Ankara'daki Falcılar

canım ben geçenlerde gittim. figenden memnun kalmayınca ona baktırdım. figenle aynı ortak bir kaç şey söylemelerinin dışında geçmişe yönelik dedikleri doğruydu. ha gelecekle ilgili dediklerini de beklemedeyim olursa paylaşırım :)

Cidan'daki falcılardan bişey çıkmaz..paranıza yazık olur en fazla... hele ki figen aman aman...

ya o gün öylesine baktırmıştım normalde benim gittiğim kişi belli de figen in sadece tarot a 45 tl baktığını duyunca şok geçirmiştim.

hey maşallah. 45 tl'yi alacak kadar ne bakıyormuş acaba merak ettim. kendi psikolojisine göre fal bakıyor. moreli iyiyse yağlıyor ballıyor, moreli kötüyse verem mi yapmıyor beyinde tümör mü daha neler :)) Arkadaşımı depresyona sokmuştu, inanma desem de etkilendiği için günlerce ağladığını biliyorum.. daha sonra fal fos çıktı tabi.. şimdi cidanın önünden bile geçmiyoruz

Ay tövbe yaaa bana da totondan mı dinliyosun dedi de açık açık söyledi de şimdi ayıp olmasın diye demedim :))) yaa zaten beni sevmedi sanırım ya da hep sivridilli :)

Ay canım yanıt veremedim mesaj sayım daha 100 değil ya :) peki senin gidipde beğendiğin bi falcı oldu mu hiç ya da dediği çıkan ? :)

Yok canım arkadaşlarım daha meraklı böyle şeylere ben bilmiyorum zaten onların sayesinde öğreniyorum falcılarıda Bizim kızlar olurda yine bi falcı bulurlarsa güzelde bakıyorsa iletirim burdan

Son düzenleme:
son zamanlarda sude cafede neslihana giden var mı? önceden internet sitesi falan vardı artık yok

Evim cafe'de Semrin Abla. ben çok beğeniyrum en azından bana dedikleri çıktı ve diğerleri için de beklemedeyim :)

slm arkadaşlar...ben cumartesi günü için gülbaşaktan randevu aldım..daha önce giden oldu mu ? nasıl?

Gitme sakin, Gulbasak gercekten berbatmis, hicbir sey bilmiyormus. Onceki sayfalarda Gulbasak in reklamini yapan biri, ona gidenler ve berbat oldugunu soyleyen cok kisi var.

ben taaa cok onceden gıtmıstım ona soyledıklerının hıcbırı cıkmadı

bana dediği bikaç şey çıkmıştı yani üstü açık konuşuyo hep dayanamayım gittim yine bakalım bu sefer ne olucak
zaten o gün hızımı alamayıp yasemine bide meryeme gittim
bugünde bir tanıdığa baktırdım bakalım neler olucak,
bunlardan sonra gerçek falcıyı ilan edicem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…