Ankara'daki Falcılar

Ben de güvenemem ev olayında bende 3 kişi zaten var annem, ben, eski komşumun kızı. Ama sen de istediğin kişilerle dediğim gibi yapabilirsin aklında bulunsun. lmaz:

Sizler gibi ben de daha önce bir çok kişiye fal baktırdım, ama artık sadece Kevser hanım'a baktırıyorum. Çok güzel bakıyor. Hisleri çok kuvvetli. Hissederek söyledikleri olunca, ben hayretler içinde kaldım! Ankara'da Cool Cafe'de kahve falı, tarot ve katina bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

ya bende gitmek istyrmm havineeeeeeee ama bnm bir arkdşm gitmş ona dediklerinin hiç bitanesi çıkmamış hatta şey demişti yeni başlamış o sel cafeye demişti. öle işte ama uf aklım karıştı yaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni

kızlaar ben de bgn dilça ya gidiyorum bakalım =) beni bi arkadaşım karanfil 2 de su'dem e götürmüştü sevgilimle ilk büyük tartışmamızı yaşadığımzda gör bak o sensiz yapamaz geri gelecek dedi sevgilimn dışgörnüşünü fln da çok iyi tarif etmişti özellkle ekim ayının 20sinden sonra çok güzel şeyler yaşayacaksınız demişti sevgilim bana döndüüü ama 2 gün sonra yeniden bi konuda tartıştık bn de anlayışlı olmak yerine direk "hayır, yapmanı istemiyorum, yapmıcaksın" moduna girdim ( bi kız arkadasının evine gidicekti bi arkadasıyla ama asıl arkadaşı için gitmek istiyormuş yani onu yalnz bırakmamak için ama ben bunu bilmiyodum direk hayır gitmeni istemiyorum sen beni yollarmydın dedim ordan kavga çıktı ve gene ayrıldık) sonra tekrar gittim aynı kadına sen böyle böyle bu son büyük tartısmanız olacak bi daha ayrılık raddesine gelmeyeceksinz demiştin ama barıştık 2 gün sonra gene ayrıyız smdi dedim anlattım yani olanları, o da gene barışma yolu gözüküyor hatta kasım aralık gibi yüzükle gelecek sana ama ailen ne der bilemem dedi (ailem gerçekten de karşı sevgilimle ilişkime)

fal olmasa bile o kadını görmek nedense beni mutlu ediyor adını hic bi zmn dogru hatırlayamıyorum ama sudem kafede iki falcı var zaten biri kadın biri erkek erkeğe hiç baktırmadım kadının enerjisi hoşuma gitti çünkü... deneyin derim 20 lira sadece kahve 30 lira kahve+tarot ama sadece kahve baktırsanız da tarot kartlarıyla bi iki sorunuza cvp veriyor bence yeterli oluyor gene de siz bilirsiniz =)

ama artık ona gitmicem cünkü biliyor ne için gittiğimi ve hep aynı şeyleri söyleyecek gibi gene geri dönecek dicek ama dün buluştuk ve kesin olarak ayrıldık geri dönmeyi düşünmüş ama bazı şeyler onu engellemiş dürüst bi şekilde anlattı (engelleyen şeyler ufak tefek benim ayrılık sonrası bazı davranışlarıma kırılmış ve aramamış beni) ama buluştuğumzda da hiçbişey düzelmedi zor tutuyorum kendimi sennle bi araya gelmemek için ama böylesi daha iyi dedi kocaman sarıldı vedalaştık ayrıldık...

gene de bi umut kaldı içimde dönecek mi diye o yüzden bgn gidiyim diyorum dilçaya hem fiyatı uygun artık sıkıldım her seferinde 20 lira bayılmaktan bakalım ne diyecek sevgilim oldugunu ama cok yeni ayrıldıgımı söylemeden bilmesi gerek bakalım =)

dilçaya gttim isminde u harfi olan birinden kalben sevineceğin bi haber alıcaksın dedi kendiliğnden sevgilimn isminin içinde u var.. ama çok hızlı sanki böyle şipşak baktı erkek arkadaşın var mı diye sordu vardı yeni bitti dedim emin misin dedi dönecek o sana gör bak dedi o da hatta tarih de verdi... 3 saat 3 gün sonra veya 3 kasımda veya 13 23 de olabilrmiş... ben de ztn bu ay beklerim daha da beklemem o zmna kadar sesi çıkmazsa keserim umudu.. çıkarsa haber verirm kızlar =)

Dilça'daki hiçbir falcı için olumlu yorum yazılmadı burda. Ben de gitmiştim ve kadının dediği olmadı.

selam arkadaşlar epeydir burdan yazdıklarınızı takip ediyorum.kaana fal baktırmak mesele bir türlü denk gelmedi ne zaman gitsem yoktu.havini denedim ama pek beğenmedim doğrusu.aklımda yıldız kaldı bir de onu denemek istiyorum ama ehli keyif de berin diye birini tavsiye etti arkadaşım. 5tlye baktırmış oda çok süper dedi.yıldıznamede bakıyormuş ama bilmiyorum

Kaan okulu olduğu için bu işlere pek yetişemiyor sanırım. Havin'e gitmekten ben de vazgeçeceğim galiba. Hatta toptan vazgeçesim var benim ya neyse... Tutamıyorum bazen kendimi işte. Berrin dediğin kadına Ehl-i Keyf'e gittiğimde birkaç kişi baktırıyordu, bekleyeni de vardı. Ben de öyle görünce iyi olduğunu düşünmüştüm. Denenebilir o da.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben nedense olumlu yorumlara denk gelmişim, cidan'a da çook önce gitmiştim kime baktırdım bilmiyorum muhtemelen figen'di çünkü kapalı bi kadındı, böyle bi kağıda daire çizip yıllara çarpılar fln atıyordu, sonra şipşak bi iki şey söyleyip yollamıştı gene masadan. o yüzden cidan yerine dilçayı deneyeyim dedim bu sefer, ama o da aynı şeyi yaptı demek ki fazla para vermeden bu işler adam gibi olmuyormuş =)

bakalım düşündükçe benim sevgilimin geri geleceğine dair pek umudum kalmadı kızlar ve içten içe bi ses klasik diyor, hangi falcıya gitsen sana geri geleceğini söyleyecek... ama özellkle tarih verdiği için merak ettim 3 gün zaten uzun bir zmn değil oldu mu olmadı mı dediğim gibi yazarım buraya :)

ha bir de bnm dikkatimi çeken, sana geri dönecek üzgünüm, maalesef dedi.. kendiliğinden.. eğer barışırsak aileme açıklamakta güçlük çekiceğim için bana isabetli bi yorum gibi geldi =) hatta sordum kendisine de neden maalesef dediniz diye o da bana sen pek istiyomuşsun gibi gelmedi dedi.. aslında bi tarafım çok istiyo bi tarafım da bu meseleler yüzünden hiiç istemiyo haklı kadın =)

İyi bakalım vakti gelince oldu mu olmadı mı yazarsın buraya. )

Kafam allak bullak oldu. Figen bana s harfiyle başlayan eskiden görüştüğün şimdi görüşmediğin ama hala bişeyler hissettiğin kişi (içinde i harfi olan bi şehirden) arayacak dedi 29-30 ekim tarihi vermişti ayni harfle başlayan ama deniz kenarı başka bir i'li şehirde tanıştığım başka bi çocukla bugün aradı ve görüştüm . Bi de yine içinde s harfi olan onla da i'li bi şehirde tanıştığım ama küs olduğum biri daha arıyor hatta geleyim mi ank. dedi yok dedim. Ama benim asıl istediğim kişiden ses yok. Şimdi ben bu kadına ne deyim bilmiyorum ki. Gerçi o çok sevineceğin biri demişti ama. Kasım ortalarında netleşecek dedi 15-18 verdi. Onu da bekleyeceğiz artık.CADIARZU

Ama Figen arkadaşımın arkadaşına sevgilisinin askerliği mardine çıkacak demiş ama istanbula çıkmış. Bi i harfi ortak. Var bu i lerde bişey.:gitme:

Bu cafelerde yeni bir moda başladı, kahve içirtiyolar, sonra kahveyi açmadan iskambil açıyor ya da alıyor eline kagidi karalamaya basliyor. baziları tutturuyor ama. nasıl yapıyolar o kalabalıkta, gurultude anlamaıyorum. sonra evde kendıme bellı zamanlarda tarot acıyorum, en dogru sonucu o veriyor bana zaten. aynı soruyu dayanamayıp sordugumda sacma cvplar da alabılıyorum, o zaman ılk cevabı kabul edıyorum, o zaten dogru oluyor.
katınanın kartları da vardı bende, oshonun zen tarotunu da almıstım, çingene tarotunu da, ronesans destesını de. sonra bı ara artık kafayı yıcegımı sandım, hepsını oturdum yaktım. sımdı yıne merak edıyorum bı suru sey ama kendıme zaman verıyorum. her gun danışmak olmuyor. baskalarına kahve de bakarım o an hissettiklerimi soyluyorum ama hıssettıklerımı bakmadan da soyleyebılırım, dolayısıyla pek bı gecerlılıgının oldugunu duusnmuyorum. o zaman falcıların da soyledıklerının bı gecerlılıgı olmuyor bana göre. kafam epey karışık yani. bilemedim. :/

demetevlerde bir kadına giitimm çokk gğzeüll baktıı geçmişle ilgili her şeyi bildii geleceğide işallahh bilmiştir, merak eden olursa telini mesaj atarmm

ben kendim fal bakan bir insan olarak dışarıda baktırdıgım fallar hiç çıkmaz ama hiç,hemen hemen gittiğim bütün kentlerde fal baktırdım hep zırvaladılar özellikle taksim ve civarı,ama ne hikmetse ankarada baktırdıgım iki falcı tutturdu. ankarada yasayan ama ankarayı hiç bilmeyen biri olarak sanırım dilça kafeydi orada dilek diye bi hatuna fal baktırdım. o gün ankaradan ayrılıyordum ve paramparçaydım hersey benim için bitmişti. sırf can sıkıntısı ve zaman geçsin diye baktırdım. Kadın bana sen bi git ordan hiç birşey olmayacak barışacak ve evleneceksin dedi. gerçektende tuttu sonradan gittiğimde ordan ayrılmıstı

Doğru ya insan artık istediği şeyi oldurana kadar kart çekiyor tarotta. Mesela ben birebir fal bakarken daha iyi bakıyorum kalabalıkta konsantre olamıyorum. Ama öyle araçsız bakamam mesela kahve falında çok net şekiller çıkıyor. Tabi içine de doğan şeyler de oluyor. Kahvenin renginden başıma geleceğin en azından olumlu ya da olumsuz olacağını anlıyorum. Bizim karşı komşu da çoğu falcıdan iyi bakıyor. Dışarda fala baktırıp hiç bilemezlerse insan verdiği paraya acıyor.

yani yine kendisinden başkasının hayrı yok insanın kendisine :) ist.da olsaydın ya da ben orda olsaydım karsılıklı fallasırdık. kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…