Cidan Figen in verdiği tarihler tutuyor mu? yoksa gelecekle ilgili tahmin ettiği olaylar mı tutuyor bilen var mı?
canım ben izmirde yaşıyorum ve eski bi ankaralıyım,senin dedğin nuran hanıma ben de gittim,oldukça güzel atıyo bana da aynı şeyleri söyledi hah annenin köyü falan,berbat yani...
İzmirdeki murata gelince ben iki kez baktırdım,geleceğe dair söyledikleri çıkmadı maalesf,o bence nadiren ii fal bakan biri bana denk gelmedi...
Bende tutmamıştı hiçbir zaman.
İyi günündeyse dedikleri çıkar, değilse asla çıkmaz.
Bazen çok fazla fal baktığı için yoruluyor ve odaklanmıyor pek çünkü.
Trymour cevabin icin teşekkürler. Bana Aralık'ta dedi bekledim hicbisey olmadi. Senin yazdiklarini bi süredir takip ediyorum net olarak senin gittiğin biri var mi?ya da hic tutturduguna rastladığın? Paylaşırsan cok sevinirim eminim anliyosundur su anda halimden
Şekerm Kadriye hanım nerede bakıyor ?
Arkadaşlar Eylül hanımın telefon numarasını ve adresini bilen varsa yazabilirmi acaba :18:
eylül fevzi çakmak sokak 32/16, kızılayda, kumrulardan yada ykm'den demirtepeye doğru giden yolda sokak, sokağa girince bulursun zaten, eylül candır, arkadaştır, dosttur, sekiz senedir giderim, çok değiştirdiğim oldu ama hep ona geri döndüm, biraz tanıdıkça sizi luk diye oturtur, duyguları kuvvetlidir ve iyi kalplidir....
eylül fevzi çakmak sokak 32/16, kızılayda, kumrulardan yada ykm'den demirtepeye doğru giden yolda sokak, sokağa girince bulursun zaten, eylül candır, arkadaştır, dosttur, sekiz senedir giderim, çok değiştirdiğim oldu ama hep ona geri döndüm, biraz tanıdıkça sizi luk diye oturtur, duyguları kuvvetlidir ve iyi kalplidir....
Arkadaşlar falcı Eylül hanım falya iyi bakıyormu ve kaça bakıyor ? Gitmeye degermi acaba?
Şekerim Eylül ü de, aynı kafede çalışan Mustafayı da beğenen çok kişi var. Beğenmeyenleri de var, ben Eylül e gideli çok oldu o yüzden net hatırlamasam da genel hatlarla tutturmuş diyebilirim.
Canım cevabın için teşekkürler. Acaba eylül hanım rendevu ilemi bakıyor? çalıştığı cafenin ismi neydi en azından google'dan çalıştığı cafenin telini bulup rendevu alır fiyatınıda öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?