arkadaslar neden uyeliği iptal edıyosunz,sadece fal ıcın değil kı aradığınız her konuda bişiyler bulabiliyorsunz.bence ara sıra da olsa girin..tryamourrr hele kiii senn=(( gel yıne özletmeee..
bu arada arkadaslar ben de aradım pınarı ama çarşamba olabılır ancak dediler anlaşılan pzartesı de sizleri almış listeye çok dolu=(( evim baya uzak,çok kar olmazsa bende gidicem çarşamba inşallah..
Kızlar bugünkü randevum çarşambaya alınmışPınar yine rahatsızmış
zeynep yolladım numarayı
Kızlar burada ismi geçenlerden Eylül ve Berrine gittim ikiside genel olarak aynı şeyleri söylemişlerdi. tAki son haftaya kadar ikisi tamamen farklıydı. Ama Eylül çok iddalı bunu söyleyebilirim. Yıldı zve Pınarı merak ettim bende . YEniyim ama bana telefon numaralarını verrimisiniz
Ya son haftaya kadar ikiside düşündüğüm kişiyle evlenicemi söylerken berrin so n hafta bitecek dedi eylül ise vazgeçme dedi ocak sonu belli olacak bakalım bilmiyorum. Figene de gittim hiç memnun kalmadım ben. Cidan da Nuran Hanım var o tam bir para tuzağı naptını anlamadan 300 TL dedi ne olduğunu anlayamadım bile. Yıldız için randevu almaya gerek yok mu?
Kızlar çook çook özel degilse 1 tanesini paylasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?