kızlar onu bunu bılmemde mustafa bey gıbı bakan görmedım. dedikler tek tek cıktı her ay 1 kere giderim. su falı baktırırım kızılayda ofisi var numarasını ısteyen özel mesaj atsn verebılırım. randevulu calısıyorlar
Vallahi sekerler bu siralar hoslandigim adamla da bu is olmazsa havlu aticam ve bu is olur diyen Ilkay , Taynat Meryem ve Suheyla'ya kesinlikle bir daha baktirmicam. Izmir topiginde Medyum Ayhan diye birini gordum...bir dahaki fal krizimde paraya kiyip ona baktirmayi dusunuyorum.
Vallahi sekerler bu siralar hoslandigim adamla da bu is olmazsa havlu aticam ve bu is olur diyen Ilkay , Taynat Meryem ve Suheyla'ya kesinlikle bir daha baktirmicam. Izmir topiginde Medyum Ayhan diye birini gordum...bir dahaki fal krizimde paraya kiyip ona baktirmayi dusunuyorum.
çok teşekkür ederim.bu arada birşey sormak isterim.cidan cafe de ezgi ye baktırdınız mı hiç?
ayhan denilen kişi nerede ve nasıl bakıyor muş,değil izmir marsa giderim valla ben bu sıkıntıyla
benim mesaj hakkım yok henüz.sizin varsa siz gönderebilir misiniz numarayı ve kaça bakıyor?
eylülün numarası bende var ama mesaj hakkım yok.sanırım maille göndermiştim ben size. bu arada süheyla hanımla ilgili bir soru sormuştum ??
ne çektin sen be whattodonow, ne çektin sen be yavrum, hoşlandıgım adam da beni sevecek mi diye falcı falcı gezerek ne paraladın kendini be evladım, falcılara döktüğün paralar burdan Ankaraya yol olur, ne çektin sen beee
profiline bakarsanız reklam yaptıgını görebilirsiniz...
eylül diğerlerine göre iyi etkileyici ama o paraya değer mi hayır
aslı hanım,kimin profiline bakayım.vallahi anlayamadım
Katiliyorum, Eylul 50 tl etmez.
eylül diğerlerine göre iyi etkileyici ama o paraya değer mi hayır
ben ilk başta eylüle tarot istemediğimi söyledim.kahvede fena değildi söylemesi gerekeni söylemişti aslında.yani daha tarota başlamadan bir çok şeyi söyledi.adamın şiveli konuştuğuna kadar.mesala il söyleyecek ya hep ilk söylediği doğruydu.tarotta kavdede söylediklerinin tarihlerini verdi.mesela kahvede şöyle olacak dedi sonra kart çekip şu tarihte olacak dedi
tozlupembe ye sormuşsunuz ya o soruyu, onun profilini kastetmiştim...
Ahahahah, supersin sekerim cok guldum
Ayni seyi ben de kendim icin dusunuyorum, kendime aciyorum resmen ama bu seferki farkli bir adam, bir onceki olmamisti.
Ayyy cildiricam en sonunda, kimi begensem olmuyor..bu seferki de olmazsa s..tir edip gecicem artik, kimseden hoslanmicam bir daha
Bir onceki adam icin ayda 2 kere fal baktirirdim, Ankaradaki tum falcilari gezmisimdir yani...Ankaradakilerde is olmadigini anlayip falsepeti ve telefonda bakan Istanbullulara yoneldim artik
Benim is fala , haciya hocaya kaldi zaten, etrafimda erkek sinek bile yok...yeni biriyle tanisacaksin diyenlere de zaten inanmadim cunku hic inanasim yokOlmayinca husran oluyor, bir kisi de cikip sen yalniz oleceksin dese de ben de artik rahatlasam ve ugrasmayi, beklemeyi, umut etmeyi biraksam..yoruldum cunku
Kendime acimaktan, bir turlu aradigimi bulamamaktan , etrafimda mutlu iliskisi olan insanlara bekip benim niye yok diye dusunmekten biktim usandim artik, falci olumlu bir sey soylese bile inanir misin hic inanasim yok, bu ask mesk konusunda her seyin en kotusunu dusunur oldum. Beynim husrana ugramayi artik kabul etti, bir dahakinin de husran olacagini kabullendi. Umitlenip husrana ugramaktansa en bastan olumsuz dusunmek daha kolay geliyor.
peki dediklerinden çıkanlaroldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?