Ankara'daki Falcılar

eylüle gitme derim tam bir yalan rüzgarıdır. ama size tavsiye edebileceğim patlak gözlü ermeni bir kadın vardı adı ebru diğerlerine göre biraz iyidir:42: ama paragözlüdür.

gittim eylüle,param boşa gitti.tarih vermişti üzerinden 3 ay geçti hala yaprak kımıldamıyo....

arkdaslar,bırıne fal baktırmaya ıhtıyacım var ama gelecekle ılgılı bıseyler ogrenmek deıl benmkı sadece bı kısıyle ılgılı bıseyler ogrenmek ıstıorum yanı suankı durum acaba gerçekten bıldıgınız bırı varmı yardım edın lutfen

Selam arkadaşlar herkese!!! uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ve sizlere çogu konuda katılmıyorum..

siz falcılardan ne beklıyorsunuz onlarda bızım gibi ınsan farklı bır varlıktan bahseder gıbı konuşuyorsunuz gaipten sesleri kimse veremez allahtan başka sadece oldugunuz duruma yorum yapabılırler haa bıde gelecekle ilgili kısa sürelı şeylere bence zaman tutmadı dıyorsunuz sızın beklentınız olunca ıyıler olmayınca kötumu oluyorlar ben sızlere katılmıyorum ınsanların hakkında konuşurken bence daha dıkkatlı yorum yapmanız gerekıyor kaldıkı kımsenın özel hayatı sızı ılgılendırmemesi lazım benim şahsi düşüncem..Ben fala rahatlama gözuyle bakıyorum ayrıca hiç bir falcı ben istemedıgım sürece beni zorla yanına gitmeyi zorlamadı..Bu olumsuz yorum yapan insanlara sesleniyorum çıkmazsa modalyonu kendı boynunuza, eger falınız çıkarsada modalyonu falcılara takmaktan vazgeçin..:9:çogu falcıya gittim fikriye,mihriye,nuran,rukiye,eylül bence iyi insanlara yaptıkları işinde hakkını veriyorlar..Ayrıca eylül e haksızlık ediyorsunuz bence dalında çok başarılı ve gayette dobra artı çıkar çıkmaz falı bukadar takılmıyorum ben bu duruma sadece insan onlar tabiki yanıldıkları olabılır altıncı hislleri kuvetlı dıye herşeyı çıkacak dıye birşeyde yok...

Selam arkadaşlar herkese!!! uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum ve sizlere çogu konuda katılmıyorum..

siz falcılardan ne beklıyorsunuz onlarda bızım gibi ınsan farklı bır varlıktan bahseder gıbı konuşuyorsunuz gaipten sesleri kimse veremez allahtan başka sadece oldugunuz duruma yorum yapabılırler haa bıde gelecekle ilgili kısa sürelı şeylere bence zaman tutmadı dıyorsunuz sızın beklentınız olunca ıyıler olmayınca kötumu oluyorlar ben sızlere katılmıyorum ınsanların hakkında konuşurken bence daha dıkkatlı yorum yapmanız gerekıyor kaldıkı kımsenın özel hayatı sızı ılgılendırmemesi lazım benim şahsi düşüncem..Ben fala rahatlama gözuyle bakıyorum ayrıca hiç bir falcı ben istemedıgım sürece beni zorla yanına gitmeyi zorlamadı..Bu olumsuz yorum yapan insanlara sesleniyorum çıkmazsa modalyonu kendı boynunuza, eger falınız çıkarsada modalyonu falcılara takmaktan vazgeçin..:9:çogu falcıya gittim fikriye,mihriye,nuran,rukiye,eylül bence iyi insanlara yaptıkları işinde hakkını veriyorlar..Ayrıca eylül e haksızlık ediyorsunuz bence dalında çok başarılı ve gayette dobra artı çıkar çıkmaz falı bukadar takılmıyorum ben bu duruma sadece insan onlar tabiki yanıldıkları olabılır altıncı hislleri kuvetlı dıye herşeyı çıkacak dıye birşeyde yok...

aynen katılıyorum! kimse kimseyi zorla götürmüyor. elimden tutup geliceksin de demiyor. evet ümit oluyor insanlar birşeyleri duymak,kendilerini iyi hissetmek istiyorlar. burda önemli olan nokta allahtan başka kimsenin geleceği bilmediğini idrak edebilmektir. eğer birilerini beklemek istiyorsan sen bekliyorsundur zaten falcı sana zorla bekle demiyordur. insan içinden gelenleri yapar. eğer zaten sen geri dönmesini istiyorsan birinin, sana dönmez dese de beklersin zaten döner dese de... falcı dedi diye birşeyleri bekleyeceksen zaten ne anlamı var beklemenin, hayat bizim. kendimiz yaşıyoruz, vermeyiz para olur biter bu kadar basit yani... daha önce de çok yazıldı falın frekans işi olduğu, olmadı uyuşamadın mı gitme.

gittim eylüle,param boşa gitti.tarih vermişti üzerinden 3 ay geçti hala yaprak kımıldamıyo....

Boşver sıkma canını herşey olacağına varırmış zaten maksadımız falcılara gidip biraz dertleşip stres atmak birazda hoş vakit geçirmek değilmi gelecekle söledikleri şeyler illaki doğrudur diye bişi yok birazda işin eğlence tarafına bakcaksın ozaman beklenti içine girmezsin vede üzülmezsin oluruna bırak:66::66:

Pınar'ı ve Eylül'ü kesinlikle önermiyorum, paranızı çöpe atmayın..Gerçi bunları yazarken vicdanen ekmekleriyle mi oynuyorum diyorum; ama kendimi yazmak zorunda olduğum hissettiğimden yazıyorum.. Ben de çevremdekilerin ve buradakilerin etkisiyle gittim, yok yani zaman ve para kaybı. Hele Pınar, tek bi kelime bilnmiyor, sadece sizi konuşturuyor. Eylül de öyle, soru soruyor, "yanlış" dediğiniz yerde kıvırıyor. İkisinin de ağzı iyi laf yapıyor, başka da bi özellikleri yok..
pınara nezaman gittiniz söledikleri çıkmadımı?

Pınar'a 2 sene önce gittim, daha eski de olabilir..Ama tek bi dediği çıkmadı, yani günü bile bilmedi..Hatta bi kaç arkadaş gitmiştik, o kadar kalabalıktı ki randevumuz 3 saat sonrasına sarktı..ama biz heyecanla bekledik. Çıktığımızda hepimiz dumur olmuştuk.Tek bir dediği bile, yani gelecekten söz etmiyorum, günü bile bilemedi..O yüzden gidip o kadar para bayılmayın..

Ben de kafamı dağıtmak için fal baktıranlardanım günü bile bilmeyen birine o kadar para bayılacağıma uydururk bi yerde baktırırım daha iyi. Aynı sözlerim Eylül, Yıldız ve Figen için de geçerli..He tabi fingen kahveye 10 alıyor az buçuk günü biliyor, ona baktırabilirsiniz.. Yalnız o da çok enteresandır. Gittiğimde önümdeki kız fal baktırıyordu, Figen "Sorun var mı?" diyince kız bi soru sordu..figen de "Bunu ancak tarotla görebiliriz." dedi..Tarot daha pahalı bu arada, kız hemen tarot baktırdı..Bu bence çok saçma, görüyorsan, hissediyorsan kahvede de hissedersin.Neyse işte. Ayrıca enerjisi de çok negatif bence, bilemediği bi şey olduğunu söylediğinizde tokatlar gibi konuşuyor. Hatta "Ben zaten bunları görmüştüm, sana söylemedim, Allah sana akıl vermiş, fikir vermiş" diye bi de akıl veriyor. Açıkçası hiç hoşlanmadım, kendisinden pek haz etmedim..

Pınar'a 2 sene önce gittim, daha eski de olabilir..Ama tek bi dediği çıkmadı, yani günü bile bilmedi..Hatta bi kaç arkadaş gitmiştik, o kadar kalabalıktı ki randevumuz 3 saat sonrasına sarktı..ama biz heyecanla bekledik. Çıktığımızda hepimiz dumur olmuştuk.Tek bir dediği bile, yani gelecekten söz etmiyorum, günü bile bilemedi..O yüzden gidip o kadar para bayılmayın..

Ben de kafamı dağıtmak için fal baktıranlardanım günü bile bilmeyen birine o kadar para bayılacağıma uydururk bi yerde baktırırım daha iyi. Aynı sözlerim Eylül, Yıldız ve Figen için de geçerli..He tabi fingen kahveye 10 alıyor az buçuk günü biliyor, ona baktırabilirsiniz.. Yalnız o da çok enteresandır. Gittiğimde önümdeki kız fal baktırıyordu, Figen "Sorun var mı?" diyince kız bi soru sordu..figen de "Bunu ancak tarotla görebiliriz." dedi..Tarot daha pahalı bu arada, kız hemen tarot baktırdı..Bu bence çok saçma, görüyorsan, hissediyorsan kahvede de hissedersin.Neyse işte. Ayrıca enerjisi de çok negatif bence, bilemediği bi şey olduğunu söylediğinizde tokatlar gibi konuşuyor. Hatta "Ben zaten bunları görmüştüm, sana söylemedim, Allah sana akıl vermiş, fikir vermiş" diye bi de akıl veriyor. Açıkçası hiç hoşlanmadım, kendisinden pek haz etmedim..
figen nerde adres verirsen sevinirim:52:

Figen, Çidan Cafe'de, Sakarya girişinde hemen.. Metrodan Sakarya tarafından çıkarsanız hemen sağınızda kalıyor. Orada iki tane fal cafe var. Dilça ve Çidan, Çidan üst kattaki, ben şaşırıp Dİlça'ya girmiştim, ona dikkat:)) Az buçuk biliyor, öyle "wwaaaaaaaaaooooowww" demeyeceksiniz, o yüzden kahve baktırmanız yeterli, zaten tarotu da kısa sürüyor.. Ama tabi ki Pınar'a, Yıldız'a falan o kadar para vermekten iyi.

:1:Arkadaşlar siz falcılardan ne beklıyorsunuz yaa hiç bir falcı benı zorla yanına zorla götürmüyor bende bunu anlamıyorum çıkınca iyi falcı çıkmayınca kötü falcı kötü yorum yapan arkadaşlar gitmeyin çıkmadıysa ama insanlarıda kötülemeyin bazı arkadaşlar hakaret boyutuna getirmiş bazı sayfalarda bunu kötüledığiniz ve hakaret ettiğiniz falcılar ve özel hayatınıa gırdıgınız falcılar okuyupta size hukuksal dava açsa haklı...Kusura bakmayın ama bazı arkadaşlara haksızlık yapıyorsunuz bu konuda bana göre eylül mukemmel fıkrıye mukemmel nuran mukemmel çıksada çıkmasa karakterlerı on numara insanları işinize gelmedıgınde karalamaktan vazgeçin artık....:47:

anzelha, bu bir paylaşım sitesi ve herkes deneyimlerini paylaşıyor. Seni de bu rahatsız etmemeli bence.. Beğenmediysek beğenmediğimizi söyleyelim. Zaten gitmek isteyen biz beğenmemişsek de gider.. Ben burada okuduklarımla bi sürü kişiye gittim ve çok başarısız olanlara da denk geldim, şimdi diğerleri de gidip o kadar para bayılmasın diye yazıyorum..O övgü dolu şeyleri yazanların bizzat o falcılar olmadığını nerden biliyoruz?? Kaldı ki bu siteyi çoğunun okuduğunu da biliyorum. Çoğuyla selamlaşırken "Adınızı orada gördüm." diye başalmıştık ve çoğu da bunu takip ediyor.

merabalarr tekrarr, pınarın sufinin güzelin dediği şeyler olmadı..
bnm iiyi bi falcıya ihtiyacım var..
lütfenn yardımcı olunnn

:nazar:Benim sizlere anlatmak istediğim şu siduri kimse bizi zorla gelin diye çagırmıyo begenmeye bilirsin ama kimsenin özel hayattına lafta kimse atıp bu sitede deşifre edemez..Bazı sayfalarda falcıların özel hayatlarına laf atmışlar ben etik bulmuyorum bu durumu lafım sanada değildi ayrıca ama nedense sen üstüne alınmışsın...Gelecekle ilgili bişeyler çıkmayınca kimseye yalancı deme hakkını sahip değiliz bence ben terapi ve rahatlamak için gidiyorum...:nazar:Bence falcılar olağan durumumuza yorum yaparlar olur veya olmaz ama illa herşeyi çıkacak diyede birşey yok onlarda insan yaa farklı bi dünyadan gelmiyorlar yaa bu kadar ümit baglayıp sonrada çıkmayınca karalamanın bi anlamı yok bence:71:benim şuanki durumuma ne zaman gidersem gideyim eylül,mihriye,nuran,rukiye olsun herzaman bilmiştir gelecekle ilgilide ister çıkar ister çıkmaz allah bilir falcılar yorum yapar..okadar paranı düşünüyorsun gitmezsin kardeşim bana sana ona buna yalvarmıyor yaaa falcılar gelin bana para kazandırın diye bizler gidiyoruz:nazar:

Back
X