merhaba arkadaşlar, ben de sitede yeniyim ve bir süredir yazışmaları takip ediyorum. aslında burda adı geçen falcıların neredeyse tamamını biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki özellikle kahve falı o an içinde bulunduğumuz duruma göre şekilleniyor. eğer kafanızda çok odaklandığınız bir şey varsa (iyi ya da kötü farketmez) hiç olmadığı halde varmış gibi falda çıkabiliyor. benim bu şekilde inandığım ama sonradan doğru olmadığını çok net bir şekilde anladığım bir olay konusunda neredeyse kahve falı bakanların tamamı aynı hataya düşüp bana olduğunu söylediler ki bu sorduğum şey geçmişi ve şimdiyi içeren bir şeydi, gelecekten bahsetmiyorum bile. tarot açılımlarının biraz daha kadersel ve uzun vadeli şeyleri gösterebildiğini düşünüyorum ama onlar da mutlaka öyle ya da böyle yanılıyorlar. bazı falcılarla tanışmam yeni, bu yüzden ne kadar iyi olduklarını anlamam için biraz beklemem gerek ama şunu söyleyebilirim ki ankara cafedeki eylül, ortaköy cafedeki yıldız, kibele cafedeki sevtap ve masal cafedeki helin bana hemen hemen aynı şeyleri söylediler her konuda, bu da şimdilik benim için iyi bir kıstas. hatta eylül ve helin beklediğim bir olay için aynı tarihi verdiler, tabi bekleyip görmek lazım. en son konur 2nin başında sel cafede havin diye birini keşfettim ama bu konuda gerçekten çok şaşkınım ve aranızda havine gitmiş olanlar varsa lütfen düşüncelerini yazsın. ben katina falı baktırdım ona ve bana o kadar net şeyler söyledi ki, ki bir konuda söylediği şey saydığım diğer falcıların ihtimal diye bahsettikleri bişey, şok oldum diyebilirim. ve bu olmasını çok istediğim birşey olduğu için kafam çok karışık, acaba ben mi yönlendirdim falı diye düşünüyorum. bana katinada herşeyin çok net çıktığını, yönlendirmenin anca kahve falında olabileceğini söyledi. denemek isteyenler varsa gitsinler ama biraz pahalı, el falıyla birlikte katinaya 30 liraya bakıyor.
selam arkadaşlar epeydir burdan yazdıklarınızı takip ediyorum.kaana fal baktırmak mesele bir türlü denk gelmedi ne zaman gitsem yoktu.havini denedim ama pek beğenmedim doğrusu.aklımda yıldız kaldı bir de onu denemek istiyorum ama ehli keyif de berin diye birini tavsiye etti arkadaşım. 5tlye baktırmış oda çok süper dedi.yıldıznamede bakıyormuş ama bilmiyorum
Hayatımda belirsizlik ve sıkıntı olduğu zaman fala düşüyorum. Diğer zamanlarda 1 yıl bile parayla fal baktırmadığım oluyor. Bakmayı da beceriyorum ama kendime bile. Kendi falımdan anlıyorum başıma geleceği özellikle sıkıntılar çok net çıkıyor ama neye yarıyor ki olacağı değiştirmiyor.
Doğru ya insan artık istediği şeyi oldurana kadar kart çekiyor tarotta. Mesela ben birebir fal bakarken daha iyi bakıyorum kalabalıkta konsantre olamıyorum. Ama öyle araçsız bakamam mesela kahve falında çok net şekiller çıkıyor. Tabi içine de doğan şeyler de oluyor. Kahvenin renginden başıma geleceğin en azından olumlu ya da olumsuz olacağını anlıyorum. Bizim karşı komşu da çoğu falcıdan iyi bakıyor. Dışarda fala baktırıp hiç bilemezlerse insan verdiği paraya acıyor.Bu cafelerde yeni bir moda başladı, kahve içirtiyolar, sonra kahveyi açmadan iskambil açıyor ya da alıyor eline kagidi karalamaya basliyor. baziları tutturuyor ama. nasıl yapıyolar o kalabalıkta, gurultude anlamaıyorum. sonra evde kendıme bellı zamanlarda tarot acıyorum, en dogru sonucu o veriyor bana zaten. aynı soruyu dayanamayıp sordugumda sacma cvplar da alabılıyorum, o zaman ılk cevabı kabul edıyorum, o zaten dogru oluyor.
katınanın kartları da vardı bende, oshonun zen tarotunu da almıstım, çingene tarotunu da, ronesans destesını de. sonra bı ara artık kafayı yıcegımı sandım, hepsını oturdum yaktım. sımdı yıne merak edıyorum bı suru sey ama kendıme zaman verıyorum. her gun danışmak olmuyor. baskalarına kahve de bakarım o an hissettiklerimi soyluyorum ama hıssettıklerımı bakmadan da soyleyebılırım, dolayısıyla pek bı gecerlılıgının oldugunu duusnmuyorum. o zaman falcıların da soyledıklerının bı gecerlılıgı olmuyor bana göre. kafam epey karışık yani. bilemedim. :/
Doğru ya insan artık istediği şeyi oldurana kadar kart çekiyor tarotta. Mesela ben birebir fal bakarken daha iyi bakıyorum kalabalıkta konsantre olamıyorum. Ama öyle araçsız bakamam mesela kahve falında çok net şekiller çıkıyor. Tabi içine de doğan şeyler de oluyor. Kahvenin renginden başıma geleceğin en azından olumlu ya da olumsuz olacağını anlıyorum. Bizim karşı komşu da çoğu falcıdan iyi bakıyor. Dışarda fala baktırıp hiç bilemezlerse insan verdiği paraya acıyor.
demetevlerde bir kadına giitimm çokk gğzeüll baktıı geçmişle ilgili her şeyi bildii geleceğide işallahh bilmiştir, merak eden olursa telini mesaj atarmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?