merhaba arkadaşlar, ben de sitede yeniyim ve bir süredir yazışmaları takip ediyorum. aslında burda adı geçen falcıların neredeyse tamamını biliyorum ve şunu söyleyebilirim ki özellikle kahve falı o an içinde bulunduğumuz duruma göre şekilleniyor. eğer kafanızda çok odaklandığınız bir şey varsa (iyi ya da kötü farketmez) hiç olmadığı halde varmış gibi falda çıkabiliyor. benim bu şekilde inandığım ama sonradan doğru olmadığını çok net bir şekilde anladığım bir olay konusunda neredeyse kahve falı bakanların tamamı aynı hataya düşüp bana olduğunu söylediler ki bu sorduğum şey geçmişi ve şimdiyi içeren bir şeydi, gelecekten bahsetmiyorum bile. tarot açılımlarının biraz daha kadersel ve uzun vadeli şeyleri gösterebildiğini düşünüyorum ama onlar da mutlaka öyle ya da böyle yanılıyorlar. bazı falcılarla tanışmam yeni, bu yüzden ne kadar iyi olduklarını anlamam için biraz beklemem gerek ama şunu söyleyebilirim ki ankara cafedeki eylül, ortaköy cafedeki yıldız, kibele cafedeki sevtap ve masal cafedeki helin bana hemen hemen aynı şeyleri söylediler her konuda, bu da şimdilik benim için iyi bir kıstas. hatta eylül ve helin beklediğim bir olay için aynı tarihi verdiler, tabi bekleyip görmek lazım. en son konur 2nin başında sel cafede havin diye birini keşfettim ama bu konuda gerçekten çok şaşkınım ve aranızda havine gitmiş olanlar varsa lütfen düşüncelerini yazsın. ben katina falı baktırdım ona ve bana o kadar net şeyler söyledi ki, ki bir konuda söylediği şey saydığım diğer falcıların ihtimal diye bahsettikleri bişey, şok oldum diyebilirim. ve bu olmasını çok istediğim birşey olduğu için kafam çok karışık, acaba ben mi yönlendirdim falı diye düşünüyorum. bana katinada herşeyin çok net çıktığını, yönlendirmenin anca kahve falında olabileceğini söyledi. denemek isteyenler varsa gitsinler ama biraz pahalı, el falıyla birlikte katinaya 30 liraya bakıyor.
Aaaaaaayyyy katina falı mı... :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Çoook heyecanlandım. Bunu duyduğum çok iyi oldu. Katina'nın Destesi diye geçiyor o kartlar ve cidden çok güçlü ve direkt cevapları varmış. Eğer iyi bakabilen biriyse kaçırmamak lazım. Mutlaka denemeliyim Havin'i. Teşekkürler bilgilendirme için. :lepi:
Ben o falı bakmayı biliyorum kartları kitabı var. Hatta bu falı öğrenmiş olan kadının yani katinanın hayatını anlatan izmir büyücülerin kitabını da okudum var yani. Kitap da çok hoştu tavsiye ederim. Aslında katina çirkinmiş hatta bi kez aynaya bakmış ondan sonra hiç bakmamaya karar vermiş. Ama çok iyi evlilikler yapmış bin bir türlü oyunlarla, büyülerle. Çok zengin bi adamı tavlamak için parayla haydut tutuyor sonra sanki iyilik yapan biriymiş gibi onu uyarıyor, aşık ediyor kendine.
Ama 2 yıldır hiç bakmadım durun aklıma soktunuz kağıtlarımı bulayım.
Bulamadım şimdi bakacaktım kendime. Ben bütün falları bakarken öyle bakarım o esnada insanın içine doğuyor onları söylemesi lazım. Tarot kartlarım da var kahve falıda bakıyorum. Hatta el falını bile kitaptan öğrenmeye çalıştım temel çizgi yorumlarını hatırlıyorum hala. Katina kartları bana uğurlu geldi tam tersi. Ondan sonra işlerim düzeldi. Çok zor bi fal değil. Ben iskambil falları da biliyorum çeşitli. Öğrenmeye açığız. Ezberleniyor. Ama şöyle birşey var ki herkes tarot kartlarına farklı bakıyor. Artık baktıra baktıra herkesin yorumunda ki farklılıkları görebiliyorum. Yani fala bakan kişi kartlara anlam yükler. Sen bi kart seçersin bu evlilik kartı dersin fal senin yüklediğin anlama göre çıkar. Enerji aktarımı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?