çok teşekkür ederim.kafenin telefonunu buldum zaten :) ya bi de forumdaki arkadaşlara sesleniyorum... yok mu Işına fal baktırmış olan biri? :)ışıl ya da ışın tam bilmiyorum ama ufak tefek kumral gözlüklü bir bayan benim bahsettiğim ama tam emin değilim, numarasını bilmiyorum ama kibele cafeyi arayıp öğrenebilirsin
slm. eylül e 2 kez gittim farklı şeyler söyledi ilk gittiğimden farklı olarak kafam karıştı sanırım 2.kez gidildimi olmuyormerhaba kızlarr.bende dün eylüle gittim cafe ankaradaki ve memnun kaldım.genel olarka söledikleri tutuoo ve baya uzun bakıyor.bakalım bana sölediği şeyi bekliorum 12 şubata az kaldı 12 şubattan sonra olcakmışş.olursa yazarım tekrar.başka ii bildiğiniz birileri var mı??
slm. eylül e 2 kez gittim farklı şeyler söyledi ilk gittiğimden farklı olarak kafam karıştı sanırım 2.kez gidildimi olmuyorocakta olacak dediği şey olmadı heralde zamanları tutturamıyor ama kişi analizi çok güzel tutturuyor geçmişte yaşadıklarımı harfi harfine bilmişti.
nilüfer meşrutiyet işhanında 8. kat 73 numaraa
selam arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum ama yzmıyordum bir şey, pınar hanımı soran arkadaslar olmuş, ben pınar hanıma fal baktırmış birisi olarak sadece gidin deneyin derim. pek bir şey yazamıcam malum reklam yapılıyor imajı çizmek istemiyorum ama gerçekten çok farklı, sırayla yaşıyosunuz dediklerini. sadece zaman kavramını göreceli veriyor, gün hafta ay gibi, ama emin olun dedigi zaman diliminde yaşamış oluyorsunuz dediklerini...
bu kadar...
ehli keyf onu sk 2 demi tam adresini yazarmısınUYAN20 aynı kişiden bahsediyoruz sanırım kısa boylu esmer mustafa ehli keyf cafede şuanda bende çok memnun kalmıştım kendisinden
uzun zamandır falcıya gitmiyorum ama burdan yorumları okudum ve falcı pınar varmış ve sonunda telefonunu temin ettim siz gittinizmi memnun kaldınız mı?Lütfen falcılarla ilgili bana mesaj atmayınız!!
Çok mesaj geliyor insanlardan.
Ve bende hiçbir falcının telefonu da yok.
Falların hepsi yalaaaannnn.
Ben hiçbirine inanmadığım için size de öneride bulunamayacağım.
Gitmedim ben ona. Gitmeyi de düşünmem kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?