Ama iyi bir falcı bulmak lazım ve çok zor o iş. Kim nerden bulacak... Nedense Pınar benim hiç içime sinmedi. Bir de 40tl. En fazla 30 olsa bari.Bulan olursa gidilebilir bence. 2011e girmeden olursa harika olur. Yeni yılda fal baktırmıcam ben uzun bir süre çünkü.
ben İstanbul'luyum ama Ankara'ya kuzenime kalmaya gitmiştim.Beni bi falcıya götürmüştü
Kızılay'da Karanfil sokak mıydı,onun karşı sokağında mıydı orda bi yerdeydi cafe
merdivenlerden aşağı iniyosun bi odası vardı
Bi erkek bakıyodu ve ne dediyse tutmuştu..
Şaşırıp kalmıştık kuzenimle..
Kuzenle görüşünce söylerim adresini...
kızlar ben gittim pınara. adres olarak sorarsanız ben de bilemem ama herhalde gitsem bulurum yer,ne. ben beğenmiştim pınarı. ama kaç kez randevu aldım, hasta diye iptal edildi. ama gittim sonunda. bence pınar farklı diğer falcılardan
Zaten Pınar ı yazan kişinin de reklam olduğunu düşünüyorum açıkcası. ortadan kayboldu. kadının ne yeri ne yurdu belli zaten. sanırım elimizde sadece kötü falcılar ve şimdiyi bilip gelecek icin test ettiğimiz falcılar var :)
Tryamour Figen e en son ne zaman gittin? hani kimseyi bulamazsak 2011 e girmeden kapanışı Figen le yapmayı düşünebilirsin bence...:26:
kızlar ben gittim pınara. adres olarak sorarsanız ben de bilemem ama herhalde gitsem bulurum yer,ne. ben beğenmiştim pınarı. ama kaç kez randevu aldım, hasta diye iptal edildi. ama gittim sonunda. bence pınar farklı diğer falcılardan
ben haziran ayı gibi gitmiştim, su falı baktırdım, 70 mi 80 mi öyle bişeydi. çok net anlattı olup bitenleri..ben zaten tek bişi için gitmiştim. gelecek için tarih vermedi ama olacağını söyledi bana ve çok farklı bi ifadeyle. yani şöyle diyeyim o iş olacak ama bakalım sen aileni nasıl ikna edeceksin dedi. o zamanlar ailemin bu konuda bi tavrı yoktu ama şimdi kesinlikle istemiyorlar. ayrıca başka biri için bişi sormuştum, bu işte yıkım var dedi ve yaklaşık 1 ay sonra o işin inanılmaz şekilde bir yıkımla sonuçlandığını ben kendim gördüm. bildiğim kadarıyla siyasaldan mezun pınar ve farklı bir aurası var. tel.i şimdi bende yok ama isteyen olursa bulmaya çalışırım
Hmm... sağol destina. Ben 70 - 80 gibi bir miktar kesinlikle vermem bir falcıya.
o zaman helin hakkında yazdıklarını bir daha gözden geçir fesat demeden önce. düpedüz reklam yapıyorsun. üstelik heline gidip de memnun kaldım diyen olmadığı halde ısrarla helin diyorsun
hmmm... ben de özel mesaj gönderemiyom ki. zaten tel. şu an elimde yok, arkadaşımdan almam lazım. sanırım kahve falı da 50 miydi neydi. ben çok övdükleri için ve ilk defa gittiğim iiçin su baktırmıştım. ama tabi aslında verilcek para değil
kişisel düşüncemi sölüyorum buna kimse karışamaz burası paylaşım alanı bende gittiğim kişilerin adını paylaşıyorum sadece helin değil daha dolu falcı ismi yazdım:) insanları yargılamadan önce biraz düşün cnm önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?