adamin beni sildigini bugun anladim ben debenim uzuldugumu soyleyen bi arkadasa konusacak bisey yok demis arkadasim bu kiz yarin sinava girecek agliyo hep bi sans taniyin birbirinize demis yok demis...ben zaten zor atlatmistim ondan once iyiydim yine alt ust oldum.benim aci cektigimi bilip hala kilini kipirdatmayan ustune konusacak bisey yok diyen adama ne denir agliyodu bide bu ayrilirken! fal ne care falci ne care.
telefonla şeettirsek bakmaz mı? güreşe doyamadık daha:) yenene kadar dewam:)
bak sayfanın en üstünde fallarınız var.oraya tıkla.hem ne durumda olduğunu öğrenirsin yani bakılıyor mu,bekliyor mu,hemde o sayfada yazılı geliyor.bu arada tuna yı nereden buldun?
şu anda bakılıyor yazmış ta cewap nereye gelcek diye sormuştum
cevabıda aynı sayfadan okuyacaksın.valla çok merak ettim . nasıldı haber ver banada.
canım benim ya.hayat ne gösterir elbette bilinmez ama en azından artık beklememen gerektiğini anlamış oldun.hayırlısı olsun canım senin için.
şu an yorumluyormuş
inşallah bi mucize olur
dur durayyyyyyyyyyy. heyecan bastı bana valla. şimdi çıkıyorum.6 gibi gene buralarda olucam.mutlaka yaz ama bak.
katina mı baktırdın canım çok bilgi verdin midur dur
geldi sonunda walla gecmişi durumu çok iyi bildi birde gelecek için dedii çıkarsa :)))))))))
dur dur
geldi sonunda walla gecmişi durumu çok iyi bildi birde gelecek için dedii çıkarsa :)))))))))
Dedigim gibi dimi.ben haka soktayim
katina mı baktırdın canım çok bilgi verdin mi
Dedigim gibi dimi.ben haka soktayim
sende geçmişi bildi mi tarih werdi mi? detay anlatman gereksiz orta yerde de..bildimi sadece onu söyle:)
sende geçmişi bildi mi tarih werdi mi? detay anlatman gereksiz orta yerde de..bildimi sadece onu söyle:)
uzun sayılmaz ona göre tabi..bana göre uzun:)) bir olay olursa önce sana yazıcam meraklanma..o sitede 100 puanlı biri war.o puanlar gercek mi acabaVerdigi tarih uzun mu
uzun sayılmaz ona göre tabi..bana göre uzun:)) bir olay olursa önce sana yazıcam meraklanma..o sitede 100 puanlı biri war.o puanlar gercek mi acaba
yoo ben sadece soru sordum bilgileri werdim.normal metin olarak cewap gelmiş bana.ne puan isteyen oldu sadece bir ikon war hayran ol diye.Soru sordun mu.ben soru sordum bana cevapla beraber puanlamayi yap dedi.ben sonraki sorularida dusunerek 5 verdaim
yoo ben sadece soru sordum bilgileri werdim.normal metin olarak cewap gelmiş bana.ne puan isteyen oldu sadece bir ikon war hayran ol diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?