Bu forumdaki herkes fesat herkesin işi gücü yok sana taktı çok sağlıklı bir ruh hali
3 kez gittim ilk ikisinde hoş karşıladı kahve falı baktırmıştım 10tl ye , üçüncüsünde de yine kahve baktırdım ama hanfendinin hoşuna gitmedi bana üstü kapalı tarot baktırmamı ve yüzü asık bir şekilde bunu belirtti tarot 20 tl imişşşş o tatlı yüz biranda cadıya dönüşü verdi ben müşteriysem canım neye baktırmak istiyorsa ona baktırırım son zamanları müşteriside artmış ama sölediklerinden şuana kadar çıkan olmadı bunuda cızzzzzzzzdımmmmmmmmmm. yokmu şu koskoca ankarada iyi bir falcı 2 kez gidiyoruz 3.sünde fosssssss çıkıyorlarrrrr offffffffff.turuncudaki gül hanıma gideniniz varmı nasıl birisidir attıkları tutarlımıdır.
bugün arkadaşım beni bahçelide 7.caddede bi kafeye götürdü su abla ve medyum yasemin diye iki falcıları vardı. biz su ablaya 20 tl ye doya doya kahve ve tarot baktırdık inanılmazdı kadın çok net baktı tarot falıma mutlaka gidin kızlar.kafenin adını unuttum ama:))
3 kez gittim ilk ikisinde hoş karşıladı kahve falı baktırmıştım 10tl ye , üçüncüsünde de yine kahve baktırdım ama hanfendinin hoşuna gitmedi bana üstü kapalı tarot baktırmamı ve yüzü asık bir şekilde bunu belirtti tarot 20 tl imişşşş o tatlı yüz biranda cadıya dönüşü verdi ben müşteriysem canım neye baktırmak istiyorsa ona baktırırım son zamanları müşteriside artmış ama sölediklerinden şuana kadar çıkan olmadı bunuda cızzzzzzzzdımmmmmmmmmm. yokmu şu koskoca ankarada iyi bir falcı 2 kez gidiyoruz 3.sünde fosssssss çıkıyorlarrrrr offffffffff.turuncudaki gül hanıma gideniniz varmı nasıl birisidir attıkları tutarlımıdır.[/QUOTEturuncudaki güle ben gittim arkadaşlar,ve çok şaşırdım ,biraz ön yargılıydım ama bana söyledikleri,bir çoğu çıktı imkansız dediğm bir şey oldu ben çok şaşırdım.
3 kez gittim ilk ikisinde hoş karşıladı kahve falı baktırmıştım 10tl ye , üçüncüsünde de yine kahve baktırdım ama hanfendinin hoşuna gitmedi bana üstü kapalı tarot baktırmamı ve yüzü asık bir şekilde bunu belirtti tarot 20 tl imişşşş o tatlı yüz biranda cadıya dönüşü verdi ben müşteriysem canım neye baktırmak istiyorsa ona baktırırım son zamanları müşteriside artmış ama sölediklerinden şuana kadar çıkan olmadı bunuda cızzzzzzzzdımmmmmmmmmm. yokmu şu koskoca ankarada iyi bir falcı 2 kez gidiyoruz 3.sünde fosssssss çıkıyorlarrrrr offffffffff.turuncudaki gül hanıma gideniniz varmı nasıl birisidir attıkları tutarlımıdır.[/QUOTEturuncudaki güle ben gittim arkadaşlar,ve çok şaşırdım ,biraz ön yargılıydım ama bana söyledikleri,bir çoğu çıktı imkansız dediğm bir şey oldu ben çok şaşırdım.
bu gül dediginiz bayan sarı saçlı bayan mı masa lambası falan var o kişi mi?
eskişehirde bir hoca var.aytaç hoca tel de bakıyor.bir haftada dualarla işimi halletti.
arkadaşlar sevgi kafe kapanmış Nur hanımı arıyorum nerde olduğunu bilen varsa cvp yazarsa çok sevinirim.
Yine sevgi kafe diye bir yerde sakaryada şu balıkçıları geçince sağa dön köprünün biraz ilerisinde. Nur bazı şeyleri bilir ama ilk falı iyidir sonra baktıkları beni pek memnun etmemişti ama hoş sohbet iyi bir hanım.
Arkadaslar Semrin'e gideniniz var mı? Dediklerinden cıkan falan? Ben begenmemiştim inandırıcı da gelmemisti ama merak ettim siz nasıl buluyorsunuz?Dediklerinden yasadıgınız oldu mu?
orası farklı bir sevgi kafe değil mi
Kesinlikle size burda akıl verecek değilim. ama birkaç düşüncemi sizinle paylaşmak istiyorum. benim ankarada gitmediğim falcı kalmadı neredeyse , izmirde de öyle . evet içlerinde çok iyiler var . özellikle ankarada mustafa'nın bana dediği herşey tek tek çıkıyor , belki bizim enerjimiz çok iyi tutuyor bilemiyorum ama her dedği muhakkak çıkıyor. fakat şöyle birşey var Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz
5 / MÂİDE - 90 diyor ayett . gençlik dedim umut dedim terapi dedim , /inandığımdan değil ama konuşunca rahatlıyorum diye kendime kılıflar uydurdum / fakat hesaba katmadığımız birşey var dostlarım ALLAH BÜTÜN HESAPLARI BOZANDIR, NE KADAR GİDİP PLANLARDA YAPSAK ALLAH ONLARI BOZABİLİR. TEK YAPMAMIZ GEREKEN DUA ETMEK . O ZAMAN HER İSTEDİĞİN OLUYOR ZATEN .OLMUYORSA DA O SENİN HAKKINDA HAYIRLI DEĞİLMİŞ DEMEK Kİ. BU SÖYLEDİKLERİMİ HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ ASLINDA FKAT ÖNÜNE GEÇEMİYORSUNUZ NEFSİNİZİN BENDE ÖYLEYDİM DELİ GİBİ HASTALIK OLMUŞTU ARTIK BENDE FALCIYA GİTMEK. BİR GECE BENİ SIKTILAR UYKUMDA FALLARDAN DOLAYI ÇOK KORKTUM VE SONRA OTURDUM DÜŞÜNDÜM ALLAH VARKEN ONLAR KİM ? ALLAHIN VERDİĞİ İLİMİ PARAYLA SATIYORLAR EN BÜYÜK GÜNAH ALLAHA ŞİRK KOŞMAK. KİMSEDEN HAYR BEKLEMEYİN ARKADSLAR ÖZELLİKLE BİR VAKİT NAMAZ KILMAYAN O FALCILARDAN ASLA. AYAKKABINIZIN BAĞCIĞINA VARANA KADAR ALLAHTAN İSTEYİN İNANIN Kİ KAZANAN SİZ OLACAKSINIZ.
Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.)
(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.)
(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.)
ARKADAŞLAR BAŞINIZ AĞRITTIM HAKKINIZI HELAL EDİN AMA BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYDIM YENİ TÖVBE ETTİM SİZDE BUNLARLA UĞRAŞMAYIN BOŞVERİN , DUA VE SEVGİ İLE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?