Gulbasagi eledim...turuncudaki yasemin ya da bahcelide koyukahve cafedeki suheylayi denicem :) tabi ayni yerlerindeyseler
İsteyenlere yaseminin numarasını attım.
Tamam ararim :) sen gittin mi okudugum mesajlar kadariyla bu iksi iyi...bana isin ve tarih verecek biri lazim..
slm bana da yasemin hanımın numarasını yazar mısın özelden...teşekkür ederim şimdiden...
Arkadaslar Evim Cafe'de Sevda isimli bir bayan çalışıyormuş. Aranızdan ona fal baktıran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
Arkadaslar Evim Cafe'de Sevda isimli bir bayan çalışıyormuş. Aranızdan ona fal baktıran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
Gulbasagi eledim...turuncudaki yasemin ya da bahcelide koyukahve cafedeki suheylayi denicem :) tabi ayni yerlerindeyseler
bu yasemin turuncudaki mi dikmendeki mi yoksa ikisi de aynımı :))
koyukahveyi tavsiye etmiyorum ben baktırdım memnun kalmadım açıkçası.[
turuncudaki yasemine gitmeye karar verdim :) daha önce giden var mı arkadaşlar :) vallahi aklım karıştı hangisine gideyim şaşırdım :)
ben 3 sene önce ilk falımı sevda hanıma baktırmıştım o anı geleceği birçok şeyi tutturmuştu.bildiğim kadarıyla doğum yaptı ara verdi şimdi tekrar bakıyor.3 gün önce gittim eski performansından hiçbişey eksilmemiş.tek süre sorun.diğer falcılar gibi rahat bi zamanda bakamıyor ne yazıkki.kahve 20 tl kahve tarot 40 tl.kahve 10 dakikaymış ben memnun kalmayacağımı bildiğimden 25 dakika olan kahve tarotu baktırdım.sorduğum soruları herşeyi cevapladı ben sormadan da söylediği herşey doğruydu.ordan çıkıp bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine turuncu cafenin yan binasında bulunan kupa kızı diye bi yerde neşe hanıma baktırdım.kahve tarot 15 tl.bugüne kadar olan söylemleri doğruydu.ilk defa gittim gelecek tutar mı bilemiyorum ama fena değildi.zaten kendi yeriymiş ben gerilmedim açıkçası,sevda hanımdaki gibi dakika tutan biri yok en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?