Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu forumda ki herkes falla çok ilgili merak ediyorum benim gibi kendisi de bakabilen var mı ? Varsa bi gün kahve günü filan yapsak kızılayda herhangi bi kafede ne güzel olur. Ben kahve, tarot, iskambil hatta katina falı bakabiliyorum (katina kartlarımı bulamıyorum ama). En azından eğlenceli olacağı kesin. Geçen profosyonel fal bakan biri bana ben tarotta her kartın anlamını ezberlemedim bilmiyorum dedi kişiye göre ne hissedersem söylüyorum dedi. Ben daha iyi biliyordum yani fal baktırdığım kişiye.
arkadaşlar 2 hafta önce cidandaki figen hanıma gittim.açıkcası biraz sallama baktı gibime geldi.görüştüğüm bi çocuk vardı ona verdi veriştirdi söylemediği kötü şey kalmadı iki yüzlü yalancı kıskanç değişken...ben de içimden tamam mükemmel biri değil beyaz atlı prens de değil ama o kadar da kötü değil dedim ve ciddiye almadım.üstünden bir hafta geçti çocuk benimle çıkıyor bir de baktım facede başka bir kızla sevgili olmuş aşkımlı canımlı cicimli konuşuyor.hem de gözümün önünde!!!gizli yapma gereği de duymuyor.figen hanım az bile söylemiş.burdan kendisine slm eder ellerinden öperim:))
Katina bende de var... Hala oturup ezberlemeye calısmasam da birkaç kartın anlamını biliyorum. Tarotlarım da vardı, bir köşeye atalı cok oldu :))) Kahveye de sekıl yorumlamayı bilmeden yalnızca hissettiklerimi söyleyerek bakıyorum bence bu iş tamamen enerji işi...![]()
Ben şekil harf rakam vakit hepsini yorumluyorum da kendime bakarken zorlanıyorum. Geçen izmirden kuzenler geldi eşiyle kahve fallarına baktım. Kendime şaşırdım çok iyi baktım.
Bu forumda ki herkes falla çok ilgili merak ediyorum benim gibi kendisi de bakabilen var mı ? Varsa bi gün kahve günü filan yapsak kızılayda herhangi bi kafede ne güzel olur. Ben kahve, tarot, iskambil hatta katina falı bakabiliyorum (katina kartlarımı bulamıyorum ama). En azından eğlenceli olacağı kesin. Geçen profosyonel fal bakan biri bana ben tarotta her kartın anlamını ezberlemedim bilmiyorum dedi kişiye göre ne hissedersem söylüyorum dedi. Ben daha iyi biliyordum yani fal baktırdığım kişiye.
ben bgn figen ablaya gittim.2. gidişim benim ilk seferde dediklerinin çogu çıktı istikrarlı baktı yine ters farklı bişey söylemedi.10günlük bi süreç verdi çıkarsa yazarım ztn ama ben gittigimden beri begeniorum figen ablayı yani hep ii şeyler demio umut dagıtmıo gibi gelio bana
ahucum çok güzel bi teklif gelmiş senden.bence de bi gün buluşup birbirimize bakabilirizben de biraz kahve falı bakabiliyorum.hem bedavaya getirmiş oluruz neden olmasın
kızılayda cidan kafede canım.yoktun uzun zamandır hoşgeldin :)ben de artık Ankara'dayım.Figen abla nerede bu arada?
yaşar hanımın adresine ulaşmak bu kadar zormu acaba sanki devlet sırrı yada çok önemli bir falcı gibi eminim onunda diğerlerinden farkı yoktur ama merak işte ...bilen varsa yazsın adresini?
ahucum çok güzel bi teklif gelmiş senden.bence de bi gün buluşup birbirimize bakabilirizben de biraz kahve falı bakabiliyorum.hem bedavaya getirmiş oluruz neden olmasın
Ankara'da di mi? Ben de varım.İyi olur.Beni de haberdar edin.KARTLARI ALIR GELİRİM.
Yukarda yazdığım gibi ben bahçelide oturduğum için kızılayda fal bakılan kafeler hariç pek kafe bilmiyorum şöyle kahve fiyatı uygun rahat edebileceğimiz bi yer biliyor musun? Şu yol üstünde simitçiler filan var da onlar da çok yol ağzında gibi ama. Bi yer buluruz artık.
kızlar kızılayda kahveci hacibaba var gayet kaliteli bir mekan.türk kahvesini de kum da yapıyorlar 3,5 tl olması lazım.damla sakızlı olanı da varsanırım su an 3 kişiyiz haftasonuna buluşma ayarlayalım
![]()
Olur cumartesi günü iyi olur. Dediğin yeri bilmiyorum ama bakarım internetten.