haklısınız galiba.ama bu mustafa adı da çok sık geçiyor.
bilginiz var mı?
medyum ayhanın sitesini incelersen ünlülere baktığı falların çıkmadığını görürsün tatlım:) gazete magazin haberlerini yayınlamış atıyorum ceyda düvencinin bebeğine kurşun dökmeye gitmiş bir de oğlun olacak demiş kadın boşandıBir de Gulistan diye bir hatun var, yine pahali ama isabetli olanlardan...
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/325089-izmirdeki-falcilar-671.html
Ben telefonda baktirmak niyetindeyim sekerim, medyum ayhan diyip google larsan numarasi var. 150 tl ye bakiyormus, 5 fal parasi yani .
Bir de Istanbulda Elmira diye bir hatun gordum, onun da medyum elmira diye bir facebook sayfasi var, ordan ulasabilirsin zannimca.
Bir de Istanbulda Mercan Sayhan diye bir hatun varmis, yine de telefonda bakanlardan, ama bundan emin degilim.
Geriye kalanlar fis bence, bu ucu pahali ama gayet guzel bakiyormus. Ivir zivira para vercegime , toplayip bir kerede baktiririm diye dusundum.
peki dediklerinden çıkanlaroldu mu?
ben mart ayının 6 sı gibi gitmiştim sanırım.söyledikleri zamanla ilgili şeyler.ama bu ay bir gelişme olacağını söyledi.kesinlikle rahat olmamı vs vs. ama durumla ilgili inanılmaz başarılıydı.yüzündeki benin nerede olduğuna kadar söyledi.
hmm artist gibi biraz deneyeyim o zaman onu yarın gitmiycem, haraketlerine kızdım unutsun beni bi kaç haftaya bi daha ararım bakalım tutumu aynı mı olucak
ilk başta banad öyle geldi.hatta yüzünede söyledim ulaşmak ne kadar zor oldu size biraz kaprislisiniz herhalde dedim.ama sonradan garip bir samimiyet oldu.bir arkadaşımı yönlendirdim ona.arkadaşıma vallayeteride al gel kısır yapıp yiyelim falan demiş.geçen cumartesi gitmek istedim.5 gibi haberleşelim müşterim var dedi. 6 gibi aradım cevap vermedi.sonra geride aramadı bende aramadım bir daha
artist; bi günde 50 tl alıcak 2 kişi 100 çağırır tabii :)[/
ben toplam 3 defa gittim.2 ci sefer aradığımda biraz zaman geçseydi falan dedi.ama ikinci ve üçüncü baktırdığım ilkinin tekrarıydı.
artist; bi günde 50 tl alıcak 2 kişi 100 çağırır tabii :)[/
ben toplam 3 defa gittim.2 ci sefer aradığımda biraz zaman geçseydi falan dedi.ama ikinci ve üçüncü baktırdığım ilkinin tekrarıydı.
ilginç geldi bakalım bana neler diycek, ben süheyla hanıma nerdeyse her ay giderim başarılı ama senin eylüldeki gibi bazenlere tekrar oluyo :)
ilginç geldi bakalım bana neler diycek, ben süheyla hanıma nerdeyse her ay giderim başarılı ama senin eylüldeki gibi bazenlere tekrar oluyo :)
süheyla hanım kaç liraya bakıyor.biliyor musun?
senin hoşlandıgın yabancı biri vardı, olmadı mı o canım...
ben de 28 yasında bekarım, işim gücüm, e güzelliğim de yerinde sayılır ama ben de kısmetsiziminsanın arkadaşları evlenince çevresinde mutlu çiftler görünce insan imreniyor doğal olarak, hatta zaman zaman insanın isyan noktasına geldiği oluyor... ben arkadaslara kahve falı baktırırım arada. zaten söylenen şeyler de çıkmaz, ben de umut bağlamam boşa, fala para vermem, verilen paraya da yazık derim... hayata umut bağlamak lazım, fallara değil... hayattan beklentiler olumlu yönde olursa, pozitif enerji yayarsak sonuçları da olumlu olur dıye düşünüyorum...
süheyla hanım kaç liraya bakıyor.biliyor musun?
arkadaşlar,
çok fena daraldım.yok mu şöyle adam gibi önerebileceğiniz biri yoksa süheyla hanıma gidip 40-50 tl yi vereyim mi?
Bu o iste, daha olup olmama kismi muglakta
Ben de bu aralar isyan noktasindayim, o yuzden fal zirvaligina tekrar basladim galiba
ben de yabancı biriyle göruşuyorum ınternetten, ama o da buraya gelemıyor bir türlü, biz seviyoruz ama kavuşamadıktan sonra, o da aynı kapıya çıkıyor, hatta daha cok acı verıyor...hayırlısı canım. senınki platonik mi, tanısıyor konusuyor musunuz,tavrı nasıl, nasıl gidiyor peki?
Bence Suheylaya git sekerim, daraldiysan iyi gelir, pozitif enerji yuklu bir hanim. Ben falsepetindeki Ilkayin da enerjisini begendim.
Icin daraliyorsa Yildiz dan uzak dur derim, inanilmaz negatif enerji barindiriyor .
elbetteki içimi rahatlatmak istiyorum ama,sonuçta her seferinde daha çok umutlanıyorum.bana beklememi söylenen zamanlar daha dolmadı bile.( evim cafe gülcan bu hafta için gelişme olacağını söylemişti ama olmadı maalesef) ama daralıyorum,çatlayacak gibiyim.
Suheyla olmayacaksa bile o kadar guzel soyluyor ki, uzulmuyorsun...bence denemene deger.
olmayacaksa olmasın zaten.ama olacak dediği şey oluyor mu.o önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?