Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evim kafedeki sevdaya gittim güler yüzlü süre kısıtlı ama söyledikleri sıradan verilen paraya değmez,kupa kızı neşe uzun bakıyor ama benimle ilgili tek tutan şey yok.rengarenk kafe sinirden falcının adını dahi hatırlamıyorum bana burcumu yaşımı derdimi sordu ona ne kaldı bilecek anlamadım.turuncudaki yasemin ne dediğini çözemedim.turuncudaki cengiz çok sempatik verdiği tarihler çok sonraya ait ama en azından fal keyifliydi.karameldeki berfin tam bir facia kaybolmasın diye taktığım kardeşimin alyansını benim sandı kocan seni aldatıyor dedi.güldüm önce evli olmam gerekmiyor mu dedim.bu seferde ben geleceği görüyorum demekki kocan seni aldatacak dedi.tam bir fiyaskoydu.ona çok sinirlendiğim için üst katındaki güneş kafeye gittim.ordaki birgüle bakla falı baktırdım en azından değişikti.hayatımda ilk defa bakla falı baktırmış oldum.biraz sinirden olacak alt kattaki kafe için konuştuklarımı duyan güneşabla geldi.hadi sana hediyem olsun bir kaç tarot çekeyimde sinirlerin yatışsın dedi.kadın 7 kartta içimi okudu sanki.şimdi ikilemdeyim maaşı alınca ona gitmek istiyorum.fala inanma derim kendi kendime ama söylediklerininde etkisini atamadım.güneşablaya giden varsa bana yardımcı olsun ben deneyimlerimi paylaştım sizden cevap bekliyorum.
Güneş hanıma giden var mı ben de merak ediyorum, fiyatı diğerlerine göre pahalıydı, falı nasıl gidenler ne düşünüyor kızlar ?
evim kafedeki sevdaya gittim güler yüzlü süre kısıtlı ama söyledikleri sıradan verilen paraya değmez,kupa kızı neşe uzun bakıyor ama benimle ilgili tek tutan şey yok.rengarenk kafe sinirden falcının adını dahi hatırlamıyorum bana burcumu yaşımı derdimi sordu ona ne kaldı bilecek anlamadım.turuncudaki yasemin ne dediğini çözemedim.turuncudaki cengiz çok sempatik verdiği tarihler çok sonraya ait ama en azından fal keyifliydi.karameldeki berfin tam bir facia kaybolmasın diye taktığım kardeşimin alyansını benim sandı kocan seni aldatıyor dedi.güldüm önce evli olmam gerekmiyor mu dedim.bu seferde ben geleceği görüyorum demekki kocan seni aldatacak dedi.tam bir fiyaskoydu.ona çok sinirlendiğim için üst katındaki güneş kafeye gittim.ordaki birgüle bakla falı baktırdım en azından değişikti.hayatımda ilk defa bakla falı baktırmış oldum.biraz sinirden olacak alt kattaki kafe için konuştuklarımı duyan güneşabla geldi.hadi sana hediyem olsun bir kaç tarot çekeyimde sinirlerin yatışsın dedi.kadın 7 kartta içimi okudu sanki.şimdi ikilemdeyim maaşı alınca ona gitmek istiyorum.fala inanma derim kendi kendime ama söylediklerininde etkisini atamadım.güneşablaya giden varsa bana yardımcı olsun ben deneyimlerimi paylaştım sizden cevap bekliyorum.
Güneş hanıma giden var mı ben de merak ediyorum, fiyatı diğerlerine göre pahalıydı, falı nasıl gidenler ne düşünüyor kızlar ?
Açıkçası ben Güneş'e çok sık giderdim her dediği de çıkmıştır bana ama bu aralar baya pahalıya bakıyor o yüzden gidemiyorum.
Geçenlerde kızılayda kupa as diye bir cafenin reklamını yapıyorlardı ona gittim.5tl 10 tl 15tl gibi saçma sapan kampanya yapmışlar.Bakan kadında ben bu işi bilirim bu işin ehliyim
diye kendini övüyor ama bildiği hiçbir şey yok =) Aklınızda bulunsun kızlar sakın gitmeyin.![]()
arkadaşlar güneş nerde bakıyor dediniz ankaranın neresinde hangi kafede
Kızlar ben şu Güneş cafeye bugün gitme hatasında bulundum Güneş suratsız asabi bir kadın orada fal bakan dilek mi ne adını unuttum çilli koyu kızıl saçlı bir kadın ona baktırdım hiçbirşey bilemiyor anı bile tutturamadı. Üstelik de bu parayı hak etmiyor. Ankara'da denemediğim falcı kalmadı maalesef beğendiklerim de ikinci bakışlarında fos çıkıyor bu nedenle yeni falcı arayışındayım. Tavsiyelerimizi paylaşarak yardımlaşalım lütfeeennn![]()
Güneş neleri bilmişti şekerim, özel olmazsa detay verir misin?
Güneş ne kadara bakıyor kızlar bu arada ?
ben en son gittimde 100 demişti ama bana 50 ye baktı diğer yarısına da ben ona fal baktım :) bazenleri özel indirimi oluyo 60 a iniyo biraz ısrar edince 50 oluyo
ne kadar pahalı yamerak etmiştimmm
Güneş ne kadara bakıyor kızlar bu arada ?