Ankara'daki Falcılar

bir de aklıma melek abla geldi, kursun dokuyor, tunalıdan yukarı cıkarken celıkler pasajında mıydı, ya da yanındakı mıydı hatırlamıyorum ama kursun dokup kahve bakıyordu. dedıklerı cıkar onun. bırıncı katta. 2,5 sene once gıtmıstım en son. o cıvarlara yolu dusen ona da ugrayabilir.

merhaba arkadaşlar, ben de sitede yeniyim ve bir süredir yazışmaları takip ediyorum. aslında burda adı geçen falcıların neredeyse tamamını biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki özellikle kahve falı o an içinde bulunduğumuz duruma göre şekilleniyor. eğer kafanızda çok odaklandığınız bir şey varsa (iyi ya da kötü farketmez) hiç olmadığı halde varmış gibi falda çıkabiliyor. benim bu şekilde inandığım ama sonradan doğru olmadığını çok net bir şekilde anladığım bir olay konusunda neredeyse kahve falı bakanların tamamı aynı hataya düşüp bana olduğunu söylediler ki bu sorduğum şey geçmişi ve şimdiyi içeren bir şeydi, gelecekten bahsetmiyorum bile. tarot açılımlarının biraz daha kadersel ve uzun vadeli şeyleri gösterebildiğini düşünüyorum ama onlar da mutlaka öyle ya da böyle yanılıyorlar. bazı falcılarla tanışmam yeni, bu yüzden ne kadar iyi olduklarını anlamam için biraz beklemem gerek ama şunu söyleyebilirim ki ankara cafedeki eylül, ortaköy cafedeki yıldız, kibele cafedeki sevtap ve masal cafedeki helin bana hemen hemen aynı şeyleri söylediler her konuda, bu da şimdilik benim için iyi bir kıstas. hatta eylül ve helin beklediğim bir olay için aynı tarihi verdiler, tabi bekleyip görmek lazım. en son konur 2nin başında sel cafede havin diye birini keşfettim ama bu konuda gerçekten çok şaşkınım ve aranızda havine gitmiş olanlar varsa lütfen düşüncelerini yazsın. ben katina falı baktırdım ona ve bana o kadar net şeyler söyledi ki, ki bir konuda söylediği şey saydığım diğer falcıların ihtimal diye bahsettikleri bişey, şok oldum diyebilirim. ve bu olmasını çok istediğim birşey olduğu için kafam çok karışık, acaba ben mi yönlendirdim falı diye düşünüyorum. bana katinada herşeyin çok net çıktığını, yönlendirmenin anca kahve falında olabileceğini söyledi. denemek isteyenler varsa gitsinler ama biraz pahalı, el falıyla birlikte katinaya 30 liraya bakıyor.

Aaaaaaayyyy katina falı mı... :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Çoook heyecanlandım. Bunu duyduğum çok iyi oldu. Katina'nın Destesi diye geçiyor o kartlar ve cidden çok güçlü ve direkt cevapları varmış. Eğer iyi bakabilen biriyse kaçırmamak lazım. Mutlaka denemeliyim Havin'i. Teşekkürler bilgilendirme için. :lepi:

Ben hayatımda bu kadar net konuşan başka bir falcı görmedim. Geçmiş ve şimdiyi de çok doğru ve net bir şekilde anlattı. Benim çok düşük ihtimal verdiğim birşey için 3 kere açılım yaptı üçünde de ısrar ve inatla aynı şey çıkıyor, kartlar beni durduruyor bu kader, şu şekilde olacak dedi. Tryamour, gidersen lütfen izlenimlerini paylaş ben de çok merak ediyorum ve daha birkaç ay beklemem gerek olup olmayacağını görmek için...

Mutlaka yazarım düşüncelerimi. )

Sen de Eylül'ün verdiği tarihte dediği şey olursa ya da olmazsa buraya yaz lütfen. )

Ben o falı bakmayı biliyorum kartları kitabı var. Hatta bu falı öğrenmiş olan kadının yani katinanın hayatını anlatan izmir büyücülerin kitabını da okudum var yani. Kitap da çok hoştu tavsiye ederim. Aslında katina çirkinmiş hatta bi kez aynaya bakmış ondan sonra hiç bakmamaya karar vermiş. Ama çok iyi evlilikler yapmış bin bir türlü oyunlarla, büyülerle. Çok zengin bi adamı tavlamak için parayla haydut tutuyor sonra sanki iyilik yapan biriymiş gibi onu uyarıyor, aşık ediyor kendine.
Ama 2 yıldır hiç bakmadım durun aklıma soktunuz kağıtlarımı bulayım.

:))) Ben de biliyorum hikayesini. Kötü bir kadınmış Katina. klava: Hatta o kartlara sahip olanların hayatında işleri iyi gitmezmiş deniyor, orası ne kadar doğru bilemicem. Bir de bakması çok çok zormuş. Umarım sadece kitaptaki yorumlarla değil aynı zamanda içinden geçenleri söyleyerek yorum yapıyorsundur sen de. )

Bulamadım şimdi bakacaktım kendime. Ben bütün falları bakarken öyle bakarım o esnada insanın içine doğuyor onları söylemesi lazım. Tarot kartlarım da var kahve falıda bakıyorum. Hatta el falını bile kitaptan öğrenmeye çalıştım temel çizgi yorumlarını hatırlıyorum hala. Katina kartları bana uğurlu geldi tam tersi. Ondan sonra işlerim düzeldi. Çok zor bi fal değil. Ben iskambil falları da biliyorum çeşitli. Öğrenmeye açığız. Ezberleniyor. Ama şöyle birşey var ki herkes tarot kartlarına farklı bakıyor. Artık baktıra baktıra herkesin yorumunda ki farklılıkları görebiliyorum. Yani fala bakan kişi kartlara anlam yükler. Sen bi kart seçersin bu evlilik kartı dersin fal senin yüklediğin anlama göre çıkar. Enerji aktarımı yani.

Oooo baya donanımlısın sen.

Hayatımda belirsizlik ve sıkıntı olduğu zaman fala düşüyorum. Diğer zamanlarda 1 yıl bile parayla fal baktırmadığım oluyor. Bakmayı da beceriyorum ama kendime bile. Kendi falımdan anlıyorum başıma geleceği özellikle sıkıntılar çok net çıkıyor ama neye yarıyor ki olacağı değiştirmiyor.

Ama olacak olan olaylar güzelse, beklemeyi daha katlanılır hale getiriyor. Gerçi ben artık oldukça usandım ama olsun. Arada iyi geliyor.
Sen ne kadara bakıyorsun peki? -tatlicadiarzu- Bana da bakabilirsin. Bir indirim de yaparsın artık.
naniknanik

Yok ya bi o eksikti zaten. Az günahmış gibi bakmak baktırmak. Ben keyif alıyorum yakın çevremdekilerin olaylarını önceden görünce o yetiyor bana. Kız arkadaşlarımdan komşulardan var bakan karşılıklı fallaşıyoruz. Öyle eğlencesine. Ama haklısın çok övdüm heralde kendimi millet öyle sanacak. Ama mesela iyi bakan biri olursa karşılıklı bakabiliriz birbirimize. Bahçelide oturuyorum.

Belki çıkar iyi bakan başka biri. Karşılıklı bakarsınız.

Aslında bi gün de toplanıp gideriz beğendiğimiz falcıya. Aslında bize topluluk indirimi de yapmaları lazım o zaman. Fal organizasyon şirketi gibi

Ben şu Katina falı bakana gidicem. Ama çok olunca da kafası karışabilir falcının.Bir de üstüste bakacak. İndirim falan da yapmaz onlar. Hiç sanmam.

Şöyle söyleyeyim normalde kafeden aldıkları oranlar düşük. Bi şekilde tel numarasını alırsan iş çıkışı ya da izinli old. bi günde eve çağırıyorsun daha ucuza bakıyor ve hem kendi de kimseye komisyon vermiyor. Ev de şart değil dışarda da olur dediğim ama evdeyken daha rahat oluyor tabi. Baştan savma olmuyor. İsim verip deşifre etmeyeyim ama bi çok falcı geldi öyle bize. 3 kişi olsa bile yeter zaten. Bizim eski komşumuzun kızı çok meraklıydı o da hep buluyordu zaten.

Evlerden korkarım. Kafe olsa daha iyi bence. Bu devirde kimseye güvenemem ben. :umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…