Ankara'daki Falcılar

merhaba aranıza yeni katıldım bende:)
bu pınarın numarasını rica etsem bana yollayabilmen mümkün mü acaba? Teşekkürler:)

Kızlar burada ismi geçenlerden Eylül ve Berrine gittim ikiside genel olarak aynı şeyleri söylemişlerdi. tAki son haftaya kadar ikisi tamamen farklıydı. Ama Eylül çok iddalı bunu söyleyebilirim. Yıldı zve Pınarı merak ettim bende . YEniyim ama bana telefon numaralarını verrimisiniz

Eylül ve Berrin için yazdığın şeylerden sonra ta ki son haftaya kadar ikisi tamamen farklıydı yazmışsın. Bunun anlamı nedir, ne demek istedin anlayamadım? :26: Dedikleri mi çıkmadı yoksa önce aynı şeyleri söylediler de sonra sen farklı olduğunu mu anladın? Buna cevap verirsen sevinirim.

Pınar'a ulaşmak problem biraz numarasını atarlar arkadaşlar. Ama Yıldız'a rahat ulaşabilirsin. Erken saatlerde gitmek daha faydalı olur bence sıra beklememek açısından. Numarası yok sanırım kimsede.

Ya son haftaya kadar ikiside düşündüğüm kişiyle evlenicemi söylerken berrin so n hafta bitecek dedi eylül ise vazgeçme dedi ocak sonu belli olacak bakalım bilmiyorum. Figene de gittim hiç memnun kalmadım ben. Cidan da Nuran Hanım var o tam bir para tuzağı naptını anlamadan 300 TL dedi ne olduğunu anlayamadım bile. Yıldız için randevu almaya gerek yok mu?

incir;
bana çarşamba gününe geleceğini söylediler. istersem o zamana aktarabilceklerini söylediler ama benim de o günüm uygun değildi. şans! sen eğer çarş gidersen yorumlarını bekliyoruz.

Telefon numarası varsa al randevu ama yoksa gidip gör bakalım. Ben randevusuz gitmiştim akşam 7 civarı, önümde 1 kişi vardı. Bu yüzden çok beklemedim.

Azıcık detay verseniz... Ne gibi şeyler bu çıkanlar? Önemli mi yoksa ufak tefek mevzular mı?

Arkadaşlar sizin için sorun olmazsa Pınarın telefonunu rica edebilirmiyim. Hayatım için çok kritik bi dönemdeyim. Bana tavsiye edebileceğiniz birleri var Mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…