şevki nuray ne kadara bakıyo canım?
Canım kaça baktırdın?Kızlar merhabaa :)
Bende hemen hemen tüm falcılara gittim . Ve dün sanırım jübilemi yaptım .
Turuncu Kafe'de Gül Hanım ... Hem pozitif enerjisiyle hem tutarlı tespitleriyle ''Budur'' dedirtti bana .
Bende fal baktığımı söyledim . Kendisine de bir kaç şey söylememi istedi . Beni sevdi galiba kahve diye oturdum . Tarot bakımı da yaptı bana ve ücret almadı .
Ben çok çok memnun kaldım yani isabetli tahminlerinden
Kızlar eskiden şu bestekarda mantıcıda bakan Aysu vardı ya şimdi evinde bakıyormuş arkadaşım gitmiş bildiğini söyledi benim falımda sadece anlık birkaç şey tutturmuştu. Tekrar bir gidip baktırsam mı diye düşünüyorum siz memnun kalmışmıydınız. off yeni bir falcı bulamadık kaldık mı yine eskilere
Ay bu sefer bende bilmemesini istiyorum, cok olumsuz seyler dedi
Siz ne zaman gitmistiniz?
İlgilendiklerini soylersen daha yardimci olabilirim, pek adres anlatamam da ben
valla hepsiyle ilgileniyorum en iyisi en memnun kaldığınız hangisiyse onu söyleyin bayadır fal diye yanıp tutuşuyorum ama parasından ziyade yalan yere ümitlendirmicek birini istiyorum
çıkmaz tasalanma...kurşun dökersem işlerin düzelir diyor.sen anla artık mewzuuyuAy bu sefer bende bilmemesini istiyorum, cok olumsuz seyler dedi
Siz ne zaman gitmistiniz?
Arkadaşlar yakın geleceği iyi bilen yani İKİ yada ÜÇ AYLIK zaman dilimini iyi tahmin yapan nokta atışı yapan bir falcı lazımmm banaaaa. hala bulamadım bennnnn.... Bilen varmıı????????
Arkadaslar bu falcılar hep olumlu konusmaya mı calısıyorlar? Olacak, donecek, işe gireceksin gibi. Olumsuz konusup musteriyi kacırmamak için bi taktik falan mı sizce?
Yildiz ve sevgi cafe Nur haric bence evet.
Ben de hoslandigim biri icin gidiyordum, bunlarin hepsi bana olacak olacak dedi. Sadece Yildiz ve Nur olmayacak, senden hoslanmiyor demisti.
Hepmizin sevdigi, hoslandigi, bekledigi biri var bu falcilar da bunu bildikleri icin damardan giriyorlar ya.
En son gittimde Yildiz bana olumsuz fena konusmustu, sanirsin dunyam batmis. Son seferde bilemedi bence, bana resmen metres olacaksin dedi!!!!
Adam gibi biri yok Ankara'da, ben artik buna kanaat getirdim.
Yok artık ne diyeceklerini şaşırıyorlar bazen resmen, bosver. Ben de coguna notunu verdim kafamda, Turuncu cafedeki Yasemin'in tahminlerini merak ediyorum. Onu denedin mi? Bu Yıldız Ortakoy cafedeki mi?
Ta kendisi :)
İlk baktığı faldaki her şey çıkmıştı, o yüzden bu ikincide şok oldum, korkunç şeyler söyledi.
Bana da ilk falı hiç tutturamamıştı şimdi ana yönelik olanlar isabetli diye aklım karıştı. Ama çok yakın gelecekte belli olacak birşey söyledi eğer o tutarsa hbr veririm yok eğer dediği gibi olmazsa bana duymak istemediğim ama söylediği o konuda da içim rahatlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?