Ankara'daki Falcılar

Gulbasagi eledim...turuncudaki yasemin ya da bahcelide koyukahve cafedeki suheylayi denicem :) tabi ayni yerlerindeyseler

Tamam ararim :) sen gittin mi okudugum mesajlar kadariyla bu iksi iyi...bana isin ve tarih verecek biri lazim..

süheyla hanım l'amore die bi cafede yanlış yazmadıysam
7.caddeden burger ın oldu yerden dönüyosunuz yolun sağ tarfında biraz gidince, ikisininde tarzları falan baya farklı dene bence ama süheyla hanım ilk baktığında çok genel konuşur yani bana da arkadaşlarımada öle oldu.

Arkadaslar Kızılay'da onerebileceginiz bir falcı var mı?

Tamam ararim :) sen gittin mi okudugum mesajlar kadariyla bu iksi iyi...bana isin ve tarih verecek biri lazim..

süheyla günü we gecmişi biliyor ama gelecekle ilgilitahminleri sıfır.önermem yani.zamanına parana yazık olur.2 sühyla war.o herkese tuhaf dawranandan söz etnmiyorum.koyukhwedeki süheyla dan söz ediyorum.bir de forumda bir yasemin memnuniyeti war da,dikmendeki yaseminle turuncu cafedeki yasemin ayrı kişiler mi bilemedim

Benim de aklim karisti hangi yaseminden bahsediliyor ikisi icinde iyi deniyor..dikmendeki yaseminin telefon numarasina ulasmak istiyorum ama evde bakiyormus tek basina gitmek ne kadar guvenli olur...

herkese meraba, burayı takip ediyorum fakat yazmıyordum. benimde ankarada gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim. kimisi gerçekten berbat. son olarak turuncu cafe de gül hanıma baktırdım. beni etkiledi geçmiş ve şimdiyi birebir tutturdu diyebilirim. geleceğe dair söylediği şeyler çıkar mı mrk ediyorum oyuzden. var mı aranızda baktıran?

Arkadaslar Evim Cafe'de Sevda isimli bir bayan çalışıyormuş. Aranızdan ona fal baktıran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

Arkadaslar Evim Cafe'de Sevda isimli bir bayan çalışıyormuş. Aranızdan ona fal baktıran oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

ben 3 sene önce ilk falımı sevda hanıma baktırmıştım o anı geleceği birçok şeyi tutturmuştu.bildiğim kadarıyla doğum yaptı ara verdi şimdi tekrar bakıyor.3 gün önce gittim eski performansından hiçbişey eksilmemiş.tek süre sorun.diğer falcılar gibi rahat bi zamanda bakamıyor ne yazıkki.kahve 20 tl kahve tarot 40 tl.kahve 10 dakikaymış ben memnun kalmayacağımı bildiğimden 25 dakika olan kahve tarotu baktırdım.sorduğum soruları herşeyi cevapladı ben sormadan da söylediği herşey doğruydu.ordan çıkıp bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine turuncu cafenin yan binasında bulunan kupa kızı diye bi yerde neşe hanıma baktırdım.kahve tarot 15 tl.bugüne kadar olan söylemleri doğruydu.ilk defa gittim gelecek tutar mı bilemiyorum ama fena değildi.zaten kendi yeriymiş ben gerilmedim açıkçası,sevda hanımdaki gibi dakika tutan biri yok en azından.

Tesekkurler cevapladıgın için. Ben Evim Cafe ye gittigimde Gülcan Hanım'a baktırdım. Ben begendim kısa ve öz baktı ama hissettigi belliydi yani. Be memnun kaldım diyebilirim. Orda bir bayan ısrarla Sevda hanıma baktırmak istiyorum deyince merak ettim açıkçası :)

Bahçelideki süheylaya sakın gitmeyin!!! Koyukahvedekini demiyorum. medyum süheyla diye kocaman yazmış, ona diyorum. Kazık yersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…