın teleofnunu buldm telefonla bakıyormus sanırım dedım evet dedıler. neyse hesaba yatırdım parayı (50 tl ). benı aradılar hemen ıste aksam 8 de uygn mu ok dedım. aradılar cok cıddı ve hemen sadede gırıyo murat, kısa bakıyor 10-13 dakka maksımum surdu sanıyorum. ama muhtesemdı yanı dedıklerı cıkar mı bılmem ama uzun uzun konusup yalan soymeketen tıp tutmaktansa kısa oz nokta atısı yapıyor. once dogum tarıhımı soyledım yıldız harıtası sekılnde genel durum analızı yapıyor bırde cok asırı hızlı konusuyor sız baktırrsanız yavas konsmasını soyleyın. sonra zaten kafada ne varsa pat dıye soyluyor. arkadaslarıma ısım vermıs ama bana vermedı. bana dırek kıvırcık saclı kısık gozlu genıs alınlı keöerlı burunlu kumral bogazında adem elması olan kım var dedı bu senın gorustugun ınsan dımı dedı :) benım 5 senelık erkek arkadasımı tarıf ettı cat dıye soka gırdım. durumu bıldı tavsıyesını verdı ve sure verdı 2 hafta sonra arycak ama sen o surede hıc aramycaksın dedı. bakalım cok ıddıalıydı hatta yıne goruscez ıkı hafta sonra dedı. umarım cıkar dedıklerı. evet gelecegı kımse bılemez amabenm ıcın basarılı falcı o anı durumu senı konusturup agzından laf almadan, aptal tarot kartlarındakı sekıllere bakıp basmakalıp cumleler kullanmadan senı konusturmadna konusan falcıdır. dedıgı cıkar mı bılmem ama kımlere kımlere para verdım telefondan hıc yuzumu gormeden kahve ıcmeden cat dıye bunu bılmesı bence buyuk yetenek. benı etkıledı mı evet etkıledı. bence kafı. ısteyenler telefonunubulup deneyebılırler google a daısy cafe yazınca cıkıyor. denersenız burdan yazın kızlar :) hepınıze sevgılerr, herkese mutlu ask huzur dolu bır yıl dılıyorumm :))
mihriye..başarısız
evim cafe mercan hanım başarısız..
gülcan başarısız..
yener..başarısız
kızılayda mustafa diye biri başarısız...
bahçeli nuran tırtttttt
ya izmirde bile çok az bilen falcı var ankara zorlamasın bence sınırrlarını...
inşallah bir gün başarılı diyeceğiniz birine fal baktırırsınız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?