demek ki sana bağlı güzel bi şekilde gelişip gelişmemesi :) sen yön vericeksin, yani fallarda bazı şeyler çıkıyo da onları yapıp yapmamız biraz da bizim elimizde tamam bazı şeyler kader ama kaderin bir kısmına da biz yön veriyoruz bu açıdan bak bir de
özel msj hakkım olsa sana birini önericem açıkca söylüyo ama zaman konusunda biraz sıkıntı olabiliyo bazen cafelerde falan bakan bi bayan değil özerk çalışıyo 100 ü dolduruyum da bi
bizede versen canım
çok teşekkürler canım..sağolwhattodoknow ve metumetu maillerinize cwp verdim
whattodoknow ve metumetu maillerinize cwp verdim
eh bi sor bakalım bizimle ne paylaşılmış ki?:)henüz isim tlf adres wermedi ki arkadaş saolsun..ya benım gordugum kadarıyla burası bı paylasım topiği madem ozleden yazıcaksınız ne dıye topiğe gırersınız anlamam yan
eh bi sor bakalım bizimle ne paylaşılmış ki?:)henüz isim tlf adres wermedi ki arkadaş saolsun..
eh bi sor bakalım bizimle ne paylaşılmış ki?:)henüz isim tlf adres wermedi ki arkadaş saolsun..
Belki de amaç merak oluşturmaktırşahsım adına falcıların da takip edip bu sitede yönlendirmeler yaptırmaları hiç hoşuma gitmiyor biz burada ne güzel tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize fikir veriyoruz
biraz beklemeyi uygun gördüm.çünkü öneren arkadaş yani gizzz rumuzlu arkadaş yeni üye değil.o insandan izin almadan bana telefon adres weremiyordur.yani günahını alamam reklam fln yapmaz bizim gibi iyi falcı o da arıyor.benim söylemek istediğim şu,yani henüz özelden bir isim adres paylaşımı olmadı.zaten paylaşırsa o zaman da ben o falcıdan izin alıp merak edenlerle paylaşırım.bende amacın sadece dıkkat cekmek oldugunu dusunuyorum bı ınsan fellık fellık ıyı falcı arıyosa kesın bı sıkıntısı vardır ve bu yuzden falcı arıyodur eee dertlı ınsan dertlının halınden anlar buraya gelıpte yok ozelden yazıyım yok bıkac kısıye soylıycem demez acık acık yazar
bir kağıda arapça yazılar da yazdı mı?:) bir ark.burada paylaşmıştı epey zaman önce.arapça okumayı biliyormuş kendisi.cengiz yazarken okumuş çok komik sacma şeyler yazıyormuş.zaten werdiği tarihlerde hiç bir şey gercekleşmez.moralini bozmak istemem ama cengize çek çizgiyi..merhaba arkadaşlar,
bugün uzun arada sonra gittiğim falcıyı değiştirdim. Turuncu cafede ki "Cengiz"e gittim.
Gerçekten çok memnun kaldım. Eğer gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.Çünkü banada çok nadir falcılar bakabilir ve o da onlardan birisi oldu :)
bir kağıda arapça yazılar da yazdı mı?:) bir ark.burada paylaşmıştı epey zaman önce.arapça okumayı biliyormuş kendisi.cengiz yazarken okumuş çok komik sacma şeyler yazıyormuş.zaten werdiği tarihlerde hiç bir şey gercekleşmez.moralini bozmak istemem ama cengize çek çizgiyi..
3 kez gittim ilk ikisinde hoş karşıladı kahve falı baktırmıştım 10tl ye , üçüncüsünde de yine kahve baktırdım ama hanfendinin hoşuna gitmedi bana üstü kapalı tarot baktırmamı ve yüzü asık bir şekilde bunu belirtti tarot 20 tl imişşşş o tatlı yüz biranda cadıya dönüşü verdi ben müşteriysem canım neye baktırmak istiyorsa ona baktırırım son zamanları müşteriside artmış ama sölediklerinden şuana kadar çıkan olmadı bunuda cızzzzzzzzdımmmmmmmmmm. yokmu şu koskoca ankarada iyi bir falcı 2 kez gidiyoruz 3.sünde fosssssss çıkıyorlarrrrr offffffffff.Ben meryeme ilk gittigimde eski sevgilim icn gitmistim ondan hayir gelmez dedi birak onu dedi yeni biri gelicek dedi kisiligini soledi herseyi tarif etti arabasi var dedi sonracima dediklerini 3 hafta icnde cikti
ben bir daha gittim yenisinden ayrildiktan sonra hayirsiz olan la en sonuncusu geri doncek dedi 2 ay verdi ikisiylede karsilasma ve konusmalarim oldu ama sonuc olumlu olmadi
3 hafta kadar once bi daha gittim yine ikiside doncek dio zamn verdi birisiyle olcak digerini istemiycksn dedi bakalim nolcak
Kisa bakiyo iki dk da yakin zamani biliyo glecekte tutturduklari oldu ama bilemiyrum
musterisi cok oldndan biraz havalandi gibi geldi bana
güvenilir birisimidir nerde vede kaça bakıyor bay bayansincan yakınlarında oturan varsa birini önerebilirim felaket bişe
Canım bizimle de paylaşır mısın herkesin özel msj yazma hakkı yok.Evde falan bakıyorsa vermek istemeyebilirsin haklı olarak ama cafedeyse bizde bilmek istiyoruuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?