Ankara'daki Falcılar

yoo ben sadece soru sordum bilgileri werdim.normal metin olarak cewap gelmiş bana.ne puan isteyen oldu sadece bir ikon war hayran ol diye.

Yok yok orasi degil.fal yorumunun geldigi yerde en altta sori sor var.oraya soru yaz gonder cevap veriyor fali bakan kisi.5 soru sorma hakkin var puan verdikten sonra cevapta vermiyor uyuzlar

Benimki cok standart bir durum olmadigi icin sasirdim ve ben tunaya baktirmadim

Canimm.bugun sinavin vardi.basarilar diliyorum

boşwer tatlım.su akar yolunu bulur..hawa güzel çık gez .ben birazdan öyle yapıcam

En iyisini yaparrsin.benim yerimede gez.ben ciksam kesin falci pesine duserim.onun icin evde aglamati tercih ediyorum simdilik.farkli bisey olursa yazarim sana.opuyorum seniii

Son düzenleme:
En iyisini yaparrsin.benim yerimede gez.ben ciksam kesin falci pesine duserim.onun icin evde aglamati tercih ediyorum simdilik.farkli bisey olursa yazarim sana.opuyorum seniii
canım sen en son ne zaman dayak yemiştin?:)bulursam pataklarım seni:) ağlıycakmış..az küfür et seni ağlatana o da iyi geliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…