Ankara'daki Falcılar

Hiç eskişehirde osmanlı cafede fal baktıran var mı ?25 kişiye bakıyormuş sabit son gittiğimizde dolmuştu. Bakalım yer bulabilecek miyim bu pazar gideceğim .

Bu forumda ki herkes falla çok ilgili merak ediyorum benim gibi kendisi de bakabilen var mı ? Varsa bi gün kahve günü filan yapsak kızılayda herhangi bi kafede ne güzel olur. Ben kahve, tarot, iskambil hatta katina falı bakabiliyorum (katina kartlarımı bulamıyorum ama). En azından eğlenceli olacağı kesin. Geçen profosyonel fal bakan biri bana ben tarotta her kartın anlamını ezberlemedim bilmiyorum dedi kişiye göre ne hissedersem söylüyorum dedi. Ben daha iyi biliyordum yani fal baktırdığım kişiye.

Benim bi arkadaşıma figen büyük bi kaza yapacaksın dedi. Hatta arkadaşım da hiç beğenmedim moralim bozuldu hep kötü şeyler söyledi dedi. Benim şimdiye kadar hiç kazam yok dedi. O arkadaşım kaza yaptı araba pert oldu. Ben de içindeydim malesef kaza anında hatta annemde. Ama kimsede bir şey olmadı çok şükür. Son dönemlerde gidenler niye memnun değil anlamadım. Tabi ki %100 tutmasa da fiyata göre iyi yani. Son gittiğimde bana da baştan savma baktı gibi gelmişti ama havasında değil diye düşündüm. Ama yine de benim tekrar gideceğim falcılardan biridir.

Bu forumda ki herkes falla çok ilgili merak ediyorum benim gibi kendisi de bakabilen var mı ? Varsa bi gün kahve günü filan yapsak kızılayda herhangi bi kafede ne güzel olur. Ben kahve, tarot, iskambil hatta katina falı bakabiliyorum (katina kartlarımı bulamıyorum ama). En azından eğlenceli olacağı kesin. Geçen profosyonel fal bakan biri bana ben tarotta her kartın anlamını ezberlemedim bilmiyorum dedi kişiye göre ne hissedersem söylüyorum dedi. Ben daha iyi biliyordum yani fal baktırdığım kişiye.

Katina bende de var... Hala oturup ezberlemeye calısmasam da birkaç kartın anlamını biliyorum. Tarotlarım da vardı, bir köşeye atalı cok oldu :))) Kahveye de sekıl yorumlamayı bilmeden yalnızca hissettiklerimi söyleyerek bakıyorum bence bu iş tamamen enerji işi...:10:

arkadaşlar 2 hafta önce cidandaki figen hanıma gittim.açıkcası biraz sallama baktı gibime geldi.görüştüğüm bi çocuk vardı ona verdi veriştirdi söylemediği kötü şey kalmadı iki yüzlü yalancı kıskanç değişken...ben de içimden tamam mükemmel biri değil beyaz atlı prens de değil ama o kadar da kötü değil dedim ve ciddiye almadım.üstünden bir hafta geçti çocuk benimle çıkıyor bir de baktım facede başka bir kızla sevgili olmuş aşkımlı canımlı cicimli konuşuyor.hem de gözümün önünde!!!gizli yapma gereği de duymuyor.figen hanım az bile söylemiş.burdan kendisine slm eder ellerinden öperim:))

Süpermiş ya iyi ki baştan 1 haftalıkken farketmişsin. Benim gidilir dediğim falcılardandır kendisi. İnsan işte duymak istediklerini duyamayınca bazel fal bakanı kötü diye düşünüyor. Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın.

Katina bende de var... Hala oturup ezberlemeye calısmasam da birkaç kartın anlamını biliyorum. Tarotlarım da vardı, bir köşeye atalı cok oldu :))) Kahveye de sekıl yorumlamayı bilmeden yalnızca hissettiklerimi söyleyerek bakıyorum bence bu iş tamamen enerji işi...:10:

Ben şekil harf rakam vakit hepsini yorumluyorum da kendime bakarken zorlanıyorum. Geçen izmirden kuzenler geldi eşiyle kahve fallarına baktım. Kendime şaşırdım çok iyi baktım.

ben bugün figen ablaya gittim kızlar 2.defa gidiorum..ben ilk gittigimdede begenmiştim ve dedikleri olmuştu genel olarak.yine istikrarlıydı hani sallamadı hiçbşeyi ve gayette bildi..ztn öyle sürekli olumlu şeyler söyleyen bi falcı deil bence gerçekten bilio tabi bakalım olucak mı dedikleri 10 günlük bi süreç verdi haber veririm.

ben bgn figen ablaya gittim.2. gidişim benim ilk seferde dediklerinin çogu çıktı istikrarlı baktı yine ters farklı bişey söylemedi.10günlük bi süreç verdi çıkarsa yazarım ztn ama ben gittigimden beri begeniorum figen ablayı yani hep ii şeyler demio umut dagıtmıo gibi gelio bana

yaşar hanımın adresine ulaşmak bu kadar zormu acaba sanki devlet sırrı yada çok önemli bir falcı gibi eminim onunda diğerlerinden farkı yoktur ama merak işte ...:52: bilen varsa yazsın adresini?

ahucum çok güzel bi teklif gelmiş senden.bence de bi gün buluşup birbirimize bakabiliriz :1: ben de biraz kahve falı bakabiliyorum.hem bedavaya getirmiş oluruz neden olmasın

ben bgn figen ablaya gittim.2. gidişim benim ilk seferde dediklerinin çogu çıktı istikrarlı baktı yine ters farklı bişey söylemedi.10günlük bi süreç verdi çıkarsa yazarım ztn ama ben gittigimden beri begeniorum figen ablayı yani hep ii şeyler demio umut dagıtmıo gibi gelio bana

ben de artık Ankara'dayım.Figen abla nerede bu arada?

yaşar hanımın adresine ulaşmak bu kadar zormu acaba sanki devlet sırrı yada çok önemli bir falcı gibi eminim onunda diğerlerinden farkı yoktur ama merak işte ...:52: bilen varsa yazsın adresini?

Ben bana özelden attığın mail adresine bilgi gönderdim geçen hafta haberin yok heralde. Mail şöyle başlıyor:

"Merhaba ben Ahu kadınlar klubünden gerçek ismin yıldız heralde şöyle bi eski yorumlarına baktım da hiç kimseyi beğenmemişsin iyişallah yaşar hanımı beğenirsin."

Bi nur hanımdı sanırım öyle birini tavsiye etmişsin sadece. Ben hiç duymadım baktırmadım. Yaşar hanımın ben bana bildiği için ve çıkan yazılardan yola çıkarak ben memnunum. Sonuçta tabi ki o da diğerleri gibi bi falcı havada uçmuyor kuş kondurmuyor. Sadece benimle ilgili gelecekle ilgili bildiği şeyler oldu ama başkalarına olur mu bilmem. Yaşar hanım kendisi istemiyor bi sefer zaten kadının nosunu yazmıştım nasıl olsa silerim diye silemedim de. Kendisi de şikayet etmiş siteyi arayıp. Tabi benim gerçek adım da ahu olduğu için anlamış ben olduğumu. Yani şimdi de tek tük verebilirim anca kimse kusura bakmasın. Yoksa ben burda 10 larca falcıya gittiğimi yerleriyle de yazıyorum.

ahucum çok güzel bi teklif gelmiş senden.bence de bi gün buluşup birbirimize bakabiliriz :1: ben de biraz kahve falı bakabiliyorum.hem bedavaya getirmiş oluruz neden olmasın

Evet ya zaten kitap bile yazıcam neredeyse baktıra baktıra yıllardır. Annemlerle, arkadaşlarla, komşularla hemen hemen her gün bakıyoruz birbirimize eğlencesine. Ben kendime güveniyorum, bu iş için uygun bi cafe söyleyin buluşalım. Saati zamanı da artık özelden anlaşırız. Para vere vere bi hal olduk. Ay bi de rica minnet para veriyosun yine bakmıyorlar saatlerce sıra bekliyorsun bi de.

Bugün Eskişehire gittim osmanlı cafe diye bi yerde iyi fal bakılıyor diye duymuştum bi önceki gidişimde de yer kalmamıştı. Bi de hafta içi aradım pazar günü te ankaradan gelicem diye. Rezervasyon olmuyor siz pazar günü 12.30 da gelin ayarlarız dediler. Bugün 12.50 de gittik trenden iner inmez sıra dolmuş. Bi de kalabalık 30 kişi birden bekliyor. Belki cayan olmuştur diye saat başı da aradık. Yok herkes beklemiş 30 kişi ya nasıl beklenir . Sıra olsa bende beklerdim gerçi şartlandım ya :74: Yani durum böyle. Bence de fikrim mantıklı.

Ankara'da di mi? Ben de varım.İyi olur.Beni de haberdar edin.KARTLARI ALIR GELİRİM.

Yukarda yazdığım gibi ben bahçelide oturduğum için kızılayda fal bakılan kafeler hariç pek kafe bilmiyorum şöyle kahve fiyatı uygun rahat edebileceğimiz bi yer biliyor musun? Şu yol üstünde simitçiler filan var da onlar da çok yol ağzında gibi ama. Bi yer buluruz artık.

Yukarda yazdığım gibi ben bahçelide oturduğum için kızılayda fal bakılan kafeler hariç pek kafe bilmiyorum şöyle kahve fiyatı uygun rahat edebileceğimiz bi yer biliyor musun? Şu yol üstünde simitçiler filan var da onlar da çok yol ağzında gibi ama. Bi yer buluruz artık.

kızlar kızılayda kahveci hacibaba var gayet kaliteli bir mekan.türk kahvesini de kum da yapıyorlar 3,5 tl olması lazım.damla sakızlı olanı da var :3: sanırım su an 3 kişiyiz haftasonuna buluşma ayarlayalım:1:

kızlar kızılayda kahveci hacibaba var gayet kaliteli bir mekan.türk kahvesini de kum da yapıyorlar 3,5 tl olması lazım.damla sakızlı olanı da var :3: sanırım su an 3 kişiyiz haftasonuna buluşma ayarlayalım:1:

Olur cumartesi günü iyi olur. Dediğin yeri bilmiyorum ama bakarım internetten.

Back
X