ben gittim bu hatuna...daha masaya oturmadan falı kaça baktığımı biliyorsun değil mi dedi.buz kesildim.neyse biliyorum dedim.dağınık bi sürü şey anlattı aklımda bile tutamadım.sonra çok net tarihlr saatler isimler werdi.üstünden 1.5 ay gecti.hiç bir şey çıkmadı.yani geçin yasemini..içinde olduğun anı biliyor.hepsi bu kadar.ayrıca benden 30 tl istemişti.demek ki fiyat konusunda da dürüst değil.kızlar lınktekı bu reklammı degılmı turuncu kafedekı yasemıne bakanlar soylesın lutfennnnnhttp://www.kadinlarkulubu.com/tarot-ozel-bolumu/493880-falimda-cikan-adamla-tanistim.html
valla bende hesapladım da ankarada şu falcılara verdiğim parayla neler neler yapardım.. Bende bakıyodum bi ara çok kötü bi his geliyo ya insanların umutlarından para almak korkunç bir şey o sana umut bağlıyor sonuçta.Onun üzüntüsünden çıkar sağlamk gibi bir şey.iyiki bıraktım yoksa çok daha agır hissederdim buradanda sesleniyorum bugüne kadar siteden baktıklarım ve parayla baktıklarım hepinizin hakkına girdim umutlarınızı çaldım kendimden çok çok utanıyorum ama zararın neresinden dönsen kar demişler lafın kısası özür diliyorum. Şunuda söylüyeyim bu işi hakkıyla yapanlar dürüstler var verdiğin paraya hem değiyor hemde karşındakinin dürüst olduğunu bildiğinden için rahatlıyor,yeni bir yer keşfettim Kızılayda cafenin ve falcının adını vermiyeyim reklam olmasın isteyenler mesaj atsın yazarım.
ben gittim bu hatuna...daha masaya oturmadan falı kaça baktığımı biliyorsun değil mi dedi.buz kesildim.neyse biliyorum dedim.dağınık bi sürü şey anlattı aklımda bile tutamadım.sonra çok net tarihlr saatler isimler werdi.üstünden 1.5 ay gecti.hiç bir şey çıkmadı.yani geçin yasemini..içinde olduğun anı biliyor.hepsi bu kadar.ayrıca benden 30 tl istemişti.demek ki fiyat konusunda da dürüst değil.
valla bende hesapladım da ankarada şu falcılara verdiğim parayla neler neler yapardım.. Bende bakıyodum bi ara çok kötü bi his geliyo ya insanların umutlarından para almak korkunç bir şey o sana umut bağlıyor sonuçta.Onun üzüntüsünden çıkar sağlamk gibi bir şey.iyiki bıraktım yoksa çok daha agır hissederdim buradanda sesleniyorum bugüne kadar siteden baktıklarım ve parayla baktıklarım hepinizin hakkına girdim umutlarınızı çaldım kendimden çok çok utanıyorum ama zararın neresinden dönsen kar demişler lafın kısası özür diliyorum. Şunuda söylüyeyim bu işi hakkıyla yapanlar dürüstler var verdiğin paraya hem değiyor hemde karşındakinin dürüst olduğunu bildiğinden için rahatlıyor,yeni bir yer keşfettim Kızılayda cafenin ve falcının adını vermiyeyim reklam olmasın isteyenler mesaj atsın yazarım.
Kızlar ben gecen sene bir arkadas vasıtası ile gitmiştim. Sanırım kadının adı Fatoştu. Ama su an ne yerini ne de adresini hatırlayabiliyorum, ama bana söylediği tarih verdiği her sey de cıktı. Hatta o kadar olamayacak bir sey di ki benim için tarih verdiği sey, olunca inanamamışttım sadece 1 hafta şaşırdı. Eğer biliyorsanız tekrar gitmek istiyorum Bana yardımcı olur musunuz. Çok acil bir fal seansına ihytiyacım var
bu falcıya gittim çok dağınık vede kopuk kopuk anlattığı için hiçbirşey anlamadan kalktım masadan gitti paracıklarımmm..ben gittim bu hatuna...daha masaya oturmadan falı kaça baktığımı biliyorsun değil mi dedi.buz kesildim.neyse biliyorum dedim.dağınık bi sürü şey anlattı aklımda bile tutamadım.sonra çok net tarihlr saatler isimler werdi.üstünden 1.5 ay gecti.hiç bir şey çıkmadı.yani geçin yasemini..içinde olduğun anı biliyor.hepsi bu kadar.ayrıca benden 30 tl istemişti.demek ki fiyat konusunda da dürüst değil.
özel msj yazdım.bekliyorum lütfenvalla bende hesapladım da ankarada şu falcılara verdiğim parayla neler neler yapardım.. Bende bakıyodum bi ara çok kötü bi his geliyo ya insanların umutlarından para almak korkunç bir şey o sana umut bağlıyor sonuçta.Onun üzüntüsünden çıkar sağlamk gibi bir şey.iyiki bıraktım yoksa çok daha agır hissederdim buradanda sesleniyorum bugüne kadar siteden baktıklarım ve parayla baktıklarım hepinizin hakkına girdim umutlarınızı çaldım kendimden çok çok utanıyorum ama zararın neresinden dönsen kar demişler lafın kısası özür diliyorum. Şunuda söylüyeyim bu işi hakkıyla yapanlar dürüstler var verdiğin paraya hem değiyor hemde karşındakinin dürüst olduğunu bildiğinden için rahatlıyor,yeni bir yer keşfettim Kızılayda cafenin ve falcının adını vermiyeyim reklam olmasın isteyenler mesaj atsın yazarım.
Cnm özel masj hakkım yok. Genelden paylasırmısın en azından bileleim kim bu falcı. Belki bizde gideriz yada giden arkadaşlar varsa en azından yorumları olur falcı hakkında.
bu bahsettiin neşe iskambil falı bakan neşe mi? kilolu sacını arkadan toplayan bir bayan mıöncelikle reklam yapmıyorum bi deneyimimi paylaştığımdan dolayı adres veriyorum bunu söyliyeyim. leman kültürün olduğu sokak varya ezgi kafede var orda konur 1 sanırım sokağın adı,ordan ezgi kafenin karşısından dümdüz sokağın bitimine kadar yürü köprüye çıkmadan sol tarafta en son bi bina var kahve yada daha koyu renkli. 2 cafenin arasında orda ikinci katta bina girişinde cafenin adı yok bunuda belirteyim.arkadaş vasıtasıyla gittim bi kaç kez orda başkasına baktırmıştım çıkmadı,sonra başkasını denedim orda bakır saçlı bi hanım benim randevularım çok olur iyi yakalayıp geldin dedi orayı işletiyormuş adı neşe baktırdım enerjisi iyi tuttu en saçma şeyleri bildi bi ilişkim vardı 5 günlük, çocuğun adını söyledim karakterini tek kelimeyle söyledi şok geçirdim ben,taşınma durumunu bildi,mahkeme var bunu bildi bayağı şeyi bildi diyebilirim.memnunum yani fiyatı 10 muydu 15 miydi yalan olmasın kartlarda sen soru sordukça cevap veriyor yani.
öncelikle reklam yapmıyorum bi deneyimimi paylaştığımdan dolayı adres veriyorum bunu söyliyeyim. leman kültürün olduğu sokak varya ezgi kafede var orda konur 1 sanırım sokağın adı,ordan ezgi kafenin karşısından dümdüz sokağın bitimine kadar yürü köprüye çıkmadan sol tarafta en son bi bina var kahve yada daha koyu renkli. 2 cafenin arasında orda ikinci katta bina girişinde cafenin adı yok bunuda belirteyim.arkadaş vasıtasıyla gittim bi kaç kez orda başkasına baktırmıştım çıkmadı,sonra başkasını denedim orda bakır saçlı bi hanım benim randevularım çok olur iyi yakalayıp geldin dedi orayı işletiyormuş adı neşe baktırdım enerjisi iyi tuttu en saçma şeyleri bildi bi ilişkim vardı 5 günlük, çocuğun adını söyledim karakterini tek kelimeyle söyledi şok geçirdim ben,taşınma durumunu bildi,mahkeme var bunu bildi bayağı şeyi bildi diyebilirim.memnunum yani fiyatı 10 muydu 15 miydi yalan olmasın kartlarda sen soru sordukça cevap veriyor yani.
çiğdemi ben de arıyorum.ama telini değiştirdi.buradan gitti.en azından yeni telefonunu bilen warsa yazsın lütfenArkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve bu sıra bi takım sıkıntılarım var. Ben gelecekten bahsetcek falcı merak etmiyorum benim merak ettiğim geçmişi ve o anı bilcek bir falcı böyle nokta atışı yapcak isim bilcek bir falcı zamanında necatibeyde palmiye cafede çiğdem hanım vardı ona gidenler neyi kastettiğimi bilir ve çiğdem hanım şuan kayıplarda şayet yerini telini bilen varsa paylaşılmasını çook isterim.Ayrıca lütfen bildiğiniz dediğim gibi nokta atışı yapcak bi falcı varsa en kısa zamanda cvp yazın hanımlar nolurrr...
çiğdemi ben de arıyorum.ama telini değiştirdi.buradan gitti.en azından yeni telefonunu bilen warsa yazsın lütfen
cuma günü turuncu cafe de güle baktırdım tek kelime ile berbaaaaaaaaaaaatttt üç cümle söyledi onlarda kahvedeki klasik cümleler için sıkılmış bir mahkeme var çok iyi niyetlisin herkes bundan faydalanıyor bu kadar verdiğim paraya acıdığımı yada aptal yerine konduğumu hatırlamıyorum
Kızlar haftasonu arkadaşım Deniz diye bir transeksüelden randevu almıştı yani arkadaşım öyle demeseydi ben doğuştan kadın derdim..hep beraber Dikmen caddesindeki evine gittik sadece tarot bakıyor kartları yorumluyor bazı konulara isabet etti fakat bana söyledikleri çok genel geldi. Arkadaşım ise çok memnun kalmıştı. Daha önce Deniz'e baktıran oldu mu. dedikleri çıkar mıBu gidişle denemediğim falcı kalmadı ama doğru düzgün işte bu diyebileceğim de yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?