Ankara'daki Falcılar

yıldız hanım neşesi yerindeyse iyi bakar birde ona sabah saatlerinde gitmek lazım o zaman iyi bakıyor uzun bakıyorr

ben yıllar önce baktırmıştım her dediği çıkmıştı..geçenlerde tekrar gittim bekliyorum olmasını

kızlar bende ankarada fal baktırmak istiyorum önerileriniz nelerdir çok falcı war ama karar veremedim ve fiyatları ne kadar?

benim yurdum geçen sene bahçelideydi sık sık giderdim su ablaya:) Çok tatlı pozitif kadındır sırf enerjisi için bile gidilir söylediklerinde ise çıkanlar oldu evet:) 1 vakte kadar s harfli bi sevgilin olcak demişti o günün gecesinde olmuştu

evt ben gül hanıma gittim çokta memnun kaldım,bana kolay kolay kimse bakamıyor,açıkca söleyim bu kadarını hiç beklemiyordum tavsiye ederim turuncu kafede çalışıyor bildiğim kadarıyla hala ordamı bilmiyorum.

Arkadaslar Semrin'e gideniniz var mı? Dediklerinden cıkan falan? Ben begenmemiştim inandırıcı da gelmemisti ama merak ettim siz nasıl buluyorsunuz?Dediklerinden yasadıgınız oldu mu?

arkadaşlar kesinlikle reklam amaçlı söylemiyorum,ben çok falcı gezdim,fakat gül hanımda farklı bir şey var maneviyatı çok yüksek beni çok rahatlattı,önce geçmişle ilgili bir kaç şey söyedi,daha sonra içinde bulunduğum konuda bilgilr verdi ve yakın gelecekle ilgili birşeyler söyledi,beni çok şaşıttı açıkcası tavsiye ediyorum...

Kesinlikle size burda akıl verecek değilim. ama birkaç düşüncemi sizinle paylaşmak istiyorum. benim ankarada gitmediğim falcı kalmadı neredeyse , izmirde de öyle . evet içlerinde çok iyiler var . özellikle ankarada mustafa'nın bana dediği herşey tek tek çıkıyor , belki bizim enerjimiz çok iyi tutuyor bilemiyorum ama her dedği muhakkak çıkıyor. fakat şöyle birşey var Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz
5 / MÂİDE - 90 diyor ayett . gençlik dedim umut dedim terapi dedim , /inandığımdan değil ama konuşunca rahatlıyorum diye kendime kılıflar uydurdum / fakat hesaba katmadığımız birşey var dostlarım ALLAH BÜTÜN HESAPLARI BOZANDIR, NE KADAR GİDİP PLANLARDA YAPSAK ALLAH ONLARI BOZABİLİR. TEK YAPMAMIZ GEREKEN DUA ETMEK . O ZAMAN HER İSTEDİĞİN OLUYOR ZATEN .OLMUYORSA DA O SENİN HAKKINDA HAYIRLI DEĞİLMİŞ DEMEK Kİ. BU SÖYLEDİKLERİMİ HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ ASLINDA FKAT ÖNÜNE GEÇEMİYORSUNUZ NEFSİNİZİN BENDE ÖYLEYDİM DELİ GİBİ HASTALIK OLMUŞTU ARTIK BENDE FALCIYA GİTMEK. BİR GECE BENİ SIKTILAR UYKUMDA FALLARDAN DOLAYI ÇOK KORKTUM VE SONRA OTURDUM DÜŞÜNDÜM ALLAH VARKEN ONLAR KİM ? ALLAHIN VERDİĞİ İLİMİ PARAYLA SATIYORLAR EN BÜYÜK GÜNAH ALLAHA ŞİRK KOŞMAK. KİMSEDEN HAYR BEKLEMEYİN ARKADSLAR ÖZELLİKLE BİR VAKİT NAMAZ KILMAYAN O FALCILARDAN ASLA. AYAKKABINIZIN BAĞCIĞINA VARANA KADAR ALLAHTAN İSTEYİN İNANIN Kİ KAZANAN SİZ OLACAKSINIZ.
Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.)
(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.)

(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.)

ARKADAŞLAR BAŞINIZ AĞRITTIM HAKKINIZI HELAL EDİN AMA BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYDIM YENİ TÖVBE ETTİM SİZDE BUNLARLA UĞRAŞMAYIN BOŞVERİN , DUA VE SEVGİ İLE..

arkadaşlar sevgi kafe kapanmış Nur hanımı arıyorum nerde olduğunu bilen varsa cvp yazarsa çok sevinirim.

arkadaşlar sevgi kafe kapanmış Nur hanımı arıyorum nerde olduğunu bilen varsa cvp yazarsa çok sevinirim.

Yine sevgi kafe diye bir yerde sakaryada şu balıkçıları geçince sağa dön köprünün biraz ilerisinde. Nur bazı şeyleri bilir ama ilk falı iyidir sonra baktıkları beni pek memnun etmemişti ama hoş sohbet iyi bir hanım.

orası farklı bir sevgi kafe değil mi

Arkadaslar Semrin'e gideniniz var mı? Dediklerinden cıkan falan? Ben begenmemiştim inandırıcı da gelmemisti ama merak ettim siz nasıl buluyorsunuz?Dediklerinden yasadıgınız oldu mu?

ben pek memnun kalmadım bir süür harf söylüyo o var mı bu varmı beğenmedim.

Son düzenleme:

Bura fal topiği arkadasım kendi fikrini genelden paylaşma herkes istediğini yapar. sonuçta burdaki herkes belli yasta ve aklı fikri olan insanlar kimseyi fal baktırmamız ilgilendirmez tavsiyeni kendine sakla

arkadaşlar banada ankarada önereceğiniz falcı varmı bahçelide süheyla varmış tarot el falı ve kahve falına bakıyormuş nasıl giden varmı cevap verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…