Ankara'daki Falcılar

ya bide ben çokta çıkıcak mı die gitmiorm karşı tarafın kafasındaki ne onu merak ediorm

ben diyim :d hepsi bana aynı şeyi dio, pişmannn, aramaya yüzü yokkk, biraz zaman geçsiinn, arıcaaaaakk
öfff zamana bırakmak en iyisi, bi de düşünmemek ama kolaysa gel de düşünme tabi :)
ben de aynı dertteyim, tek istedigim şu dönemin bitmesi

banada öle diolar pişmanndiye ama karşılaşıorz bana hiç öle gelmio işte

o kötü :) ben görmüorum, duymuorum, ne yapıyor bilmiorum, merak da git gide büyüo o yüzden, tek temennim onun da beni merak ediyor olması. ama falcılar hep sabret, arama, o seni arıcak dediler. bana da öle gelio aslnda, mantıklı olan o olacak çnkü...ama olursa hiçbişe eskisi gibi olmaz orası da ayrı...
her şey istedigimiz gibi olsun ne diyim, bi daha da falcılara umut bağlamak zorunda kalmayız inş
bu arada ben kaandan hiç memnun kalmadım

inş yaa evet bende çok memnun kalmadım ama kuzenimle gitmiştik o çok memnun kaldı her şeyini söledi benmde çok genel konuştu

aynen benmde son gttiğim bütün falcılar açar açmaz gönül ayrılığı yaşamışsın ama gelio diolar :) ama bende gayet gelmicek gibi hissediorm o hislede kapatıyorum :) sevtap hanm nerde?

Canım sevtap hanım tunalıya bestekarın sonunda cefa kibelede, ama bayram tatilinin sonuna kadar yokmuş, sibel de iyiydi ama

kızlar bence pınar ın adresini ya da telefonunu bulmak lazım, cafe falcılarından ziyade bir kere olsun tam olsun mantığıyla işte :) ama hatun yok ortada... izi sanı yok

kızlar bence pınar ın adresini ya da telefonunu bulmak lazım, cafe falcılarından ziyade bir kere olsun tam olsun mantığıyla işte :) ama hatun yok ortada... izi sanı yok

ben de çok merak ediorum yaaa pınarı, nasıl bulunur ki? googleda arayınca istanbula taşınmış fln dio hep ...

hatta hep beraber gidelim grup indirimi yapsın ben o tara kuaförü bile bulamadım ya orayı bulsam girer sorardım karşı binaya rastgele..numarası var dien arkadaş mesaj atsa keşke arasak

uyar bana, zira tek başıma gitmeye korkuorum :) ah bi de indirim olayı olsa süper oluurrr. evet bi ark hatta yakın zmnda gitmişti yanlış hatırlamıosam ....

hatta hep beraber gidelim grup indirimi yapsın ben o tara kuaförü bile bulamadım ya orayı bulsam girer sorardım karşı binaya rastgele..numarası var dien arkadaş mesaj atsa keşke arasak

kızlar ben bugün arkadasımı dilça cafeye götürdüm o binanın tabelasında tara kuaför yazıyordu sakarya da olabilirmi pınar?eger öyleyse sakarya dövizin karsısındaki bina oluyor ...

canım ben burda yazan arkadaşın dediğine göre ykm nin arkasındaki sokakta aradım 2 tur attım binalara baka baka insanlar bu saf ne arıyo dedi kesin

eet ben de ykm yazıldı die hatırlıorum. oooo şimdi de pınarı taktım kafaya, denemezsem çatlarım yaaa

ben anlatayım ykm nin yan kapısını düşünün şimdi demirtepe'den kızılay a gelirken ki yoldan geliyormuş gibi düşünün orda yan kapıyı geçince ilk solda bir sokak var orda yolun sağında tara kuaför var ki kendileri eskiden beri ünlüdür neyse :) oranın karşısında demiş yazan arkadaş ama karşısındaki binalarda iş yerleri var giriş katı demişler giriş katlarına baktım pınar adına kapı zili de göremedim diğer yerler de iş yeri idi. isimsiz kapıları calıp da acaba pınar burda fal bakıyo mu? demek de istemedim, korktum geldim. sokak belli sadece bina lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…