kızlar ankara'yı filan bilmem ama bursa'da bir çocuk var sehir dışı, yurt dışı filan yağıyor resmen cocuğa. Ben randevu alana kadar çatlamıştım aylarca bekledim. Ayın belli bir günü yalnzca 1 saat açılıyor telefon o gün randevuyu aldın aldın alamadın 1 ay daha bekliyorsun. Ben böyle bir sey görmedim nutkum tutulmuştu annemle gittik ve benim adımı söyledi daha kimlerin kimlerin adını söyledi anlatamam. 100 ya da 150 ye bakıyordu ama daha iyisi yok. Ebru gündeş'in falcısı. Ona danışmadan adım atmıyormuş hatun. Ve nasıl mütevazi nasıl kültürlü nasıl nur yüzlü bi çocuk şaşarsınız. Ben gerçi artık kahve falı bile baktırmyorum elimi eteğimi çektim böyle seylerden günah olduğu için. Bunu paylaşarak da günaha giriyorum gerçi ufaktan ama çok çok zor durumda değilseniz, büyü filan varsa üzerinizde onun için gidin giderseniz. Biz de öyle bir durum vardı çünkü. Yalnızca dualarla yardımcı oluyor zaten bu çocuk da. çok sıkıntıdaysanız uzak muzak demeyin atlayın gelin derim.
herkese meraba, burayı takip ediyorum fakat yazmıyordum. benimde ankarada gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim. kimisi gerçekten berbat. son olarak turuncu cafe de gül hanıma baktırdım. beni etkiledi geçmiş ve şimdiyi birebir tutturdu diyebilirim. geleceğe dair söylediği şeyler çıkar mı mrk ediyorum oyuzden. var mı aranızda baktıran?
kim bu falcı ben bursadayım da eğer telefonu falan varsa özelden yazsanızkızlar Ankara'yı filan bilmem ama Bursa'da bir çocuk var sehir dışı, yurt dışı filan yağıyor resmen cocuğa. ben randevu alana kadar çatlamıştım aylarca bekledim. ayın belli bir günü yalnzca 1 saat açılıyor telefon o gün randevuyu aldın aldın alamadın 1 ay daha bekliyorsun. ben böyle bir sey görmedim nutkum tutulmuştu annemle gittik ve benim adımı söyledi daha kimlerin kimlerin adını söyledi anlatamam. 100 ya da 150 ye bakıyordu ama daha iyisi yok. Ebru Gündeş'in falcısı. ona danışmadan adım atmıyormuş hatun. ve nasıl mütevazi nasıl kültürlü nasıl nur yüzlü bi çocuk şaşarsınız. ben gerçi artık kahve falı bile baktırmyorum elimi eteğimi çektim böyle seylerden günah olduğu için. bunu paylaşarak da günaha giriyorum gerçi ufaktan ama çok çok zor durumda değilseniz, büyü filan varsa üzerinizde onun için gidin giderseniz. biz de öyle bir durum vardı çünkü. yalnızca dualarla yardımcı oluyor zaten bu çocuk da. çok sıkıntıdaysanız uzak muzak demeyin atlayın gelin derim.
ben 7 yıl önce falan baktırmıştım acayipti...çok aramıştım kendisini sonra tesadüfen yasemin hanıma gideyim derken ona denk geldim tekrar baktırdım..kesinlikle diyorum herşey çıkıyor
ben 3 sene önce ilk falımı sevda hanıma baktırmıştım o anı geleceği birçok şeyi tutturmuştu.bildiğim kadarıyla doğum yaptı ara verdi şimdi tekrar bakıyor.3 gün önce gittim eski performansından hiçbişey eksilmemiş.tek süre sorun.diğer falcılar gibi rahat bi zamanda bakamıyor ne yazıkki.kahve 20 tl kahve tarot 40 tl.kahve 10 dakikaymış ben memnun kalmayacağımı bildiğimden 25 dakika olan kahve tarotu baktırdım.sorduğum soruları herşeyi cevapladı ben sormadan da söylediği herşey doğruydu.ordan çıkıp bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine turuncu cafenin yan binasında bulunan kupa kızı diye bi yerde neşe hanıma baktırdım.kahve tarot 15 tl.bugüne kadar olan söylemleri doğruydu.ilk defa gittim gelecek tutar mı bilemiyorum ama fena değildi.zaten kendi yeriymiş ben gerilmedim açıkçası,sevda hanımdaki gibi dakika tutan biri yok en azından.
kızlar Ankara'yı filan bilmem ama Bursa'da bir çocuk var sehir dışı, yurt dışı filan yağıyor resmen cocuğa. ben randevu alana kadar çatlamıştım aylarca bekledim. ayın belli bir günü yalnzca 1 saat açılıyor telefon o gün randevuyu aldın aldın alamadın 1 ay daha bekliyorsun. ben böyle bir sey görmedim nutkum tutulmuştu annemle gittik ve benim adımı söyledi daha kimlerin kimlerin adını söyledi anlatamam. 100 ya da 150 ye bakıyordu ama daha iyisi yok. Ebru Gündeş'in falcısı. ona danışmadan adım atmıyormuş hatun. ve nasıl mütevazi nasıl kültürlü nasıl nur yüzlü bi çocuk şaşarsınız. ben gerçi artık kahve falı bile baktırmyorum elimi eteğimi çektim böyle seylerden günah olduğu için. bunu paylaşarak da günaha giriyorum gerçi ufaktan ama çok çok zor durumda değilseniz, büyü filan varsa üzerinizde onun için gidin giderseniz. biz de öyle bir durum vardı çünkü. yalnızca dualarla yardımcı oluyor zaten bu çocuk da. çok sıkıntıdaysanız uzak muzak demeyin atlayın gelin derim.
eskişehirde bir hoca var.aytaç hoca tel de bakıyor.bir haftada dualarla işimi halletti.
tatlım rica etsem twitter daki tarot bakanın link isim adres ws bana yazar mısın? teşekkürlerKızlar ücretsiz kahve falı bakan bir site buldum 2-3 haftadır arkadaşlarıma da öneriyorum hepimiz memnunuz en azından evde,cafede istediğiniz zmn kapattığınız kahve falının 3 fotoğrafını çekiyorsunuz ve gönderiyorsunuz.En geç yarım saate yorumluyor karşıdaki hanım.Tabii öyle profesyonelce bi'şey beklemeyin ama en azından beni tatmin ediyor.İlgilenenler özelden mesaj atsın buradan site linki paylaşamıyorum.
Tüm bunlara ek olarak her gün medyumların olduğu bir twitter hesabı var belli saatlerde sorunuzu soruyorsunuz tarot kartlarından sizin için bakarak cvplıyorlar.Tek soru hakkı her gün.Merak edenler msj atsın dediğim gb bunu da göndereyim.Artık para vermeyelim iyi bi'falcı çıkana kdr böyle sitelerden birazcık da olsa merak ettiklerimizi öğreniriz paramız cebimize kalır en azından ben öyle yapıyorum o yüzden paylaşmak istedim
kimmiş o nerde bakıyor
tatlım rica etsem twitter daki tarot bakanın link isim adres ws bana yazar mısın? teşekkürler
Bahçelideki süheylaya sakın gitmeyin!!! Koyukahvedekini demiyorum. medyum süheyla diye kocaman yazmış, ona diyorum. Kazık yersiniz.
Kızlar ücretsiz kahve falı bakan bir site buldum 2-3 haftadır arkadaşlarıma da öneriyorum hepimiz memnunuz en azından evde,cafede istediğiniz zmn kapattığınız kahve falının 3 fotoğrafını çekiyorsunuz ve gönderiyorsunuz.En geç yarım saate yorumluyor karşıdaki hanım.Tabii öyle profesyonelce bi'şey beklemeyin ama en azından beni tatmin ediyor.İlgilenenler özelden mesaj atsın buradan site linki paylaşamıyorum.
Tüm bunlara ek olarak her gün medyumların olduğu bir twitter hesabı var belli saatlerde sorunuzu soruyorsunuz tarot kartlarından sizin için bakarak cvplıyorlar.Tek soru hakkı her gün.Merak edenler msj atsın dediğim gb bunu da göndereyim.Artık para vermeyelim iyi bi'falcı çıkana kdr böyle sitelerden birazcık da olsa merak ettiklerimizi öğreniriz paramız cebimize kalır en azından ben öyle yapıyorum o yüzden paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?