Ankara'daki Falcılar

medyum ayhanın sitesini incelersen ünlülere baktığı falların çıkmadığını görürsün tatlım:) gazete magazin haberlerini yayınlamış atıyorum ceyda düvencinin bebeğine kurşun dökmeye gitmiş bir de oğlun olacak demiş kadın boşandı

peki dediklerinden çıkanlaroldu mu?

ben mart ayının 6 sı gibi gitmiştim sanırım.söyledikleri zamanla ilgili şeyler.ama bu ay bir gelişme olacağını söyledi.kesinlikle rahat olmamı vs vs. ama durumla ilgili inanılmaz başarılıydı.yüzündeki benin nerede olduğuna kadar söyledi.

arkadaşlar,
çok fena daraldım.yok mu şöyle adam gibi önerebileceğiniz biri yoksa süheyla hanıma gidip 40-50 tl yi vereyim mi?

hmm artist gibi biraz deneyeyim o zaman onu yarın gitmiycem, haraketlerine kızdım unutsun beni bi kaç haftaya bi daha ararım bakalım tutumu aynı mı olucak

hmm artist gibi biraz deneyeyim o zaman onu yarın gitmiycem, haraketlerine kızdım unutsun beni bi kaç haftaya bi daha ararım bakalım tutumu aynı mı olucak

ilk başta banad öyle geldi.hatta yüzünede söyledim ulaşmak ne kadar zor oldu size biraz kaprislisiniz herhalde dedim.ama sonradan garip bir samimiyet oldu.bir arkadaşımı yönlendirdim ona.arkadaşıma vallayeteride al gel kısır yapıp yiyelim falan demiş.geçen cumartesi gitmek istedim.5 gibi haberleşelim müşterim var dedi. 6 gibi aradım cevap vermedi.sonra geride aramadı bende aramadım bir daha

artist; bi günde 50 tl alıcak 2 kişi 100 çağırır tabii :)

Bu o iste, daha olup olmama kismi muglakta

Ben de bu aralar isyan noktasindayim, o yuzden fal zirvaligina tekrar basladim galiba

arkadaşlar,
çok fena daraldım.yok mu şöyle adam gibi önerebileceğiniz biri yoksa süheyla hanıma gidip 40-50 tl yi vereyim mi?

Bence Suheylaya git sekerim, daraldiysan iyi gelir, pozitif enerji yuklu bir hanim. Ben falsepetindeki Ilkayin da enerjisini begendim.

Icin daraliyorsa Yildiz dan uzak dur derim, inanilmaz negatif enerji barindiriyor .

Son düzenleme:
Bu o iste, daha olup olmama kismi muglakta

Ben de bu aralar isyan noktasindayim, o yuzden fal zirvaligina tekrar basladim galiba

ben de yabancı biriyle göruşuyorum ınternetten, ama o da buraya gelemıyor bir türlü, biz seviyoruz ama kavuşamadıktan sonra, o da aynı kapıya çıkıyor, hatta daha cok acı verıyor... hayırlısı canım. senınki platonik mi, tanısıyor konusuyor musunuz,tavrı nasıl, nasıl gidiyor peki?

Valla bu aralar is seyahatinde , etrafta yok zaten kendisine hasta oldugumdan da haberi yok Tanisip konusuyoruz ama Hans iste sonucta, kendi de tavri da mesafeli

Burdaki arkadaslarin gaziyla isten sonra kahve icmeye gidelim dicekmisim..ben yapamam soyleyemem dedim ama baktim ilgilendigimi ucundan belli etmek gerek yoksa anlayacagi yok zira kendisi biraz mal gibi

Is biraz riskli yani, ucunda rezil olmak da var..Allahtan cok fazla gormek zorundu oldugum biri degil, farkli departmanlardayiz, rezil olsan bile yanina gidip gormezsin dediler ben de peki dedim

%50-50 durumdayim, zaman ne gosterir gorcez artik.

Bence Suheylaya git sekerim, daraldiysan iyi gelir, pozitif enerji yuklu bir hanim. Ben falsepetindeki Ilkayin da enerjisini begendim.

Icin daraliyorsa Yildiz dan uzak dur derim, inanilmaz negatif enerji barindiriyor .

elbetteki içimi rahatlatmak istiyorum ama,sonuçta her seferinde daha çok umutlanıyorum.bana beklememi söylenen zamanlar daha dolmadı bile.( evim cafe gülcan bu hafta için gelişme olacağını söylemişti ama olmadı maalesef) ama daralıyorum,çatlayacak gibiyim.herkes söz birliği etmiş gibi aynı şeyi söyleyince inanıyor insan.bu arada ablamım komşusu ablama fal bakmış.ve sadece benimle ilgili şu an mevcut durumumu,o kişinin durumunu,bütün falcıların dediği gibi o kişinin geleceğini söylemiş.bu çok kafamı karıştırdı.hadi diyelim ötekiler falcı umut tacirliği yapıyor,beni mutlu etmeye çalışıyor ama ablamın komşusu nereden çıktı. ve ablam ısrarla yok öyle bir şey demesine rağmen kız ısrarla anlatmış.

Son düzenleme:

Suheyla olmayacaksa bile o kadar guzel soyluyor ki, uzulmuyorsun...bence denemene deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…