Ankara'daki Falcılar

ışıl ya da ışın tam bilmiyorum ama ufak tefek kumral gözlüklü bir bayan benim bahsettiğim ama tam emin değilim, numarasını bilmiyorum ama kibele cafeyi arayıp öğrenebilirsin
çok teşekkür ederim.kafenin telefonunu buldum zaten :) ya bi de forumdaki arkadaşlara sesleniyorum... yok mu Işına fal baktırmış olan biri? :)

kizlar cadi kazanina gecen benim arkadaslarimda gitmis memnun kalmislar.ama isim hatirlamiyorlar siz kimi onerirsiniz?

slm. eylül e 2 kez gittim farklı şeyler söyledi ilk gittiğimden farklı olarak kafam karıştı sanırım 2.kez gidildimi olmuyor ocakta olacak dediği şey olmadı heralde zamanları tutturamıyor ama kişi analizi çok güzel tutturuyor geçmişte yaşadıklarımı harfi harfine bilmişti.

olabilio cnm öle benm senelerdir gittiğim bi falcı vardı memlekette şimdi gitmeyi bıraktım artık bana bakamıyor çünkü.ne dediyse çıkmamaya başladı ama ona ilk gittiğimde ağzım açık kalmıştı:)

kızlar bu arada nilüfer kim bi arkadaş su falına baktırdım demiş

UYAN20 aynı kişiden bahsediyoruz sanırım kısa boylu esmer mustafa ehli keyf cafede şuanda bende çok memnun kalmıştım kendisinden

Aylardır forumu üye olmadan okuyordum.Ben de İzmir'de ve Ankara'da onlarca falcıya gittim. Gül Hanım'dan, Yıldız Hanım'a, Sevda Hanım'dan Eylül Hanım'a... Daha sayamadığım nicelerine.Gül Hanım arkadaşıma gayet iyi baktı, bana bakamadı, çok dağıldı, sürekli birileriyle konuştu, gitti geldi, oturdu, olmadı. Yıldız Hanım, uzun bakıyor şimdiki zamanı ve geçmişi bildi fakat genelde olumsuz konuşuyor. Sevda Hanım'da vakit kısıtlaması çok fazla olduğu için faldan istediğiniz verimi alamıyorsunuz.Verdiği isimler bazen isabetli oluyor. Güneş Hanım genelde olumsuz. Kader Hanım vardı. O da pozitif enerji veriyor insana. Tuğba Hanım herkese aynı şeyleri söylüyor gibi geliyor. ayşe hanım diye bir bayan vardı, katina bakmıştı bana sonra illa kurşun dökeyim, su bakayım filan dedi. bana itici gelmişti. Eylül Hanım'a arkadaşımla gittim, ona söyledikleri akşamına çıkmıştı, tekrar gittik bu sefer zaman verdi yine oldu. Uzun uzun bakıyor daha çok terapi havasında geçiyor. Ben kendisinin yanına gittiğimde gayet pozitif olarak çıkıyorum. en başından beri bana hep uzun zaman vermişti zaman bekliyorum ama söylediğim gibi onun yanına gittiğimde pozitif oluyorum. Bu fal denen meret gerçekten aradaki enerji geçişiyle çok ilgili. Ben kendime Eylül Hanım'ı seçtim. Herkesin iletişime geçebildiği insanlar farklıdır. duymak istediklerimizi söylediğinde iyi, duymak istemediklerimizi söylediğinde kötü olmamalı bence. Sonuçta para kişinin kendi parasıdır. İsteyen istediği şekilde harcar. Ama muhakkak ki kendini kaptırmamak gerekir! Bir de şunu düşünmek gerekir. Kişilerin müdavimi oldukları falcılar var. Demek ki birilerinde birşeyler var ki insanlar yıllardır aynı kişilere gidebiliyorlar.Ayrıca her falcı için zaman kavramının opsiyonel olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bazı arkadaşlar falcıların özel hayatlarını foruma taşımışlar. Herkes dul olabilir, bekar olur, sevgilisi olur. Önemli olan bu olmamalı diye düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Ve son olarak herkese tarot baktırmamak gerekiyor sanırım arkadaşlar gerçekten soruları cevaplayan kartlar olduğuna inanıyorum.

selam arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum ama yzmıyordum bir şey, pınar hanımı soran arkadaslar olmuş, ben pınar hanıma fal baktırmış birisi olarak sadece gidin deneyin derim. pek bir şey yazamıcam malum reklam yapılıyor imajı çizmek istemiyorum ama gerçekten çok farklı, sırayla yaşıyosunuz dediklerini. sadece zaman kavramını göreceli veriyor, gün hafta ay gibi, ama emin olun dedigi zaman diliminde yaşamış oluyorsunuz dediklerini...
bu kadar...

ben siteye girmeyeli yeni falcılar çıkmış ortaya ne güzel nilüfer kim ? cadı kazanı neresi birde rukiye'nin numarası ve adresi varmı cumartesi kızlarla buluşcam kime gidelim ?

kesinlikle katılıyorum

ya ben yorumları okudum bişiler söylemek istiyorum bi kere ben eylül hanıma gittim enerjisi gayet iyi
nur hanımada gittim ondanda çok memnun kaldım helin hanımada gittim çok şeker bir bayan valaha her dediği çıkcak diye bir şey yok ben terapiye gidiyorum mutlu olup çıkıyorummmm

ben 3. caddede ki sufi den memnun kalmadım,

bana iyi bi falcı söleyinn yaa(((((((((8

vekf hazırlatıcamm:)))

Lütfen falcılarla ilgili bana mesaj atmayınız!!
Çok mesaj geliyor insanlardan.

Ve bende hiçbir falcının telefonu da yok.

Falların hepsi yalaaaannnn.

Ben hiçbirine inanmadığım için size de öneride bulunamayacağım.

uzun zamandır falcıya gitmiyorum ama burdan yorumları okudum ve falcı pınar varmış ve sonunda telefonunu temin ettim siz gittinizmi memnun kaldınız mı?

Gitmedim ben ona. Gitmeyi de düşünmem kesinlikle.

Tekrardan benden de uzun bir aradan sonra selamlar,

Ekmeğiyle oynamak gibi olmasın ama şimdi pınar'ın geleceğe dair söylediği şeyler harfi harfine çıkar diye bir şey kesinlikle yok. 2 kere gittim kendisine ilkinde harika gelmişti ama ikincisi gayet sıradandı olmadı hatta pek sanki :) hatta 2. de verdiği tarih çıkmadı falan neyse işte 50 tl niz varsa pınar'ı düşünebilirsiniz değişik ve farklı bişi ama tekrar ediyorum: GELECEK KONUSUNDA oldukça sıradan yani küçük küçük şeyler falan biliyor işte ne bileyim. farklı bi deneyim ama; sakın ha her dediği çıkacak diye inanıp gitmeyin. Hatta bence gitmeyin ya ne gerek vaar yahu aman aman bildiği bişi yok ki :))

Sonra bu forumdaki diğer ünlü falcı Figen;

"Gitmeyin" Neden mi? arkadaşım çok ısrar etti falcı diye ben de Figen'e götürdüm. Tanrım daha kötüsünü sanırım 1 kere gördüm. o kadar sıkmış ki o kadar sıkmış ki inanılmazdı. gülmekten kıpkırmızı olarak çıktık ordan. bu kadar uydurabilmesinin nedeni de arkadaşımın fal baktırırken sürekli bozuntuya vermeden "anladım" manasında kafa sallaması, sesini çıkarmaması. Figen Hanım sanırım onu "evet bildiniz" olarak algıladı. bilinçli olarak arkadaşım kendisiyle ilgili pek bilgi vermemiş. eee o bilgiler olamayınca da Figen hanım klişe ne varsa sıralamış durmuş. Arkadaşın durumu klişe falan olmadığı için tutturamadı. Figen'i çok tutarlı ve nispeten iyi zannederdim ama çok çok aşırı derecede kötüydü size anlatamam yani. sorulan sorulara bile klişe cevaplarla gelmiş. çok güldük aslında 11 liraya bi anlamda helal olsun.

Hatta bence falcılara da gitmeyin ben bıraktım mesela. Pınar'a 2. kez gidince anladım ki fal mal hikaye ya hepsi. Abi çünkü maşallah herkesin durum çok benziyor; bizleri çok üzen adamlar var beklediğimiz aşklar falan var. falcılar alışmış buna 2 3 yem atıp sallıyorlar tabii ki bize tuttu gibi geliyor. zaten %50 şansı var ya dönecek diyecek ya dönmeyecek. yani durum değerlendirmesi yapıp kafadan sallıyorlar. Yok öyle geleceği bilen biri. geleceği tutturan falan var ama ya tutarsa diye harcadığınız paranıza değmez. o parayla gidip bir etek falan almak çok daha mantıklı son sözümdür. fal mal boş ve saçma işler uzun zaman sonra girip bi yazayım içimde kalmasın dedim.

Ankara'da fal bakabilen; dediği her şey çıktı dediğim. beni konuşturmadan her şeyi bildi dediğim kimse ama kimse yok. Unutun bence bu fal işini çok büyük salaklık etmişim ben paramı falcılara akıtarak. Kimse geleceği bilemiyor. İnanın ki bu konudaki deneyimim çok fazla; samimi söylüyorum. Para zor kazanılıyor, çıkma ihtimali düşük olan maksimum yarım saatlik (hadi pınar ı da katalım 40 dakikalık) bir fal için 30 40 50 tl ler vermek çok saçma. Forum gelmiş kaç yüzüncü sayfasına bu kadar kadınız. Kocaman Ankara'da tam bilen bir tek falcı bulamadık. Bence artık kabullenelim. Yok çünkü.

Hepinize falsız; mutlu günler, geceler...

Uuuuwww silmarilla süpersiinnn.

Herkes bir gün gelecek ve bu işlerin ne kadar saçma olduğunu, yalan olduğunu anlayacak bizim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…