Ankara'daki Falcılar

Kızlar merhabaa :)
Bende hemen hemen tüm falcılara gittim . Ve dün sanırım jübilemi yaptım .

Turuncu Kafe'de Gül Hanım ... Hem pozitif enerjisiyle hem tutarlı tespitleriyle ''Budur'' dedirtti bana .
Bende fal baktığımı söyledim . Kendisine de bir kaç şey söylememi istedi . Beni sevdi galiba kahve diye oturdum . Tarot bakımı da yaptı bana ve ücret almadı .
Ben çok çok memnun kaldım yani isabetli tahminlerinden

Canım kaça baktırdın?

Ben birkaç kez gittim. Hiçbiri tutmadı. Memnun kalmadım yani.

İlgilendiklerini soylersen daha yardimci olabilirim, pek adres anlatamam da ben

valla hepsiyle ilgileniyorum en iyisi en memnun kaldığınız hangisiyse onu söyleyin bayadır fal diye yanıp tutuşuyorum ama parasından ziyade yalan yere ümitlendirmicek birini istiyorum

valla hepsiyle ilgileniyorum en iyisi en memnun kaldığınız hangisiyse onu söyleyin bayadır fal diye yanıp tutuşuyorum ama parasından ziyade yalan yere ümitlendirmicek birini istiyorum

Valla bilemiyorum, hepsi birbirinden kotu..benim favorim Yildiz di ama son gittigimde o da beni bir sinir etti. O yuzden hicbir tavsiye vermiyorum, hepsi sallliyor ara sira tutturan cikiyor.

neden reklam amaçlı gireyim burda herkez yorum yapıyor bende kendi fikrimi söyledim reklam bunun neresinde pardon...tekrar yazıyorum benim memnun kaldığım iki kişi var biri gül hn,biride yasemin hn ikiside turuncu cafede daha dün arkadaşlarımı gönderdim bana teşekkür ettiler

merhaba
Dikmende fal bakan yasemin hanım hakkında bilginiz var mı ben gitmeyi planlıyorum.Ama verdiğim paraya da değsin istiyorum sizde tahmin ederseniz.Bilen arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilir mi sevgiler..

Arkadaşlar yakın geleceği iyi bilen yani İKİ yada ÜÇ AYLIK zaman dilimini iyi tahmin yapan nokta atışı yapan bir falcı lazımmm banaaaa. hala bulamadım bennnnn.... Bilen varmıı????????

Arkadaşlar yakın geleceği iyi bilen yani İKİ yada ÜÇ AYLIK zaman dilimini iyi tahmin yapan nokta atışı yapan bir falcı lazımmm banaaaa. hala bulamadım bennnnn.... Bilen varmıı????????

öyle bir falcı olduğunu hiç sanmıyorum ankara da ki bazı falcıları bilirim ama dediğin gibi biriyle hiç karşılaşmadım.

Kızlar bugün Yıldız'a gittim ana yönelik bildikleri başarılıydı yakın gelecekle ilgili de tutarlı umarım doğrudur. Bana daha önce baktığı falda pek birşey bilememişti bu sefer formunda mı yakaladım ya da benim kanallarım çok açıktı bilemeyeceğim. Söylediği şey pek de duymak istediğim birşey değildi hani şu kabullenmek istemediğimiz tarzda olan şeylerden Fala güvenip karar vermek ya da adım atmak istemiyorum. Sizlere dedikleri tutmuş muydu :18:

Ayrıca Güneş'in yanında Esma diye bir kadın başlamış arkadaşım baktırmış fena değil 10 liralık bir fal için iyi bildiğini söyledi. Ana yönelik isabetli söylemiş. Bir ara onu ben de deneyeceğim buradan yazarım.

Arkadaslar bu falcılar hep olumlu konusmaya mı calısıyorlar? Olacak, donecek, işe gireceksin gibi. Olumsuz konusup musteriyi kacırmamak için bi taktik falan mı sizce?

Arkadaslar bu falcılar hep olumlu konusmaya mı calısıyorlar? Olacak, donecek, işe gireceksin gibi. Olumsuz konusup musteriyi kacırmamak için bi taktik falan mı sizce?

Yildiz ve sevgi cafe Nur haric bence evet.

Ben de hoslandigim biri icin gidiyordum, bunlarin hepsi bana olacak olacak dedi. Sadece Yildiz ve Nur olmayacak, senden hoslanmiyor demisti.

Hepmizin sevdigi, hoslandigi, bekledigi biri var bu falcilar da bunu bildikleri icin damardan giriyorlar ya.

En son gittimde Yildiz bana olumsuz fena konusmustu, sanirsin dunyam batmis. Son seferde bilemedi bence, bana resmen metres olacaksin dedi!!!!

Adam gibi biri yok Ankara'da, ben artik buna kanaat getirdim.

Yok artık ne diyeceklerini şaşırıyorlar bazen resmen, bosver. Ben de coguna notunu verdim kafamda, Turuncu cafedeki Yasemin'in tahminlerini merak ediyorum. Onu denedin mi? Bu Yıldız Ortakoy cafedeki mi?

Yok artık ne diyeceklerini şaşırıyorlar bazen resmen, bosver. Ben de coguna notunu verdim kafamda, Turuncu cafedeki Yasemin'in tahminlerini merak ediyorum. Onu denedin mi? Bu Yıldız Ortakoy cafedeki mi?

Ta kendisi :)

İlk baktığı faldaki her şey çıkmıştı, o yüzden bu ikincide şok oldum, korkunç şeyler söyledi.

Ta kendisi :)

İlk baktığı faldaki her şey çıkmıştı, o yüzden bu ikincide şok oldum, korkunç şeyler söyledi.

Bana da ilk falı hiç tutturamamıştı şimdi ana yönelik olanlar isabetli diye aklım karıştı. Ama çok yakın gelecekte belli olacak birşey söyledi eğer o tutarsa hbr veririm yok eğer dediği gibi olmazsa bana duymak istemediğim ama söylediği o konuda da içim rahatlayacak.

Cnm takma eĞer forumu iyice tararsan Yıldız dan memnun kalanlar sayısı çok az o yüzden boşver. Birde şunu anlamıyorum bize falcılar bedavaya fal bakmıyorlar bu yüzden yok keyfi yerinde yok; yok moral iyiydi iyi fal baktı ben bu mantığa karsıyım sonuçta iş yapıyorsa adam akıllı iş yapmaları lazım o yüzden Yıldız ve Yıldız gibilerine para vermek saçma. Sonuçta parayı sokaktan toplamıyoruz. O yüzden biz fal baktıranlar bu tarz insanlara gitmeyelimki akılları başlarına gelsin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…