esen ve nisan ordan sonra büro açtılar ve şimdi çok pahalı die biliyorum bende ç gittim onlara ve memnun kalırdım sonradan notlarını okuyunca çıktığını farketmiştim..
en son bildğim yeri izmir caddesi ayakkabı dünyasının orda iş hanıydı ama bi kaç kere değişmişti yine değişmiş olabilir..açtıkları büro nerde acaba, biliyosanız söylermisiniz?
evet o yoluda denedim , gittim sordum hemde bikaç defa denedim ama ne yerini söylüyorlar nede telefonunu veriyorlarah bi bulsam onları çok şey sorucam:)
ben istesem öğrenirim oranın sahibinin oğlu arkadaşım bu hafta kızılaya inersem sorarım senin için.
canım saol düşündüğün için, az önce numarasını bir arkadaş söyledi aradım buldum esen ablayı:)
canımm nerde ve ne kadara bakıyor?
teşekkür ederim:) tabi gecmişi ve şimdiyi bilmeleri geleceği de bilirler gibi bir teminat oluyor.serhat asmaaltı kafedeki serhat mı?
evet kesinlikle çok pozitif birisi suzan abla 3-4 kere gittim. son gittiğimde 8li tarihte çok güzel bişi olcak demişti ayın 8inde tam tersi bişi olmştu çok üzülmüştüm gitmedim bi daha korkumdan bunu bi kaç kere sölemiştim burdadabelirtmek istedim fikir olsun diye
Evet evet şimdi nerede biliyor musun????
bayanın ismini biliyor musun? bizden kaçmaz kesin buluruz
ekim ayında tesadüfen o kafeye uğradım.çingene tarotu 5 tl diye bir yazı vardı kapıda.boynunda serhat yazılı genç biri vardı.sacları hafif uzun hoş kibar bir çocuktu.o olabilir mi? sanıyorum fala bakan kişi serhat diye bir not vardı kafenin girişinde..
kizlar bugun dilca cafedeki nurana tarot ve ask fali baktirdim 55 lirami sokaga attimHICBI SEY BILEMEDI ve bana soruyo anlat dio. e o zaman ben sana niye para verdim. hicbi sey bilemedi ve surekli kendini tekrarladi. nazar var sende, kursun dokelim deyip durdu. sakin gidip de paranizi vermeyin. sokakta parami dusursem bu kadar uzulmezdim heralde. epey sisman, sarisin bu kadin. sakin ola gitmeyin
kizlar bugun dilca cafedeki nurana tarot ve ask fali baktirdim 55 lirami sokaga attimHICBI SEY BILEMEDI ve bana soruyo anlat dio. e o zaman ben sana niye para verdim. hicbi sey bilemedi ve surekli kendini tekrarladi. nazar var sende, kursun dokelim deyip durdu. sakin gidip de paranizi vermeyin. sokakta parami dusursem bu kadar uzulmezdim heralde. epey sisman, sarisin bu kadin. sakin ola gitmeyin
arkadaşlar ben yaklaşık 2-3 hafta önce falan burda çok bahsedilince eylüle fal baktırmak için gitmiştim oda tesadüf gittiğimde eylül izinliymiş.başka bi falcı vardı adı nesteren onu önerdiler ben de ona baktırdım ben beğenmiştim şimdiyi iyi bilmişti ama gelecekle ilgili kısa vadede verdiği tarih vardı gerçi çok önemli bişey değildi ama yinede söylediği şey gerçekleşti o yüzden şimdi yazıyorum ve söylediği bir iki bişey daha vardı onlarda gerçekleşirse yine yazarım.arkadaşlar nesterene daha önce hiç baktıran oldumu hiçbiyerde adı geçmemiş çünkü o yüzden merak ettim bu arada kahve ve tarot 25 e bakıyor
Bana biri özel mesaj atmıştı. Sanırım aynı kişiden bahsediyorsunuz ikiniz de. O da çok beğendiğini söylemişti. Ama gerçekleşti mi dedikleri bilemiyorum. [/QU
bende beğendiğim için niye hiç bahsedilmemiş diye şaşırdım ama tabi yinede belli olmaz daha önce fikriyeyi de ilk gittiğimde çok beğenmiştim ama dediklerinin çoğu çıkmadı maalesef o yüzden net bişey diyemiyorum beklediğim bir iki olay var onlarda gerçekleşirse tavsiye edebilirim belki aynı hafta pınarada gitmiştim ki nesterene gitmem de çok tesadüf oldu ama bi kıyaslama yapcak olursam pınardan daha iyiydi hemde daha ekonomik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?