Ankara'daki Falcılar

ama ben genelde şu anki dururmum için imkansız die düşünüyorum onlar tersini söylüyo :)

İstanbul'daki falcılar sayfasında bir arkadaş yazmıştı her falcı eski sevgilisi için gelecek demiş ama 4,5 yıl geçmiş aradan ve gelen olmamış. Çok çok trajikomik bir durum bu. Kimsenin moralini bozmak istemem ama bana da herkes aynı şeyi söylediği halde 1 yılı geçkin süredir bir şeyler olmuyor. Sözde sevgilim olacaktı da, çok mutlu olacaktım da... Eee nerde... Aylardır tık yok yaa. Bu yeni aşk olayını bir sürü falcı söyledi üstelik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de ben Figen'e en son falından sonra tam 9 ay sonra gittiğimde yine aynı şeyleri söyledi bana.

Kızlar bir arkadaşım illaki yıldıza git diyor, siz de olumlu şeyler yazmıştınız yıldızla ilgili, gitsem mi ki acaba :2:

Çoğunlukla olumlu diyorlar ben gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum. Bazılarının herşeyini bilmiş. En çok adı geçen 3 falcıdan biri. Yorumlarını yazarsan sevinirim gittikten sonra.

Yıldız bana bir konu hariç Figen ve İstanbul'daki meşhur falcımız Tarık'la aynı şeyleri söylemişti.
Değişik bir şey duymadım. 30tl vermek senin için problem değilse gidebilirsin. Ama sık sık falcıya gitmişsen gerek yok bence.

Yıldız Cafe Ortaköy'de. Kızılay'da yani. Otobüs duraklarının olduğu yerde. Garanti Bankası'nın orda.
Yaklaşık 1 saat bakıyor Yıldız. Bana farklı bir şey söylemediği için diğer falcılardan gitmesem de olurmuş
diye düşündüm çıkınca. Ama iyiydi.

teşekkür ederim :))

Bugün gitmeyi düşünüyorum ama randevusuz gidiliyor mu acaba yıldıza ..eğer yıldızı bulamazsam bahçelide süheyladan bahsedilmişti...kafam dağılsın diye gitmek istiyorum yoksa 30 lira çok

özür arkadaşlar sitede yeniyim ve son 15 gündür yorumlarınızı okuyorum. Yakın diye cidan kafeye gittim ve evet figen çok yoğundu yeni olan diğer salondaki esin hn ma baktırdım ve çok etkilendim. bende onu denemenizi tavsiye ederim. yıldız tarot ve kahve birlikte 20tl sizlerden öğrendiğim üzre 1tl koymaya kalktım kahve üstüne lütfen hayır zaten 20tl ödüyorsunuz ben bedelini alıyorum bundan sonrası fazla bence dedi.. allahdan önce kimse birşey bilemez biz sizinle olamayacaklar üzerine tartışıp neler olabiliri bulalım bence yeterli dediğinde ,para boşa gitti dedim. ama burcum üzerine öyle bir yorum yaptıki hangi yaşta aşk acısı çektim niye çektim şimdi niye yanlıştayım anlatırken şaştım.geçmiş zaten süperdi .. gelecek için artı eksi beklediğim tarihleri kendiliğinden verdi ve olursa lütfen gelin o zamanki döngüye göre size bir duruş belirleyelim malesef dönemeçleri görüyoruz ama asla gerçek sonuçlar için benden 2 senelik yorum beklemeyin yalan olur dedi .. çok güven vericiydi ve mantıklı fal değil de sanki terapi gibi geldi bana . söylediği gibi yaptım . gerçekten kavga etmeden çekişmeden son 4 aydır gün geçirdim sevgilimle ve sevgilim ne oldu sana bile dedi ))) cidden arkadaşlar beni cidan kafe ve esin hn la tanıştırdınız çok teşekkürler

alusta teşekkürler paylaşımın için. Daha önce de bahsedildi Esin'den. Ben de denemek istiyorum onu.

rica ederim .. ama inanın falcı kimliği gözümde değişti en azından burçlarla ilgili ay ve güneş burcu tesbiti süperdi.. nelere dikkat edersem duruşum sağlamlaşır yıldız haritam ne diyoru 5 dakkada hesaplayıp verdi ... hatta şimdi siz itiraz edeceksiniz ama anneniz gizli dominat ve siz babanızın kızısınız genetik yapıda ama anne babayı cezalandırmak için sizi kullanmış sözü beni 12 den vurdu .. ne diyeyim ben etkilendim ve sizede öneririm

Peki gelecek için net bir şekilde şu şu olacak gibi yorumları oluyor mu yoksa sadece durum değerlendirmesi mi yapıyor?

evett bu seni bekleyen durum ama sen kabul etmiyorsun o nedenle olmaz ama sonrasında pişman olmamak için sana bırakıyorum diyor .. ama illa kavga etceksen sonrasında bunu yaparsan yine sen kazanırsın diye yönlendiriyor.. hem benim eksiklerimi bildi olaylar karşısında hemde neleri asla yapmıyacaklarımı ve nasıl davranmam gerektiğini anlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…