Ankara'daki Falcılar

kızlar Ankara'yı filan bilmem ama Bursa'da bir çocuk var sehir dışı, yurt dışı filan yağıyor resmen cocuğa. ben randevu alana kadar çatlamıştım aylarca bekledim. ayın belli bir günü yalnzca 1 saat açılıyor telefon o gün randevuyu aldın aldın alamadın 1 ay daha bekliyorsun. ben böyle bir sey görmedim nutkum tutulmuştu annemle gittik ve benim adımı söyledi daha kimlerin kimlerin adını söyledi anlatamam. 100 ya da 150 ye bakıyordu ama daha iyisi yok. Ebru Gündeş'in falcısı. ona danışmadan adım atmıyormuş hatun. ve nasıl mütevazi nasıl kültürlü nasıl nur yüzlü bi çocuk şaşarsınız. ben gerçi artık kahve falı bile baktırmyorum elimi eteğimi çektim böyle seylerden günah olduğu için. bunu paylaşarak da günaha giriyorum gerçi ufaktan ama çok çok zor durumda değilseniz, büyü filan varsa üzerinizde onun için gidin giderseniz. biz de öyle bir durum vardı çünkü. yalnızca dualarla yardımcı oluyor zaten bu çocuk da. çok sıkıntıdaysanız uzak muzak demeyin atlayın gelin derim.

meraba kizlar ben aiskocyadayim simdi kahve falima bakar misiniz ? ya da webcam den kahve fali??

ankaradaki hic bir falci; nede izmirdeki ne de istanbul dakii iyi fal bakmiyor

siz falcı umuttan bahsediyorsunuz sadece ayın 20 sinde telf açıp randevu veriyor o günonu yakalamakta çok zor

Kizlar bir de dikmendeki yaseminin numarasini bilen varsa yardim edebilir mi? En son onu dener fal defterini kapatirim..

Kızlar habere bakın.Şu koskoca Ankara'da birr tane böyle falcı yok ki bi'kere gitsek tam gitsek.Saçma sapan 20-30-40tl vere vere içim bayıldı.Hepsi ayrı düzenbaz yalancılar.Burcun ne?Burç özelliklerinden sayar sanki falda görüyormş gb,yüzüne bakar birkaç yorumda oradan,sonrası ztn kız milleti ya erkek ark ayrıldığı için ya da aşksız kaldığı için gider onun üzerine de nabza göre şerbet verirler.Kendimi bildim bileli falcıya giderim,gittiğim paralarları toplasam holding açardım şimdiye kadar.Bugün dönüp baktığımda birini de öneremiyorum ne acı..

HABER: Ayrlk Fetvas Falcdan km! haberi

ben 7 yıl önce falan baktırmıştım acayipti...çok aramıştım kendisini sonra tesadüfen yasemin hanıma gideyim derken ona denk geldim tekrar baktırdım..kesinlikle diyorum herşey çıkıyor

kim bu falcı ben bursadayım da eğer telefonu falan varsa özelden yazsanız

Bir yer hatırladım kızlar. daha önce sıhhıyede sezenlerdeki büyük lisenin yanında nazar diye bir yerde baktırmıştım.üst katlardaydı. fiyatı da uygundu. orayı tavsiye edebilirim.ilk defa bir yer tavsiye ettim :)

Son düzenleme:

Bir de randevu mu almak gerekiyor peki gitmeden?

Merhaba iletişim numarasını veya adresini özelden gönderebilir misiniz çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Kızlar ücretsiz kahve falı bakan bir site buldum 2-3 haftadır arkadaşlarıma da öneriyorum hepimiz memnunuz en azından evde,cafede istediğiniz zmn kapattığınız kahve falının 3 fotoğrafını çekiyorsunuz ve gönderiyorsunuz.En geç yarım saate yorumluyor karşıdaki hanım.Tabii öyle profesyonelce bi'şey beklemeyin ama en azından beni tatmin ediyor.İlgilenenler özelden mesaj atsın buradan site linki paylaşamıyorum.
Tüm bunlara ek olarak her gün medyumların olduğu bir twitter hesabı var belli saatlerde sorunuzu soruyorsunuz tarot kartlarından sizin için bakarak cvplıyorlar.Tek soru hakkı her gün.Merak edenler msj atsın dediğim gb bunu da göndereyim.Artık para vermeyelim iyi bi'falcı çıkana kdr böyle sitelerden birazcık da olsa merak ettiklerimizi öğreniriz paramız cebimize kalır en azından ben öyle yapıyorum o yüzden paylaşmak istedim

tatlım rica etsem twitter daki tarot bakanın link isim adres ws bana yazar mısın? teşekkürler

Bahçelideki süheylaya sakın gitmeyin!!! Koyukahvedekini demiyorum. medyum süheyla diye kocaman yazmış, ona diyorum. Kazık yersiniz.

ben cuma günü gördüm medyum süheyla diye ilanı var.diğer süheyla sandım gittim ama evine götürdüler.25 tl su bakıyor.5 para etmez baktığı fal ve birazda gariplerdi kızı vs ortamı o beni götüren adam evine.tek birşey bilemdi.bende büyü dahi varmış hayır yok dedikce 25 yıldır bahçelide fal bakıyormuş.benim falım çıkar dedi.arkadaşlar gitmeyin tek bir nokta atışı dahi yok üzgünüm ki

Kizlar bugun turuncu cafedeki yasemine gittim..tavsiye etmiyorum gidip paranizi bosa vermeyin..bir insan bu kadar mi sallar..

Arkadaşlar mesajlarınızı okuyorum ancak özel msj gönderme hakkım yokmuş,diğer arkadaşlar gibi sizde özelden maillerinizi yazarsanız seve seve gönderirim =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…