dikmen dekini mi soruyosun
özel msj yazıyorum bekle azcıkEvet canim o.suheyla,ankara cafe nurcan,ortakoy yildiz.krizim tuttu birine gidicem bu aksam.ssence hangisi olmali
özel msj yazıyorum bekle azcık
Canim.hallettim sagol
henüz bakmadı dün aradım namaz kılacağım birkaç da falım var ben seni çaldırayım dedi hala bekliyorum
henüz bakmadı dün aradım namaz kılacağım birkaç da falım var ben seni çaldırayım dedi hala bekliyorum[/QUOT
10 dakikanın dolmasını bekliyorum
tmm bekliyorum....
hyr o dğl.msj kutun dolu buradan yazayım.
aa bunu da yeni gördüm cnm. detay var mı tam nerde?
yarına kadar sabredemeyiz:) hemen yazsan??:)kızlar bugün burada yazdığımız falcılardan birine gideceğim, yarın durumu bildiririm. ismi yazmıyorum ki buradan okuyup yorum yapmasın hayatımla ilgili
Kızlar geçen gün yolda broşür verdiler çok ısrar ettiler çıktık biz de Eylül'ün üzerinde Pandora diye bir yer bu kadar mı bilemez bir insan.Aşağıdaki çocuk diyor ki 15-20 dakika çıkıyor yukarı çıktık sıra vardı çok bekleriz heralde ya deyince yukarıdaki çocuk bunlar promosyon falı 5 dakika sürüyor dedi biz de kahvemizi söylemiş bulunduk.Söyledikleri çok havadaydı netleştirmek için soru soruyorum bu promosyon falı 10-15 liralık baktırırsan söyleyebilirim sadece diyerek bütün falı geçiştir kesinlikle tavsiye etmiyorum.
aa bunu da yeni gördüm cnm. detay var mı tam nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?