Ankara'daki Falcılar

Evet bazen ilk gidişte niyeese çok övebiliyoruz falcıları. Sanki dedikleri her şey olacakmış gibi... Ben de Mihriye konusunda yanılmıştım. Zaman geçip de gerçekleşmeyince farkına varıyoruz işte. Bu yüzden bekleyip görmeden bir şey dememek gerek sanırım.

Son düzenleme:

Arkadaşlar ben de pınara gitmeyi düşünüyorum ancak daha randevu alamadım malum hastaymış nesteren dediğiniz falcı nerede?Giden arkadaşlar da bilgilendirirse sevinirim

Duygu Hanıma baktırsaydın keşke.O kadın dün yan masada oturuyordu iyiki ona baktırmamışım .

hangi kafeydi bilmiyorumda şu 5 tl ye bakan yerlerden birindeydi banada böyle sürekli nazar var muhabbetti yaptı kurşun dökülmesi lazım muhakkak döktür falan dedi güya beni keklicek ya bende ah bi kurşun döken bulsam hemen döktürcem dedim oda sazan aaa biz kurşun döküyoruz dedi ne kadar dedim saolsun öğrenci fiyatı söyledi bana 100 e dökeriz dedi beni bir gülme tuttu anlatamam size anlayınca dalga geçtiğimi senin psikolojin çok bozuk ruh halini hiç beğenmedim dedi sözde 5 fal parası alıyolar böyle böyle kandırmaya çalışıyolar insanı

haklisin ya of ama son kurusuna kadar haram ettim pislik kadin ya of iyice sinirlendirdi beni simdi

evet karamel cafe var bi de karanfilde, oraya 2. kez gittim ben 5 tl diye, kadin bana: 'senin ilk gelisin di mi, 2.gelenlere 15 tl' dedi ben de evet 1.gelisim falan dedim ay yoluncak kaz ariyolar ya ama nuranin cidden allah belasini versin dicem simdi.. of jale inanilmaz sinirliyim ya son kurusuna kadar haram olsun param

evet ya artik su fal isinden vazgeciim diyorum off..

ha bi de bugun kendimi cok kotu hissediodum ii hissetmek icin gidim fala dedim parayi verince moralim daha da bozuldu aglancak halime guluyorum ya of

kezbanlık ylapma istersen seninde havandan geçilmiyo sanırım kaan adamını iyi seçer seni yolmadığına dua et sinir şeey

fortuneteller reklam yapma burda. Seni herkes biliyor. Kaan ı övüp numarasını yazmıştın buraya. Çok komiksin yahu. Yer miyiz biz bu numaraları. Berrin i de kaybetmişsiniz, yazık olmuş. İyi bir falcı değil diyen de çok ama en azından müşterisi boldu. Kaan ı kimsecikler beğenmedi burada zaten.

tek bişe merak ettim fortuneteller kaan için dede torunu demiş o ne demek ???rahat bırakmazlar fln derken :S

nesteren okadar çok gittimki çünkü hep güzel şeyler söylemişti ama hiçbişşey bilemedi hemde hiiiiçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…