Bugün Dilça Cafe'ye gittim sonunda.Suzan Hanım diye niyetlenerek gitmiştim fakat kendisi yokmuş.Bana Duygu Hanımı önerdi adam.Bende tamam dedim nasılsa 5 tl.Gittim kadın pozitif biri.Hoş bir bayandı.Geçmiş ilişkimi bildi.Ruh halimide.Süre verdiği bazı şeyler var.Ama güzeldi.
herkese selam! ben yeni katıldım aranıza, fal baktırmaya meraklıyımdır. kızılayda sakaryada nehir cafede esen ve nisan kardeşler vardı, özellikle esen çok iyi fal bakardı bana ne dediyse 1 sene içinde hepsi çıktı ama şimdi nerde çalışıyorlar bilmiyorum, bilen varsa acaba nerde çalıştıklarını lütfen söyleyabilir mi??
Bugün Dilça Cafe'ye gittim sonunda.Suzan Hanım diye niyetlenerek gitmiştim fakat kendisi yokmuş.Bana Duygu Hanımı önerdi adam.Bende tamam dedim nasılsa 5 tl.Gittim kadın pozitif biri.Hoş bir bayandı.Geçmiş ilişkimi bildi.Ruh halimide.Süre verdiği bazı şeyler var.Ama güzeldi.
onları biliyorum eskiden sık takılırdım nehir kafeye bizde baktırmıştık kardeşlerim falan meraktan nisanda iyi bakıyodu can can diyip dururdu.nehir kafedekilere sor bence bilirler bi kadın daha çalışıyomuş orda oda iyi bakıyomuş sanırım.bende başkasından duydum.
Duygu çok sigara içen sesi biraz kısık ve saçları sarı olan mı? Ben de gitmiştim ama adını hatırlayamadım. Katina destesi de bakmıştı bana. Baya sallamıştı. Ama tarotta iyiydi sanki.
Duygu bir üst katta oturuyor suzan ablayla nuran hanımda bir alt katta yan yana oturuyorlar gelecek konusunda içini rahat tutabilirsin bana dedikleri gerçeklesti bana şimdiye kadar ikinci en iyi tarot falı bakan kisiydi ondan sonra da baktırmadım zaten dediklerini de not aldım ...
Eveto kadın.Katinaya bakmadı ama kahvede iyiydi.Ben iyi elektrik aldım yani.
Suzan Hanım pazartesi günleri gelmiyormuş işte.O yüzden Duygu hanım baktı.Artık frekans işi olduğunu düşünüyorum fal işinin.Eğer frekans tutmazsa olmuyor.
Katinada kötü ama tarotta iyiydi. Biraz amatör buldum aslında ama bildi bazı detayları. Bana hep uzak gelecek için konuşmuştu. Daha çok zaman var dediklerinin çıkıp çıkmayacağını öğrenmeme. Evlilik hayatı, iş hayatı, hatta orta yaş dönemiyle ilgili bile yorumlar yapmıştı. :s Keşke yakın gelecek için konuşabilseydi ama hiçbir şey dedirtemedim kadına. Sen onları boşver ilerde her şey çok güzel olacak demişti sadece. ://
5 liraya fazla bir sey söylemezler genelde bir daha yolun düserse tarotta baktır tarotta basarılı...
Bana bu yıl ile ilgili konuştu çoğunlukla.Bakalım zaman göstercek olup olmadığını
esen ve nisan ordan sonra büro açtılar ve şimdi çok pahalı die biliyorum bende ç gittim onlara ve memnun kalırdım sonradan notlarını okuyunca çıktığını farketmiştim..herkese selam! ben yeni katıldım aranıza, fal baktırmaya meraklıyımdır. kızılayda sakaryada nehir cafede esen ve nisan kardeşler vardı, özellikle esen çok iyi fal bakardı bana ne dediyse 1 sene içinde hepsi çıktı ama şimdi nerde çalışıyorlar bilmiyorum, bilen varsa acaba nerde çalıştıklarını lütfen söyleyabilir mi??
Kısa sürdü zaten.Yeni yıldan sonra tarot baktırmayı düşünüyorum.Sen Suzan Hanımdan mı memnundun yoksa Duygu Hanımdan mı?
[/QUOTE]Pazartesi günleri yokmuş malesef.Duygu'ya tarotda baktırıyım o zaman.En yakın zamanda atarım buraya yorumlarımı yine.Teşekkür ederim bilgiler için.
5 liralık falını Suzan Ablaya baktırsaydın keske cok seker,çok candan birisi içinde hiç kötülük yok soguk bir falcı degil o yüzden suzan ablaya baktırabilirsin ...
Duygu hanım tarotta cok basarılıydı bana 40 dk kadar hem tarot hem de kahve falı baktı bence duygu derim...
Kısa sürdü zaten.Yeni yıldan sonra tarot baktırmayı düşünüyorum.Sen Suzan Hanımdan mı memnundun yoksa Duygu Hanımdan mı?
evet kesinlikle çok pozitif birisi suzan abla 3-4 kere gittim. son gittiğimde 8li tarihte çok güzel bişi olcak demişti ayın 8inde tam tersi bişi olmştu çok üzülmüştüm gitmedim bi daha korkumdan bunu bi kaç kere sölemiştim burdada5 liralık falını Suzan Ablaya baktırsaydın keske cok seker,çok candan birisi içinde hiç kötülük yok soguk bir falcı degil o yüzden suzan ablaya baktırabilirsin ...
Duygu hanım tarotta cok basarılıydı bana 40 dk kadar hem tarot hem de kahve falı baktı bence duygu derim...
esen ve nisan ordan sonra büro açtılar ve şimdi çok pahalı die biliyorum bende ç gittim onlara ve memnun kalırdım sonradan notlarını okuyunca çıktığını farketmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?