ben sayısını bile hatırlamıyorum ki:) 3 mü 5 mi
mrb arkadaşlar ben yaklaşık 10 gün önce pınara gittim ben kendimde dahil pınarı biraz abartmışız tamam iyiydi ama 50 milyon verecek kadar çokta abartılacak bi özelliğini göremedim 20-25milyona fal bakanlardan bi farkı yoktu .aslında burada kimseyi etkilememek için yorum yazmak istemedim ama bu seferde çok fazla pınar sorulunca yazma gereği hissettim.
kızlar eylül ün telefonu var mı? gidipte saatlerce beklemyeyim ?
Erken gidersen saatlerce beklemezsin. Ben 2 kez gittim, 2sinde de önümde sadece 1 kişi vardı.
bugün içimden eylüle gitmek geldi.1 saatlik öğle molamdan uçarak gittim.cafeye gittiğimde çok az kişi vardı yani sadece sahibinin arkadaşları sanıyorum müşteri bir bendim.fal dedim adama 12.30da gitmiştim 1de randevu var dedi ondan sonra 1 kişi daha var dedi sonra alırım sizi dedi.tamam dedim o sırada eylül hanımda ordaymış tavla oynuyorlarmış.saat 1 de benim kahvem bitti.randevusu olan kadında gecikti.eylül hanım boş bekliyordu insan o zamana kadar seni alayım der sinir oldum.kadın 1.30 da geldi.ardından 2 kişi daha geldi randevuluymuş bunlarda.kahve parasını vermeden çıktım.çok laubali bir yer ben.randevusuzsan asla ilgilenmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?