- 20 Şubat 2010
- 33.205
- 6.457
- 773
Güzelmişş... :)))
Sokakta fal bakmak demişken, Konur'da iki kişi var sokakta tarot bakıyorlar. Biri çingene tarotu bakan bir adam, diğeri de bildiğimiz tarot bakan genç bir kız. Onlar da denenebilir belki. İsteyen olursa uğrasın. Çingene tarotu bakanın fiyatı 10tlydi.) Diğerini bilmiyorum.
Kızlar sanırım bazı şeylere moralimiz bozuldukça ya da hayattan beklentilerimiz oldukça fala sarılıyoruz, bu iyi mi yoksa kötü mü bilmiyorum ama paramız gidiyor o kesin :)
ben geçenlerde buradan yıldıza gideyim mi diye sormuştum, sonra o gün bahçeliye yolum düştü ve burada yine bahsedilen el izi cafeye gittim, orada müjgan diye bir bayan vardı, fal 30 tl idi sanırım, neyse önce çingene falı dediği birşey baktı, iskambille, bu fal yakın gelecekten bahsedermiş, neler dediğini şimdi hatırlamıyorum 20 gün falan oldu ama ilginç olan kafamdan geçirdiğim kişinin ailesinde bir bayanla ilgili sağlık sorunu demişti ve bugün o kişinin annesinin rahatsızlığını duydum ve fal aklıma geldi birden, onun dışında tarot ve kave de baktı, beni rahatlatan bir faldı ama söylediklerinin çoğunu unuttum, sadece bugün o haberi alınca aklıma geldi..
ondan sonra yine sevtapa gitmiştim, benzer şeyler söylemnişti, sanırım bugün yine sevtapa gidicem, o beni rahatlatıyor, ama artık herşeyimi bildiği için yeni bişey söylemiyor..
sanırım ben de tryamour gibi 2011 de falı bırakıcam :)
ipek_bal sen Rukiye'yi nasıl bulmuştun? Fal cafede olan mı bu kadın?
evet fal cafede. valla öylesine bi ugradiık kapısından sorduk rukiye hanım burada mı diye, garson evet dedi ama randevuları dolu hayatta bakmaz size dedi ama yine de bi sorun bugün erken geldi dedi. gittik rica ettik arkadaşlarla ( 3 kişiydik) tamam dedi. aslnda memnun kaldım baya, şu anki durumu ve geçmişi güzel bildi. isim tahmini müthiş. zaman da verdi, bakalım neler olacak görecez. sen figeni tavsiye etmiştin tryamour, zaman tahminlerinde başarılı mı? ya da eylül ? 3ünü de denedim 3ü de aşağı yukarı aynı zaman araşığını verdi, insan ister istemez bi beklentiye girio vala
bence de dene rukiyeyi, bugüne kadar net bir şekilde isim veren bir o oldu bana. bana da şu gün olacak die bi kesin tarih vermedi, zaman aralığı olarak bahsetti, bakalım görecez. ama benim bir arkadaşım zamanında gittiginde ona dedigi tarihte dedigi şey olmuş kadının, ki arkadaşım imkanı yoktu olmasının dedi. ama kısa bakıyor ya, keşke biraz daha uzun baksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?